פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

ליאור צודק, כלכלי או לא נהיינו מילאן. ואח"כ כל מיני חבר’ה יגנו על הסבים המגיעים - גם אם בצדק - שהיום אפשר למשוך יותר פיזי עם הידע והמעקב, בתכלס, מושב זקנים. (וגאבי!! אל-מרביצנו)

אם גונדאן יגיע אבל יהיה חיזוק הגנתי מרשים אני יהיה מרוצה לגמרי מהרכש שלנו בקיץ . ליאור צודק בחלק מהביקורת שלו אבל אני מתקשה להתחבר לביקורת שלו כי הוא קיצוני מידי. צריך לשים הכל בפרקסטיבה של מה מציאותי ומה לא.

הבעיה שלי זה לא עם גונדאן באופן אישי זה ההרגשה ששוב לא היה לנו מגינים וקונדה שוב יחלטר בימין ואז שוב יהפוך להיות השעיר לעזאזל שלנו בפורום פה על כל טעות שלו.

או שנראה את רוברטו כרגיל, די נחנקתי ממנו. ואני לא אחד שידוע בתור השונא שלו.

משה, ההרגשה שלך זה מה שצ’אבי אמר במפורש.
מחליף לבוסקטס ברמה כבוהה, עוד קשר, ומחליף ללבנדובסקי הן העדיפויות בסדר הזה.
איניגו מרטינז כבר סגור כבלם נוסף. הוא וחוליאן אראוחו בימין זה החיזוק להגנה שאתה רוצה.
קונדה יישאר מגן אלא אם כן תיפול איזו הזדמנות שאסור לפספס.

אני יודע שזה דיון פנטזיות, אבל לא רק פנטזיות. לא יגיע מגן ימני יקר וטוב, אולי קאנסלו בהשאלה וגם זה בסיכוי אפסי.

אין לי מושג מי זה מה זה אבל

https://twitter.com/ReshadRahman_/status/1667971575310856192

למי שמתגעגע לברתומאו , חבל שהוא לא הרגיש כך כלפי החסרי ערך מברזיל שהוא החתים

https://twitter.com/BarcaTimes/status/1667883563381841921

חשוב לציין שהוא מיועד לבארסה אתלטיק, ושלפי פבריציו הוא חוזר על ידי צ’לסי ודורטמונד.

מצד שני - אם הוא יחתום, הוא יעלה 5 מיליון + בונוסים. אז…לא יודע. או שייצא לנו עוד פדרי, או שייצא לנו עוד הנריקה.

לפי פבריציו, גונדואן יתפנה להחליט על עתידו בקרוב. סיטי מציעים הארכה לשנה אחת עם אופציה לעונה נוספת בזמן שאתם מבטיחים חוזה ל-3. סעודים גם חמים עליו וגם ארסנל מגששת (לא רואה את זה קורה).

בגדול אני חושב שההתייחסות של חלקכם אליו כאל איזה קשיש או אפילו כהעברה שקולה ללבנדובסקי היא מוגזמת. הוא יהיה בן 33 באוקטובר (מהבחינה הזו - בדיוק כמו לבנדובסקי), הוא מגיע בחינם והוא קשר על בשיאו, שחקן סופר-אינטליגנט ומגוון. אם יש לו עוד שנתיים טובות לתת או אפילו עונה אחת מצויינת ועוד שתיים כשחקן משלים - הרווחתם בענק. אם לא? העלות נמוכה והצעירים מתוך הסגל ידעו להשלים את החסר בצורה סבירה לכל הפחות. כל זה בהנחה הדי וודאית שמביאים גם קשר אחורי.

כן, זה מבאס שאתם יכולים להביא שחקני-על רק בגיל מבוגר, אבל מדובר באחד השחקנים הכי טובים של הקבוצה הטובה בעולם והמצב הכלכלי שלכם לא מאפשר משהו אחר בזמן הקרוב.

הפנטזיה שלי היא שפפ ייקח שבתון ויחזור הביתה

יש יותר סיכוי שכל הצרות הכלכליות של ברצלונה ייעלמו ברגע. או שגאבי לא יפתח במשחק הבא.

האמת יש דיבורים שהוא לא יאריך חוזה ויעזוב את סיטי שנה הבאה.

לברצלונה הוא לא יחזור קודם כל בגלל צאבי.

עד שנה הבאה יכול להיות שיהיה מאמן אחר על הקווים.

העניין הוא שחלקנו כאן מפנטזים על פימיינטה, טן-האח, גז’ארדו (@EHUD תירגע), או פפ, אבל במציאות - אם צ’אבי יילך, מי שיחליף אותו עוד יהיה רפא מארקז.

MD מתקן ואומר שהוא יעלה 1.5M פלוס משתנים, שלא יגיעו בשום צורה ל 5M.
מחיר נורמלי לשחקן של בארסה ב’ .
MD אומר שהוא בלם גדול וחזק פיזית 1.86 מטר ורגל שמאל.

יאללה, אני בעד הרכישה הזו, במיוחד במחיר הזה ובגיל הזה.

MD משוכנע לחלוטין שוויטור רוקה יירכש בקיץ, לא משנה מה.
אם פייר פליי יסתדר, הוא יירשם כבר הקיץ.
אם לא, יושאל בחזרה לקבוצה שלו בברזיל וינסו לרשום אותו שוב בחלון הבא (ואני אוסיף - אם לא בחלון הבא, אז בהבא הבא, וכן הלאה באינדוקציה)

MD טוען שהמחיר כבר סוכם, 35M פלוס 10 במשתנים. בארסה תוכל לשלם ב 3 תשלומים כדי להקל על הפייר פליי.
השכר של רוקה יהיה 3M. אני מניח שזה נטו, וזה עדיין אחד הנמוכים בסגל, אם וכאשר.

MD אומר שהאבא של השחקן עשה סיבוב בכמה מועדונים גדולים באירופה, התרשם לא רק מהמועדון שלנו אלא גם מהעיר עצמה וממזג האוויר. היה לו קר בלונדון ובירמינגם ופריז.
גם הסוכן אנדרה קורי (לשעבר הסקאוט של בארסה) ודקו שיחקו תפקיד בהחלטה.

כל דבר שהוא ממליץ אני נגד.

אני כבר מודאג .

אין ספק שמה שאנחנו צריכים זה שחקנים שמזג האויר חשוב להם…

גם רונאלדיניו אמר שהוא אהב את המזג אויר בספרד. אלו לא השחקנים שאתה מביא אותם לאמוד את איכות הפרוייקט וטיב התשתיות. מנגד יש לך את אריק גרסיה שאמרו עליו שהוא חכם והוציא תעודת מאמן.

אי אפשר להסיק מזה כלום.

מה הקונטקסט? אילו מקרים היו קשורים לסוכן הזה?

הוא היה הסקאוט של ברתומאו ורוסל בדרום אמריקה. אמרתי מספיק נכון?

אתה יודע כמה קר במעלה המונז’ואיק בחורף?

כמעט כמו בלילה גשום בסטוק.

מישהו ראה בכלל את רוקה? הוא שווה משהו?