מאיפה הבאת את זה? סתם שאלה?
ברוטו . רשום - gross.
זה רק לשנה הראשונה, יגדל אחר כך.
אתה רוצה להגיד לי שהוא הסכים להרויח 1.75 מיליון אירו אחרי מיסים???
זה לא צנוע זה פראיאר. סרגי רוברטו יצחק עליו באימונים
זה בטח פי כמה ממה שהוא מרוויח עכשיו.
קראתי לזה " שכר זעום" לא סתם. לא יודע את כל הפרטים, הוא רק בן 18 ועדיין חתול בשק.
אם יגיע ליכולת שכולנו מקווים, מן הסתם יקבל חידוש בתנאים אחרים לגמרי, כמו שעשו לויניסיוס עכשיו בריאל.
השכר המאוד נמוך של עכשיו אמור להקל מאוד על הרישום שלו בליגה כבר הקיץ. אולי זה שיקול חשוב בשבילו.
אני מאוד מעריך את זה. אבל הוא כנראה אוהד ממש שרוף של ברצלונה. פסז הוא היה נרשם ומקבל את 10 בקלות הבנתי שגם יוניטד היו חמים עליו. שלא לדבר על הפרימיר ליג ששם היו שופכים עליו כסף רק בגלל שהוא בריזלאי…
@Ganjo הנה בריזלאי שאתה יכול לחבב
קצת פבריציו ואחרים על רוקה -
- צפוי להצטרף בינואר 2024, כשברצלונה תנסה להקדים את זה לקיץ הנוכחי, אבל זה תלוי במיליון דברים אחרים. לפי המאניה - רומרו, אהוב הפורום, טוען שהברזילאי יגיע בינואר, או רק בקיץ הבא.
- יכול להיות שהלחץ של הברזילאים עשה את שלו - כבר לא מדובר על 35+10, אלא לפי כל מיני מקורות, כמו זה -
מדובר יותר על 30 ישיר + 31 במשתנים שחלקם לאתלטיקו פראאנסה וחלקם לרוקה עצמו.
- חוזה ל-6-7 שנים (קומבינת צ’לסי לפריסת העלות?).
- לפי דימה, הברזילאי יתחיל בשכר של כלום ושום דבר (3.5 מיליון ברוטו).
- לפי טורייו, ההכרזה על רוקה צפויה להיות היום -
וואו מפתיע, אז בסוף העסקה היא באזור ה60-65 כולל משתנים. נשמע שהדיווחים שהברזילאים מפעילים לחץ היו אמיתיים כי ממה שאני הבנתי העסקה הייתה אמורה להיות הרבה יותר זולה עבורכם.
מסכים. השאלה הגדולה היא גם מה מהות הבונוסים? אם זה רק תלות בהישגים שקל לעמוד בהם, כמו כמות משחקים, זה משהו אחד. אם חלק מהם מושפע מדברים כמו זכייה בכדור הזהב, נגיד, אז…אפשר להיות יותר רגועים לגביי התשלום המלא של 61 המיליון האלו.
הוא לא “עיתונאי” של האס? או שאני מתבלבל עם מישהו אחר
לא לפקפק יותר בפבריציו הגדול חברים. אני סימפ גאה שלו
https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1677718181031411714
30 מיליון ועד 30 משתנים חלק מזה אם הוא יזכה בכדור הזהב.
חוזה עד 2030
מיועד להצטרף בינואר 2024
הכל חתום וסגור.
טוב לפי מה שאני מצליח להבין העסקה של רוקה תיגמר באיזור 75 מיליון.
30 מיליון ועוד 31 במשתנים (בונוסים וכאלה) ואז יש עוד 13.5 תשלומי מיסים לסוכנים ותשלום למועדון האם שלו.
עסקה הרבה יותר גבוהה ממה שתכננו, הברזילאי השני הכי נמכר מהליגה הברזילאית לאירופה
חזרנו לימי ברתומאו… סחיטים ברמת ה… אין לי מילים לתאר.
א. המידע על 13.5 הנוספים כרגע מגיע רק מעיתון גדול מאוד בברזיל, להבנתי. לא יודע אם זה נכון, כי זה לא מופיע בשום מקום אחר שאני ראיתי. שאר המקומות דבקים ב-30+30.
ב. 30 בבונוסים זה נשמע הרבה, השאלה מה הבונוסים כוללים, ומה הקושי להגיע אליהם. לפי פבריציו לפחות חלק מזה קשור לכדור הזהב.
ג. 73.5, או 60 לפי רוב המקורות האחרים, זה המקסימום של המקסימום שזה יכול להגיע אליו. זה לא בהכרח מה שישולם.
ד. השכר שלו יהיה ממש ממש נמוך בהתחלה, אז זה סוג של מתקזז לא מעט עם עלות הרכישה.
ה. מה לעשות שברצלונה לא היחידה שהייתה מעוניינת בשמנמן.
ו. @EHUD סגרנו שזה הכינוי שלו, נכון?
לגמרי השמנמן.
רק חבל שכנראה הוא לא יגיע בקיץ הזה, ריבר שלי אמורה לפגוש אותו ברבע גמר ליברטדורס והוא בכושר מפחיד
אתם רצינים? שמנמן זה באמת הכינוי שלו ? או שאני לא הבנתי את הבדיחה?
זה לא מקנה לי ביטחון…
“השמנמן” זה כינוי טרי טרי שהודבק לו על ידי מיטב המוחות בקבוצת וואטסאפ סודית, שבין השאר אחראית על מושגים כמו “RFA”, “אראוחוב”, שם הפועל “לדמבל”, “הרך” ו"החירש".
אחראית על זה, ועל לספור כמה שערים פראן טורס כבר חייב לנו.
אני בטוח שגם אם אנדריק (הוא לא גם שמנדריק?) יזכה בכדור הזהב זה ישתלם לפלמייראס כמו לאתלטיקו פרנאאנסה, ואם ויטור יקח את כדור הזהב, זה יהיה שווה כל יורו שנשלם.
אבל קודם כל נגיע לגשר.
לא מקובל להסתכל על המחיר ככה.
בלינגהם עלה לריאל 103 מיליון, ככה כתוב בכל מקום. בפועל, זה דמי ההעברה הקבועים. יש עוד 30 במשתנים, וכמה שילמו לסוכנים ומיסים בכלל לא ידוע. אבל בכל מקום רשום 103.
כל עוד אנחנו לא יודעים עד כמה קלים או קשים המשתנים , לא צריך להתיחס עליהם עכשיו.
קראתי שבארסה היא זאת שביקשה להקטין את התשלום הקבוע על חשבון המשתנים והתשלומים. זה כביכול נותן לה יותר תמרון בפייר פליי. לא יודע אם זה נכון, אבל זה עושה שכל.
אני גם לא חושב שאפשר היה ללחוץ את בארסה אם השחקן רוצה רק בארסה ודחה הצעות הרבה יותר גבוהות. אני חושב שאו שהדיווחים הראשוניים על 35+10 היו לא נכונים, או שהדיווחים של עכשיו לא נכונים, או שחלק גדול מהמשתנים הם קשים להשגה, כמו להיות אחד מה 3 לכדור הזהב.
עריכה:
למי שרוצה , כתבה ב MD שבגדול חוזרת על מה שכתבתי כאן לגבי המחיר ומסכמת את כל הסאגה. הפרט היחיד שם שלא הוזכר פה עדיין זה שלברזילאים יש גם 20% ממכירה עתידית.