בקושי מצליחה לרשום שחקנים, לא לרכוש אותם.
על וויטור רוקה קראתי שישלמו במשך 3 שנים, זה לא נורא.
לא יודע לגבי גולר, שיחתום קודם .
תשלומים זה משהו מקובל בכדורגל, למשל אנחנו עדיין חייבים לאייקס על דה יונג, והוא נרכש עוד בימי הפזרנות של ברטומיאו.
בקושי מצליחה לרשום שחקנים, לא לרכוש אותם.
על וויטור רוקה קראתי שישלמו במשך 3 שנים, זה לא נורא.
לא יודע לגבי גולר, שיחתום קודם .
תשלומים זה משהו מקובל בכדורגל, למשל אנחנו עדיין חייבים לאייקס על דה יונג, והוא נרכש עוד בימי הפזרנות של ברטומיאו.
אתה מכיר את הערוץ הזה? זה לא בהכרח אמין.
אורי קופר שם את זה . אני מאמין לו.
לא הבנתי את הבעיה בזה.
נגיד ובאמת הוא בחר בריאל - מה הבעיה בזה שדקו טס לטורקיה כדי לנסות לשכנע אותו לחתום בברצלונה?
חוץ מזה - זה באמת מקור מפוקפק. אולי הוא באמת בחר במדריד, אבל זה לא חשבון הטוויטר שמוכיח את זה.
הוא מחק.
הייתי נזהר. כל הדיווחים אמרו שהוא ילך לברצלונה. גם אם היה איזשהו שינוי, עיתונאי טורקי אולי זה לא המקור הכי טוב(ובהקבלה, אני לא הייתי מאמין לדיווח דומה של וואן על ישראלי…)
אופס
קופר הפיל אותי בפח
חשוב לציין שברצלונה לא נמצאת בחובות, כפי שאנחנו מכירים. כשלאפורטה נכנס הוא לקח הלוואות גדולות שבאופן מיידי כיסו את החובות לטווח קצר של ברצלונה, והחליפו אותם בחוב ארוך טווח (וההלוואות שלאפורטה לקח היו בריביות טובות). ככה לדוגמה אנחנו יכולים לשפץ את האיצטדיון בפרוייקט שעלותו בערך מיליארד דולר.
אנחנו יכולים להרשות לעצמנו לרכוש שחקנים, אבל הבעיה היא לרשום אותם לליגה. הבעיה האמיתית היא תקרת השכר הפסיכופתית של טבאס. בגלל חוק ה1:4 של הטמבל הזה אנחנו צריכים לנקות 4 מיליון מהשכר כל כל מיליון חדש שאנחנו רוצים לרשום. כמובן שגם עלות המעבר בעייתית, כי זה נכנס בצורה כלשהי לתקרת השכר (טבאס בן זונה גדול), אבל זה כבר פחות בעייתי לפי מה שאני מבין.
אתה יודע זה שלוקחים הלואה לא באמת מוחק את החוב זה לא עובד כך…
אתה עדיין חייב.
מסכים עם כל השאר.
הקיץ זה שונה ל 1:2 .
בינתיים שאוהדי 2 קבוצות בעיקר רוצים להרוג טורקי ולנוח -
קויאדו מיודענו כנראה יקבל את השחרור מברצלונה, ומפנה 2 מיליון ככה לחטיפים בתקרת השכר.
פרסנדה מחכה בתור לכל מיני עזיבות, ולזה שצ’אבי יחליט שהוא רוצה מגן ימני, גם אם רק בראייה לעתיד, בספסל, ליד פבלו טורה.
אבל לפעמים יש את בנות פצועות ופגועות עם דאדי אישיוז, מערכות יחסים רעועות וגרועות, וביטחון עצמי ברצפה - שלא עוזבות גם כשהדוש לא מעוניין.
האתלטיק והאס המדרידאים מצטרפים להודעה - גולר בחר בריאל מדריד.
יאללה, לפחות נחסך מאיתנו להיגרר עם זה כמה שבועות, ואפשר להתקדם.
עריכה:
וגם פבריציו מיישר קו -
תתנחמו שאם הוא יהיה כמו גומש אנחנו נוכל לצחוק עליהם
מבחינתי עוד צ’ק. אם צ’אבי יפתח את העיניים ויחשוב קצת יותר יצירתי ודינמי - הסגל פתאום ייהפך ליותר חביב ממה שהוא הוציא ממנו. לפעמים שדוחקים אותך לפינה אתה נאלץ להסתכל במטר רבוע שלך כדי להחלץ.
