פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

רשום השאלה עם חובת רכישה. זה מה שפריז עשו כדי לא לרשום את ה180 של אמבפה באותו קיץ עם ה222 של ניימאר.

לא שאני חושב שזה יקרה, אבל בתכלס הם חייבים לנו על פראן.

סתם בגלל שמשעמם לי עכשיו, מה שאיפשרו לפסז לא יאפשרו לברצלונה או למועדון אחר, לפסז איפשרו את זה כי הכסף זרם מספיק מהר לכיסים של אופ"א . וזה היה גם לפני המונדיאל בקטאר.

אני בעד האלנד תמורת לבה אם כבר מפנטזים בענק. יש לזה כמעט את אותו סיכוי שסיטי יסיכימו להשאיל לנו את סילבה בקומבינה הזו.

לא. כי אריק.

מצטער, אבל אני עדיין מאשים את צ’אבי. הוא התחיל את העונה מדהים, והוא וכריסטנסן לא ספגו עד שצ’אבי החליט להדיח אותו בשביל קונדה ואראוחו. לא מורידים שחקן שנמצא בפורמה טובה לספסל רק כי אתה רוצה לתת לשחקן אחר לשחק. מי שטוב צריך להמשיך לקבל דקות, לצבור ביטחון ולהראות מה הוא שווה.

מעבר לעובדה שהוא נזרק לפריזר לתקופה ארוכה, וכשהוא קיבל פירורי דקות זה היה כשהוא ללא כושר משחק, כשהוא לא מתואם עם שאר השחקנים וכשרוב המשחקים הוא שיחק עם הגנות טלאים שונות ומשונות - אם כשאתה טוב אתה יורד לספסל, אז מאיפה תביא מוטיבציה לעשות את הכי טוב שלך? מאיפה תצליח לסגל שוב ביטחון? גם אם תהיה מדהים - אתה תעוף לספסל חזרה במשחק הבא.

אם בפאטיים נפלה שלהבת מה יגידו אריקי הקיר?

משעמם להם שם בעיתונים.
כבר חפרו את השכל עם המספרים של רוקה וכמה הוא יותר טוב מאנדריק. חפרו כבר איזה תותח רומיאו ועשו סקר אם הקוראים רוצים את תיאגו בחזרה או לא (מסיים חוזה בעוד שנה).
עכשיו הם חזרו לחפור על ברוזוביץ’, כי אל נאסר חייבים כמה גרושים ללסטר, אז פיפ"א כביכול הולכת לתת להם באן ולא לאשר את כל הרכישות. מדובר בחצי מיליון יורו בלבד.
אני קורא גם בחשבונות הטוויטר האלה וגם בעיתונים, וזה מלא בזבל לא מעניין. אפילו אופרת סבון על אמבפה לריאל יותר מעניינת.

image
אם אני לא טועה , אסור לשחקן מתחת לגיל 18 לחתום ליותר מ 3 שנים.

https://twitter.com/BarcaTimes/status/1679919678058266624

https://twitter.com/BarcaTimes/status/1679920263880638475

מה אני יגיד ? אין לי כבר מילים. אבל ברננדו סילבה בדרך חברים. מועדון בדיחה.

לפי מארקה, אוריאול רומיאו עבר הבוקר בדיקות רפואיות בברצלונה.
הכל מוכן לחתימה והוא יטוס עם הקבוצה לארה"ב ביום רביעי.

לפי MD, המחיר הוא 4.5M. זה סעיף השחרור שלו. לפי הכתבה שלהם, חירונה ניסו לנפח את סעיף השחרור שלו ולחלוב 8M. לא פירטו יותר מדי כיצד זה אפשרי. יכול להיות שבארסה תעשה להם ג’סטה , תשלם 4.5M ותשלים במשתנים כאלה ואחרים, או בהשאלה של פבלו טורה אליהם.
MD מדגיש שבבארסה מעוניינים ביחסים טובים עם קבוצות קטלוניות אחרות.

עריכה:
image

https://twitter.com/BarcaTimes/status/1681355236106027012

כמעט רישמי.

אבל חכו “לאפורטה מת על ברננדו סילבה”

https://twitter.com/BarcaTimes/status/1681359001949290511

מוכרים את ניקו משאילים את פבלו טורה ובמקומם מביאים את רומיאו.

מועדון בדיחה

הרגשה שלי - רומאו הפתעת העונה.

