פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

עוד יום עבר, וכל אלו עוד איתנו -

מבחינתי -

לנגלה, דסט, קויאדו, פראן, אריק - לבעוט.
קסייה - תלוי בהצעה ובמה יבוא במקום.
פבלו טורה - להשאיל לאיזו בטיס.
ניקו המלך - לא מבין למה יש ספק לגביי ההשארה שלו, במיוחד כשכרגע יש 4 קשרים (שצ’אבי סופר) על 3-4 עמדות, פלוס קסייה שיקבל 2-3 דקות בממוצע לחודש. וכן, גם אם יגיע קשר אחורי. אנחנו עוד פעם נגיע לינואר/פברואר, פדרי ופרנקי ייפצעו, ואז צ’אבי יחלטר עם כריסטנסן כקשר התקפי, כי "אין ספסל’.

הבעיה שפשוט לא מצליחים להיפטר, לפחות בינתיים, מהשורה הראשונה.

אני בטוח שיאמאל יפרוץ כבר השנה. ריד מיי ליפס.
עמדת קשר התקפי לא מדאיגה אותי.
אני רוצה שיתבצעו העזיבות, שרוקה יירשם עוד הקיץ, ושיהיה לנו משהו מעבר לקונוס בצד שמאל של ההתקפה.

ניקו יהיה בקדם העונה כנראה. אם לא יצליח לשכנע את צ’אבי גם עכשיו, אפשר לשים עליו X כל עוד צ’אבי בקבוצה.

דיווחים ב RAC1 ומונדו שקויאדו בדרך הבטוחה לבטיס.
הוא יעבור בחינם ויוותר על חצי ממה שבארסה חייבת לו .
בארסה תקבל 30% ממכירה עתידית.

אוריאול רומיאו בדרך הבטוחה אלינו. כל העיתונים כבר מסכימים שסעיף השחרור שלו הוא רק 8 מיליון, בארסה מציעה 5 ומנסה לדחוף שחקן לחירונה כדי להוזיל את הרכישה. חירונה בינתיים לא רוצה, אבל הפער כל כך קטן שאין לי ספק שזה ייסגר עוד לפני הנסיעה לארה"ב .

השאלה היא מה עוד צריך, כדי שגונדואן ואיניגו יירשמו, ורומאו, אם וכאשר. שלא לדבר על רוקה, או אפילו פרסנדה, שנראה שיהיה מו"מ לרכישתו במידה ואיכשהו עוד כמה יעזבו (ולא יחטפו אותו לפני).

אני לא יודע מה צריך כי אין לי את כל הפרטים. אבל אני סומך על אלמאן שמי שבאמת צריך יוכל להירשם.

אני מאמין שלא תהיה בעיה לרשום את רומיאו. הוא אמור להסתפק בשכר נמוך מאוד במונחים של בארסה.

פרסנדה למיטב הבנתי זה nice to have אבל לא חובה. אם יהיה אפשר לרשום עוד מישהו, אני בטוח שיעדיפו את רוקה עליו. בשנה שעברה היה לבארסה גולר אחד ויחיד, והוא כבר לא צעיר. חייבים עוד אחד לפחות בקבוצה.

לנגלה לדעתי לא יהיה קשה למכור, השאלה רק באיזה סכום. אם בארסה תגיד שהוא למסירה בחינם, הוא ייחטף מהר. כרגע בארסה מנסה למכור אותו , יש לה זמן.

להיפטר מדסט יהיה הרבה יותר קשה אחרי שנה שלמה בספסל. אולי יעזוב שוב בהשאלה והפעם לקבוצה שתתן לו דקות. אני חושב שזאת תהיה קבוצה יותר קטנה ממילאן ובארסה תצטרך לשלם חלק משכרו.
חשבתי שיהיה קשה להיפטר מאומטיטי אבל הנה , תוך שניה הלך. יהיה בסדר.

