פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

גם אם תקבל 25 ופחות המשכורת שלו זה כבר טוב אם חמישים אנחנו פאקינג עשירים חחחח.

אבל בגדול אתה צודק. צאבי מאוהב בו. לא יעזוב כל עוד זה תלוי בצאבי.

אבל וזה אבל גדול, אסור לחזור על הטעות של הפעם הקודמת. את החוזה שלו צריך לסגור בהקדם וכמה שיותר מהר. אם הוא ימשוך את הזמן כמו בפעם הקודמת שימצא לעצמו קבוצה חדשה.

אני בעד למכור אותו הקיץ הזה אם מישהו שואל אותי.

יש לך מישהו יותר טוב ממנו כרגע לאגף?

ברור. מדברים על חוזה ארוך יותר.
אני בעד לחדש לו ולמכור בהרבה כסף בקיץ הבא.

בעיקרון ראפיניה למרות שגם הוא לא מושלם אבל נראה עם פוטנציאל שיפור מה שאני מזהה אצל דמבלה.

בעיקרון אני מוכן לכל שחקן אחר שישחק שם ולא ירוץ לתוך קירות או יעבור 900 שחקני יריב רק כדי למסור בסוף לאחד כזה ואם הוא גם יפעיל שכל וישחק בנגיעה כשמתאפשר אז מה טוב.

אם נניח נמכור את דמבלה ב 50M וכל הכסף יגיע לבארסה, לא נמצא שחקן יותר טוב ממנו בסכום הזה. ואם איכשהו נמצא, הוא ירצה שכר יותר מה 12M שדמבלה מרוויח השנה.
שחקן כמו ראפיניה עולה 80-90. יש הרבה קבוצות הרבה יותר עשירות, ווינגרים טובים עולים המון כסף.

אני אישית בונה על יאמאל, ממש התלהבתי ממנו. אבל זה ייקח עוד שנה או שנתיים, ושום דבר לא בטוח כשהוא רק בן 15.
את דמבלה נוכל למכור ב 100M בקיץ הבא. שווה לחכות.

נו מה יהיה?

אם אחרי גולר גם רוקה בסופו של דבר לא יגיע זה כבר יפסיק להיות עצוב ויתחיל להיות מצחיק.

וזו תהיה הנפילה הכי גדולה בקריירה של פבריציו רומאנו כנראה,לא זוכר מתי הוא נתן את חותמת ההיר ווי גו שלו ובסוף העסקה נפלה.

יהיה משעשע לראות אם הוא, כמו בארסה מאניה אחרי נפילת עסקת גולר, יתחיל ללכלך על רוקה. האפס הזה. סתם ברזילאי גרוע. שווארוקה. לאמין יאמאל לנצח!

זה לא קשה.

זה הוא פירסם? לא זכור לי

עריכה: ההיר ווי גו היחיד שהוא שם על אמבפה זה על ההארכת חוזה שלו בעונה שעברה,לא הוא פרסם את התמונה הזו.

התמונה לא מהחשבון הרשמי שלו.
לא ידעתי שיש לו חקיינים ברשת.

אני לא יכול להוכיח זאת, אבל אני בטוח שהוא פירסם אז את ההיר וי גו של אמבפה לריאל, בדיוק כמו כל כלי התקשורת.
אני חושב שהוא מוחק את מה שלא צלח בסוף, כי היום גם אני לא מצליח למצוא את זה.
ת’כלס, לא מעניין מה בדיוק הנפילה הגדולה שלו. עדיין הוא הכי טוב ברשת.

בניגוד לכל שאר הכתבים, פבריציו היחיד שבקיץ הקודם דבק בעמדה שאמבפה לא החליט אם להישאר בפריז או לעבור לריאל.
רוב העיתונאים אמרו שהוא סגור בריאל.

אז זכרוני בוגד בי.
מקבל וסליחה פבריציו.
אבל הוא הוציא את here we go על רוקה, אז אין דרך חזרה, לא משנה כמה הקבוצה הברזילאית מתעצבנת על בארסה.

אם אכן העסקה תתפוצץ, זו פניית פרסה נדירה בכללי ולא רק בדיווחים של פבריציו. הכל כבר היה סגור והגיעו להבנות על הכל אבל יש מסמכי שבארסה פשוט לא העבירה… הזוי.

אגב מאיפה הדיווחים האלה? עד כמה הם נכונים בכלל?

השחקן לא מוכן לשמוע על אף הצעה אחרת חוץ מבארסה, ככה שאני לא מבין מה זה משנה שהברזילאים זועמים. אם לא תהיה עסקה הקיץ, הוא יחכה לחורף.

לפי מה שאני קורא בתקשורת בברזיל אתלטיקו פרנאנסה פתחו את המשא ומתן על רוקה.
בגלל הכושר הטוב שלו מתחילת 2023 הם מאמינים שהם יכולים לקבל עליו יותר מבארסה, זה לא 30 מיליון + 5 במשתנים הם רוצים עכשיו 45 מיליון.

עריכה: לפי דיווחים אחרים בדרום אמריקה אומרים לא לדאוג זה לא יקרה, הברזילאים לא יכולים לטפס על העץ הזה, יש כבר ניירות שנחתמו ויהיה קשה להשתחרר מהם

לא מבין את הטענות נגד פבריציו, הוא לא נביא. לא יכול לחזות דברים כאלו מראש…

בכל מקרה

https://twitter.com/BarcaTimes/status/1677393083661443072

רק שיגמר כבר

אותו רוג’ר טורייו, שהוא עיתונאי של MD מנדב עוד כמה פרטים .
המחיר של רוקה השתנה. במקום 35 מיליון קבוע ועוד 10 במשתנים, בארסה תשלם 30 קבוע, 20 במשתנים ועוד 5 אם הוא יגיע לטופ 3 של כדור הזהב.
בנוסף, יהיה לו שכר זעום של 3.5 מיליון ברוטו . הוא התעקש על בארסה למרות ש psg ואחרים ניסו לפתות אותו לאחרונה עם 10 מיליון. ההשכר יגדל בהדרגה עד 10 מיליון.
החוזה יהיה ל 6 שנים עד 2029.
יצטרף או בקיץ הזה או בחורף.

העניין של האולטימטום זה סקופ של MD למיטב הבנתי. ספורט טוען שלא היה שום אולטימטום.

אני חושב שאתה מתכון נטו.

הוא נראה לי הבריזלאי הכי צנוע בעולם שאי פעם נולד על פני האדמה הזו, אם זה השכר האמיתי שלו.

האמת (ולך תדע מה האמת), אבל אם מתייחסים ברצינות לדיווחים אז ההתנהלות של ההנהלה של ברצלונה די עלובה. בעולם שמחוץ לכדורגל אם מישהו היה מגיש הצעה שהוא לא יכול לעמוד מאחוריה היו קוראים לו נוכל. פלומיננסה גם ככה מרגישה שהיא קיבלה הצעה נמוכה מברצלונה לעומת שאר המתעניינות (לטעמי הם טועים, והם קיבלו הרבה מעבר לשווי הפוטנציאל שלו). אז המינימום מבחינתם שההצעה תהיה אמיתית. לגיטמי לחלוטין מבחינתם.