פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

image
אופרת סבון של ברוזוביץ’ נגמרת מהר מאוד, וטוב שכך.

אגב, עכשיו אני מבין למה יש מהומות בצרפת.

מה? כמה דמירים יש בעולם הזה והם גם הגיעו לברצלונה? נראה לי התבלבת באיזה דמיר חבר. חחחח

היו 2 כאלה בבארסה בשנתיים האחרונות.
יוסוף דמיר - “מסי האוסטרי”, שיחק 9 משחקים תחת קומאן כי אם היה משחק 10 הייתה על בארסה חובת רכישה. אוסטרי ממוצא טורקי
אמרה דמיר - “מסי הטורקי” שכשל בבארסה ב’

אליהם הוספתי ארדה בטטה רק בגלל שהוא טורקי.
לא עושים לי טוב הטורקים האלה.

כמה דברים של לאפורטה, בנוגע להעברות/עזיבות/הגעות -

האמירה האחרונה על קשר אחורי די מפתיעה. כאילו לפורטה אומר לצ’אבי שלא יהיה רכש, כשצ’אבי אמר כמה פעמים שזאת עמדה הכי דחופה וחייב להיות שחקן ממדרגה ראשונה.

טוב, אז לא יגיע מגן ימני הקיץ. שיהיה לנו בהצלחה.

סרג’י לא מגן, דסט ימכר בוודאות, עם חוליאן אראוחו ככל הנראה יעשו בדיקות במהלך השנה לראות האם הוא ברמה.

גם אם יגיע מגן ימני (הצעיר בן ה18 של ויאדוליד למשל), עדיין צריך לבצע רוטציות, יש משחקים גדולים וכו’…
אז אני מבין את הרצון שקונדה ישחק גם מגן.

החרטוטים היומיים, בינתיים -

האמת שאני בעד, במיוחד בעקבות ההגעה של איניגו (שבטח יירשם בעונת 54/55).

2 עונות עם אופציה לשלישית כתלות בכמות המשחקים בשנייה, כשמבינים שצ’אבי לא באמת רוצה אותו, ואם בחורף/קיץ הבאים יגיע קשר אחורי אחר ואז רומיאו יראה פחות דשא מהבן של ריקי פוץ’ ופבלו טורה - זה לא רע. בהתחשב בסיטואציה, כמובן.

כל יום אומרים “היום הוא יודיע על עתידו”, וזה לא קורה. כמו מה שהיה עם גונדואן, רק בצעיר.

איפושהו עלתה שמועה/ידיעה שיש אפשרות שהוא יחתום, ויושאל בעונה הקרובה לקבוצה בתוך ספרד (ולא יישאר בפנרבחצ’ה) שעונה לשם “בטיס”.
אני ממש בעד.

אומרים שקסיה קיבל הצעה לא רשמית מסעודיה והוא שוקל אותה.
צ’אבי אמר לו שזה נחמד אם הוא יישאר, אבל הוא לא יראה הרבה דקות, ולכן קסיה לא מתנגד לעזוב.
הוא רוצה לעזוב בחינם כדי לקבל בונוס חתימה שמן, בארסה מצידה רוצה למכור אותו בהרבה כסף.
אני פונה לשייחים הסעודים - אם אתם באמת גברים, תשלמו גם וגם .

הסעודים הם כמו הדוש הזה שמנסה לזהות בנות פצועות ופגועות עם דאדי אישיוז, מערכות יחסים רעועות וגרועות, וביטחון עצמי ברצפה - ומשתמש בזה כדי להתקרב אליהן, לפתות אותן - ובסוף מנצל אותן.

קיצרתי לך

יאללה -

מעניין מתי יצטרף בסוף - הקיץ או בינואר. כמובן שזה כנראה קשור גם בעזיבות.

שיהיה בהצלחה.

לפי מה שאני מבין זה נע בין ינואר לקיץ הבא. בדיוק כמו עם ארדה גולר.

אני הבנתי כמו אייל - או בקיץ הזה או בחורף .

לפי הבנתי וזה גם רשום בכל מקום הוא יגיע בינואר.
זה גם מהלך שהברזילאים תומכים בו כי הם ירוויחו את רוקה עד סיום העונה שלהם בדצמבר

גם בארסה מאניה הבינו שמדובר על הקיץ הזה.

כתבו שיגיעו גולר ורוקה, אחד הקיץ הזה ואחד בינואר.

דווקא גם הם מציינים ינואר 24

הכוונה היא שזה או הקיץ הזה, או בינואר 2024. לא מדובר על הקיץ הבא.

שאלה(ברצינות) - אם ברצלונה במצב כלכלי פח אשפה ובקושי מצליחה להביא שחקנים חופשיים, איך הם קונים ב35 מליון?

אני חושב שזה מיותר לשאול שאלות כאלו בלי לתייג את @dmitrys . אז הנה.