לא רוצה לחגוג מהר מידי אבל כנראה שהוא בדרך חזרה לטוטנהאם.
מלח מים מלח מים

https://twitter.com/BarcaTimes/status/1678509956541165568

פבריציו דיווח הבוקר שטוטנהם קרובה להחתים בלם הולנדי מוולפסבורג. הערך שלו בטראנספרמארקט הוא 30 מיליון, כך שזה לא בלם בדיחה. לא סביר שייקחו גם את לנגלה.
טוטנהם החליפו מאמן, כך שהדקות שלנגלה קיבל בשנה שעברה לא אומרות כלום על הכוונה שלהם השנה.

אני חושב שבארסה נותנת לו חופש לחפש לעצמו קבוצה, אבל זאת לא תהיה טוטנהם.
אגב, אני לא מבין איך האישור לא להתאמן עוזר לעזיבה שלו. זה לא שהוא עובר מדלת לדלת ומראה מה הוא יודע. זה הסוכנים שלו שולחים מיילים ומרימים טלפונים. השחקן בזמן הזה אמור להתאמן כרגיל.

להיפך.
אם מדובר בבלם רציני, זה אומר שגם אם טוטנהאם תחתים אותו עדיין יישאר לה תקן פתוח ל’בלם בדיחה’.

זה תורם לרמז העדין שבארסה מנסה להעביר ללנגלה: “תחפש לעצמך קבוצה, כי פה אתה לא הולך לראות דשא בחיים, אפילו לא באימונים”.

יש עוד כמה כאלה בבארסה, ודסט בראשם, שכן מתאמנים עם הקבוצה.

זה לא רמז של ברצלונה לשחקן כי האישור ניתן לבקשת השחקן.

אין לי מושג למה , אבל שיוצאת הודעה כזו זה בד"כ מראה שהשחקן קרוב מאוד לסיכום בקבוצה אחרת. למה? אין לי מושג.

אני שם לב לשלושה דברים:

א. הוא הגיע לאימון אתמול

ב. עבר בדיקה רפואית, כך שהוא בריא.

ג. דסט באותו סטטוס כמוהו והוא התאמן עם הקבוצה

אני חושב שאין סיכוי שנקבל עליו כסף . רק שיקחו את המשכורת שלו. מדברים עדיין על טוטנהאם.

אני מסכים, אם זה בא ממנו, הוא כנראה קרוב לסיכום איפשהו.
כמו קויאדו, בניגוד לדסט.

לדסט גם יש סיכוי קצת קצת קצת פחות גרוע להישאר בלית ברירה במועדון, מבחינת צרכי הקבוצה בעמדת המגן הימני, בניגוד לקויאדו וללנגלה.

אגב, לחרטוטים היומיים -

https://twitter.com/BarcaTimes/status/1679084782121021443

רישמי יצטרף בקיץ הבא

מוזר. הדיבורים היו על הקיץ הזה או ינואר הקרוב, ופתאום מוכרז רשמית שזה יקרה רק בקיץ הבא?

בכל מקרה, שיהיה לנו בהצלחה ב-5 משחקים בכל סיבוב בהם לבנדובסקי יהיה מושעה, על ידי חיל מנסאנו, כי הוא קשר שרוכים לא נכון.

מוזר.
רק אתמול לפורטה אמר בראיון שהטכנית היא לרשום את רוקה בינואר, ואם יתאפשר , עוד הקיץ.
מה קרה מאז אתמול?

לדעתי, האופציה הכי בטוחה כרגע זה לרשום אותו בקיץ הבא וזה מה שהודיעו.

מניח שאם ימצאו דרך לרשום אותו קודם, יעשו את זה.

:upside_down_face:

בחייאת…לא נמאס להם מזה?

לא מצליחים לרשום שחקנים שכבר חתמו, והגיעו בחינם. אז ברנרדו סילבה?

מביאים את רומארו כי אין כסף ומזינים את השכל על ברנאדו סילבה. מעניין שהם חושבים שהקוראים שלהם כל כך מטומטמים או שאני לא מבין מה המטרה פה.

חחחחח חמודים.

זה שחקן טופ 5 עולמי. אפשר למכור אותו ב-100 מיליון בלי להזיע, והם יתנו לנו להלוות אותו?

אם כבר שיתנו גם האלאנד