מבחנתי חדשות מעולות.
חושב שהסעודים הצילו אותנו מעצמנו עם ברוזוביץ.
לפני שאתה רץ להטריל את ריאל בא נראה ש:
א. הוא באמת חותם
ב. שלא קיבלנו את דמיר או חלילוביץ או כל כוכב ילד פלא אחר שמאוד מהר הלך הילד והלך גם הפלא.
מבחנתי חדשות מעולות.
חושב שהסעודים הצילו אותנו מעצמנו עם ברוזוביץ.
לפני שאתה רץ להטריל את ריאל בא נראה ש:
א. הוא באמת חותם
ב. שלא קיבלנו את דמיר או חלילוביץ או כל כוכב ילד פלא אחר שמאוד מהר הלך הילד והלך גם הפלא.
אני לא חושב שאנחנו במצב של להטריל אף מועדון אחר בעולם. לא רק בספרד בעולם. מועדון שבאמת שוקל להחתים שחקנים כמו רומיאו לא יכול להטריל אף מועדון אחר ואני יוצא מנקודת מבט שגומבאו הוא בדיחה.
מרגיש שלאפורטה לא אומר את האמת בקשר למצב של המועדון . זה לא פייר פלי. רומרו לדעתי הפעם צודק.
פבריציו הוציא here we go על ברוזוביץ’ לסעודיה.
ירוויח 100 מיליון ב 3 שנים, כולל שכר ובונוס חתימה
לפורטה מאשר בראיון שדקו בתורכיה לסכם עם גולר. הוא אומר שזה רכש לשנה הבאה, לא לשנה הזאת.
אנחנו נוכל להטריל אותם אם נצליח לגנוב להם שחקן שהם רצו.
הם יוכלו להטריל אותנו בחזרה עם רומיאו.
לא רואה בעיה.
תיזהר שלא יקרה מקרה אנדרה גומש ואז ההטרלה תתהפך עליך.
חברים כך נראה סוכן שמנסה לנצל אותנו במטרה לסחוט את המטומטים מסעודיה. וזה יעבוד לו.
אני יגיד משהו מאוד פשוט זה כמובן לא יקרה . צריך לצאת בהודעה רישמית שהוא כבר לא מטרה שלנו ולעזור לסעודים פה. זה קלאסי תרגיל לסחוט את הסעודים שהוא “נעזר” בנו בזה.
אני גם אם הוא ירצה לבוא לברצלונה לא רוצה אותו עכשיו .
| Al-Nassr are now offering only €15M to Inter for Brozovic compared to the earlier €23M offer. NEGOTIATIONS STOPPED. [
]
דווקא רומאו עשה עונה טובה בליגה הספרדית במדי ג’ירונה, והיה אחת הסיבות לכך שהם היו רחוקים משחק אחד מהעפלה לאירופה. הוא מסוג השחקנים שיתאימו לברצלונה בלבד בגלל שיטת המשחק (ג’ירונה, כזכור, היא קבוצה של סיטי, פרה גוארדיולה הוא הנציג מטעם סיטי), והיה יכול בקלות להיות המחליף של בוסקטס בפפ טים (רצה לשחק אז עזב). מבחינתי אם יסתגל פיזית לדרישות בבארסה, אני אופטימי.
לגבי גומבאו, העונה זו היתה העונה הטובה היחידה שאני זוכר ממנו בליגה הראשונה, במיוחד בסיום העונה אחרי שאלצ’ה כבר ירדה. בתור שחקן ספסל שלא יראה הרבה דקות, נניח, הוא לא יהיה המחליף של בוסקטס בשום עולם. אם כבר, גומבאו, שגדל בג’ירונה, יותר קרוב להחליף שם את רומאו ולדעתי זה מה שיקרה.
להיפך.
צריך לצאת בהצהרות שברוזוביץ’ עדיין רלוונטי כדי לעזור לאינטר לסחוט את הסעודים.
אולי זה ישתלם לנו אם נרצה לדחוף להם את קסיה, אומטיטי או את דסט, או לקנות מהם מישהו.