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1681387182500479000?t=XvSwos9JcKVf-3ln9vZppw&s=09

רואים שפליקס מת לברוח מאתלטיקו אבל גם השאלה תעלה המון כסף .

האמת שמקצועית זה יכול להיות כפפה ליד לאגף שמאל של בארסה, וגם עבור פליקס שכרגע עם קריירה תקועה. זה עוד ילד בעייתי שצ’אבי ידע איך לעבוד איתו (שזה אולי אחד מהtraits הבודדים שאני חושב שצ’אבי ממש טוב בו).

לא יודע איך זה יסתדר כלכלית, אבל אם נצליח לשחרר את קסייה ועבדה אולי זה אפשרי.

אתלטיקו זה מועדון יותר מגעיל מריאל. אסור להתעסק איתם.

רומיאו חתם רשמית ויש הודעה באתר הרשמי.
ההפתעה היא שהוא חתם ל 3 שנים במקום שנתיים. לא פורסם סכום הרכישה ולא הוזכר פבלו טורה.

הרשימה של שחקנים שנוסעים לארה"ב:
Ter Stegen, R. Araujo, Gavi, O. Dembélé, Pedri, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran, Iñaki Peña, Christensen, Marcos A., Kessie, S. Roberto, F. De Jong, Raphinha, Kounde, Eric, Balde, Dest, Ez Abde, Lenglet, Gündoğan, I. Martínez, Oriol Romeu, Mika Faye, M. Casadó, Astralaga, Lamine Yamal, Fermín López, Àlex Valle, Aleix Garrido and J. Araujo
קסיה, דסט, אבדה, לנגלה ואוריאול רומיאו בפנים.
מי לא נוסע? ניקו וקואידו.

פבלו טורה עבר רשמית לחירונה בהשאלה.

ומשהו טוב לקינוח
image

פרט מעניין מהמעבר של רומיאו, אם להאמין לספורט.
היה פער של כמיליון יורו בין מה שבארסה רצתה לשלם לבין מה שחירונה דרשה. סעיף השחרור שלו היה 3.4M, אבל חירונה דרשה 4.5M בגלל משתנים כלשהם שלא הבנתי מה הם. זאת לא הנקודה.
בסוף בארסה שילמה את ה 3.4M, ורומיאו השלים מכיסו את ההפרש של 1.1M.
בנוסף, הוא הסכים להרוויח בבארסה פחות ממה שהוא הרוויח בחירונה. אני לא יודע כמה זה, אבל הוא בטח אחד שמרוויח הכי מעט בבארסה.
גם אם רק חלק מזה אמת, אני כבר אוהב אותו.
ברלבו יש כתבה עליו. הבחור חנון ואינטליגנט. לא סתם בכל התמונות הוא נראה כמו הייטקיסט בחופשה.

ג’ואו פליקס.
הוא אמר שבארסה זה חלום שלו וכמה הוא היה רוצה לשחק בבארסה.
באתלטיקו מאוד לא אהבו את זה, ואני לגמרי מסכים איתם. מה פתאום שחקן שלהם מביע אהדה ליריבה ישירה?
בעיניי ההתנהגות שלו מגעילה ולא מכבדת, ורק על זה אני לא רוצה אותו.
בנוסף הוא יעלה הון. 25-30 מיליון לשנת השאלה בין דמי השאלה למשכורת. אני מקווה שזה לא יקרה.

דימה אומרים ג’ירונה כי זה בקטאלן ולא בספרדית

תן לדימה להוציא את הארגנטינאיות שלו החוצה ;).

Dima es un pibe inmortal!

דמבלה קוטיניו גריזמן עשו דברים דומים לאלו וזה לא הפריע לרובנו פה.

לא רוצה אותו כי צריך לחזק עמדות אחרות והוא לא נראה לי הצלחה גדולה כל כך. אבל זה בעיני אולי הסיבה האחרונה למה אני לא רוצה אותו.

הוא כנראה לא העיפרון הכי מחודד בקלמר. הוא שרף את עצמו סתם, לברצלונה אין כסף ואין יכולת להביא אותו. עכשיו הוא יתייבש שם בספסל שנה שלמה.

שכחת חלוץ אחד, פולני.

אתה מתכון ללבה ? לא עשה שום דבר יוצא דופן. ההפך מזה, הוא הגיע לאימונים וכיבד את באיירן. הוא ביקש העברה בצורה מכובדת ובטח לא משהו שדומה או אפילו קרוב למה שפליקס אמר.