אולי הוא איזה כוכב ענק עתידי ואנחנו מפספסים, אבל כרגע לפחות אין לברצלונה צורך בעוד קשר.
אני לא מבכה את הבחירה של גולר, ובמיוחד שהדבר שלה מאסיה יודעת לייצר יותר מהכול זה קשרים.
אגב, לא ברור לי איך הוא יקבל הרבה דקות במדריד, שגם להם יש שפע קשרים עם קאמבינגה, טשומאני, בלינגהאם, וואלוורדה, שלא לדבר על סבא מודריץ וקרוס.
האמת שהוא לא ממש קשר, ויותר שחקן קו ימין שנכנס פנימה עם רגל שמאל החזקה שלו.
אפשר להתרשם גם בסרטוני היוטיוב למיניהם שעיקר הפעולות הטובות שלו מגיעות באופן הזה.
לצורך העניין, זו מפת חום שלו מהשנה, שמבוססת על 20 משחקים בליגה הטורקית:
החידוד הזה אמנם נותן מענה טוב לשאלה למה אנחנו מתכוונים לרכוש אותו, בתור עמדה שנמצאת אצלנו בחוסר מאז שבייל פרש לגולף, אבל הוא כמובן לא מקטין את השאלה בהקשר שלכם - אלא רק מגביר אותה. קו ימין זאת אולי העמדה הכי מכוסה אצלכם, עם דמבלה אהוב ליבו של צ’אבי, וראפיניה הרכש היקר ביותר בעידן הנוכחי של לאפורטה, שאמנם חווה התחלה לא פשוטה, אבל סיים את העונה כאחד המצטיינים, לפחות של הישורת האחרונה.
נראה שבארסה ניסתה כאן להמשיך ולהתנהל כמו מועדון גדול עם כיסים עמוקים - זיהתה פוטנציאל לעסקה משתלמת במיוחד, עבור כישרון גדול ובמחיר בדיחה כמעט. מה שאנחנו אוהבים לכנות אצלנו בפורום כרכש ש’קודם מביאים, ואז שואלים איך לשלב בסגל’.
הבעיה היחידה - מה שעבור מועדון גדול ובריא כלכלית הוא אכן ‘מציאה’, עבורכם מדובר ברכש משמעותי עם השלכות משמעותיות לא פחות על הוצאות הרכש, חוקי הפיירפליי, היררכיית השכר, או אפילו סתם הרשמה של שחקנים לקבוצה הבוגרת. לכן, בזמן שבארסה ניסתה למצוא פתרונות יצירתיים כגון השאלה לקבוצה כזו או אחרת בספרד או מחוצה לה - ריאל ניצלה זאת כדי לבצע סוג של מחטף, על-אף המאמצים המכובדים של דקו ופמלייתו, שייתכן בהחלט שאף השיגו את הסכמת השחקן עצמו.
נראה שהפעם התוצאה שהושגה דווקא משרתת היטב את כל הצדדים, בין אם מדובר בפלופ ובין אם מדובר באוזיל הבא. אנחנו השגנו פוטנציאל גדול במחיר טוב בעמדה שאנחנו נואשים לה כבר שלוש שנים לפחות ; ואתם לא צריכים להיכנס להרפתקאות כספיות מיותרות מבחינתכם, ויכולים להפנות את תשומת הלב (הכלכלית והמקצועית כאחד) לחיזוק העמדות שבאמת זקוקות לחיזוק אצלכם.
החתמה שאני מאוד בעדה, בטח כשזה בלי עלות רכישה ועל תקן בלם רביעי.
גם בלם עם רגל שמאל, גם מנוסה, גם חוזה רק לשנתיים, גם אמור לגרום לאריק ולאלונסו (בעמדת הבלם) לראות אפילו פחות דשא.
שיהיה בריא, שיהיה לנו בהצלחה, ושאשכרה יירשם.
עוד יותר טוב. בצד ימין יש לא רק את דמבלה וראפיניה, אלא גם את יאמין יאמל שאני מקווה שייקח לשניהם את ההרכב תוך שנתיים-שלוש
מה שאני אוהב בטבאס זה שהוא עקבי עם הקו שלו - למועדון אסור לחתום על חוזים חדשים אם אין הכנסות בהתאם, אלא אם כן זה כדי לדפוק את ברצלונה לעשור קדימה.