מה קיבלת בזה? ברזוביץ רק מעלה לעצמו את המשכורת על התחת שלנו.
החצוף הזה, שיעבור לסעודיה וישחק עם הגמלים שם. בסופו של דבר, זה יגמר כמו שהכדורגל בסין ובארהב נגמר אחרי שכל פעם שמנסים למלא את הבלון שם. זה מתפוצץ.
אין לי בעיה עם הרצון שלו לעשות כסף, ההפך אולי אם הם ישקיעו בכדורגל יהיה להם פחות כסף בטרור והשפעה זרה על אונבירסטות באירופה… אבל שיעשה את זה על חשבונו ולא על חשבוננו.
אם ברוזובוץ’ מעלה לעצמו את השכר בצורה כזאת, אני לא מבין למה אתה מתעצבן. הוא לא דופק אותנו וזה לא עולה לנו כסף. השכר של ברוזוביץ’ בסעודיה לא מעניין אותי מעבר לאנקדוטה של 100 מיליון.
לעומת זאת, אם אנחנו עוזרים לאינטר בכך שזורקים כמה מילים לתקשורת בלי שזה עלה לנו שקל - אולי בעתיד הם יחזירו לנו.
אבל ברצינות אני לא מאמין שזה באמת מה שקרה. אני מאמין שבארסה רצתה את ברוזוביץ’ לפני פארחו ורומיאו, אבל לא יכולה לשלם את השכר שהוא דרש.
אני לא חושב שאנחנו בתור מועדון צריכים לעזור לו בזה. שישתמש באינטר בשביל זה.
עכשיו גם באופן תיאורטי לחלוטין לא רוצה אותו בקבוצה שלי. הוא איבד כל יצר תחרותי. וזה אחת הסיבות למה אני צוחק שאני שומע שבאמת חושבים שסעודיה הולכת לעשות משהו יוצא דופן. שחקנים שם עוברים אך ורק בגלל הכסף . הם יעשו שם קופה יחיו כמו עצלנים והשיחים ישארו בסופו של דבר עם הרבה פחות כסף בארנק. זה גם הסיבה שאני צוחק על אינטר מיאמי. מסי מגיע לשם לפרוש לא יותר מזה . יהיה איזה בום של שנה שנתיים ואז הם יחזרו למצב הנורמלי שלהם.
לי לא אכפת, אבל הוא משתמש בברצלונה בשביל זה. זה לא כל כך אכפת לי. אפשר לעבור מזה.
אתה כאילו לא קורא את מה שאני כותב.
למי אכפת כמה ברוזוביץ’ ירוויח חוץ מברוזוביץ’ עצמו?
כתבתי במפורש על לעזור לאינטר, לא לברוזוביץ’.
אני ‘לתומי’ עדיין חושב שככל ויצרפו שחקני פח בעלות נמוכה סיכויי שחקני משתלה/צעירים שיקבלו דקות משחק יעלה. כן, למרות צ’אבי - עדיין מאמין בזה. לכן אני שמח שסרג’י נפצע, לכן אני שמח שעגל כמו ברזוביץ לא בא. כן, מה התלהבתם מפריקינג שחקן בן 30 שעד לפני שנה שנתיים אשתו לא ידעה מי זה… לא, בבארסה שיהיו או סופרסטארס או ילדים, כל השאר שיפארו את שורות צ’לסי ארסנל ודורטמונד.
נכון, אבל זה לא עוד כמה מיליונים, זה עוד כמה וכמה עשרות מיליוני אירו. ספק אם אתה במקומם לא היית עושה את זה.
זה לא מדאיג אותם. הם מזרימים כסף מהאדמה, ליטרלי.
לפי דיווחים, העזיבה של אומטיטי לא באה בחינם.
היו דיווחים שהשכר השנתי שלו בעונה הקרובה היה אמור להיות 20M. הדיווחים מהיממה האחרונה מדברים על 20M סה"כ עד תום החוזה, לא רק לעונה הזאת.
בארסה תשלם לו את הרוב מה 20 מיליון האלה. הוא וויתר על חלק מזה, אבל יקבל את הרוב.
אני חושב שזה לא מקרי שהשחרור נעשה ב 30 ליוני, רגע לפני סגירת השנה הפיננסית.
חברי דירקטוריאון הפקידו 6M מהכסף הפרטי שלהם כי לא עמדו בחסכונות במשכורות שהתחייבו כלפי להליגה. יכול להיות שהשחרור של אומטיטי בא לכסות את הפער הזה, כדי שהכסף הפרטי שלהם לא יהיה בסכנה.
התשלום שנעשה לאומטיטי עובר כנראה בסעיפים אחרים, כך שהם יכולים להגיד שהם חסכו עוד X מיליונים בשכר לשנה הבאה.
קרדיט: בארסה מאניה
אתמול בשעה טובה בארסה חיסלה את החוזה של אומטיטי. ברדיו סר סיכמו את העלות הכוללת שלו לברצלונה. רמז: יכלתם לקחת את כל השכונה שלכם לטיול מסביב לעולם והיה נשאר לכם הרבה עודף.
עלות רכש מאולימפיק ליון: 25 מיליון יורו + 5 בבונוסים = 30 מיליון יורו.
שכר ב 16/17: 8 מיליון יורו.
שכר ב 17/18: 9 מיליון יורו.
שכר ב 18/19: 14 מיליון יורו (חוזה ברתומאו חדש משתדרג)
שכר ב 19/20: 14 מיליון יורו.
שכר ב 20/21: 7 מיליון יורו (קורונה).
שכר ב 21/22: 21 מיליון יורו.
שכר ב 22/23: 17 מיליון יורו (לצ׳ה לא השתתפה בו).
שכר מיועד ב 23/24: 20 מיליון יורו
שכר מיועד ב 24/25: 14 מיליון יורו.
שכר מיועד ב 25/26: 14 מיליון יורו.
הצרפתי ובארסה הגיעו להסכמה על תשלום פיצוי חלקי בסכום לא ידוע תמורת ויתור על שירותיו.
סה״כ עלה למועדון באיזור ה-100 מיליון יורו
#תודה_ברתומאו
השכר של השנים האחרונות לא יכול להיות כזה.
בינואר 2022 הוא פרס את השנה וחצי שנשארה לו בחוזה ברטומיאו ל 4.5 שנים.
לפי דיווחים גם קיצץ 10% אבל נתעלם מזה.
לפני הפריסה השכר היה 14M לפי הטבלה, אז בארסה הייתה חייבת לו עוד 21 שהתפרסו על 4.5 שנים. מה שרשום בעונת 23\22 ואילך לא יכול להיות כזה.
הרבה יותר הגיוני שה 20M שהוא היה אמור להרוויח כביכול השנה , זה סך השכר שלו עד תום החוזה.
אבל השורה התחתונה נכונה - תודה ברטומיאו.
לפי התקשורת התורכית, ארדה גולר קרוב מאוד.
הבטיחו לו 20 משחקים מינימום בעונה.
ישלמו 20-25 מיליון ב 2 תשלומים. הם מסבירים שבארסה תשלם יותר מה 17.5 מיליון סעיף שחרור בגלל שזה יהיה בתשלומים ולא בתשלום אחד.
הוא יישאר בפנרבאחצ’ה לעוד עונה בהשאלה.
יקבל אותו שכר שהוא מקבל עכשיו.
אף מילה על מענק חתימה לאבא שלו, שקראתי שדורש עוד 20M לעצמו.
בנוסף, כתבו שגולר יודיע רשמית על ההחלטה שלו ביום רביעי.
יש לי פלאשבקים מיוסוף דמיר , אמרה דמיר והבטטה טוראן.
מקווה מאוד שהוא שווה את האמוק המטורף הזה עליו ושזה לא רק כדי לעשות דווקא לריאל…
הסוכן שלו הכחיש את הדיווחים האלה.