פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

מה כל כך גרוע בזה שפליקס אמר לפבריציו שהחלום שלו זה לשחק בבארסה? זה לא לגיטימי? מה שעשו בייל לטוטנהאם או לבנדובסקי לבאיירן הרבה יותר גרוע.

מה לבה עשה רע כל כך לבאיירן, או שאני לא מעודכן? הוא הגיע לאימונים התנהל במקצוענות, בסה" כ אמר שהוא רוצה להתרענן בקבוצה אחרת. ובטח שהוא לא עשה משהו שקרוב למה שמודריץ או בייל ואפשר להוסיף את דמבלה וקוטיניו לרשימה שעשו בזמנו וזה לא להגיע לאימונים או “שביתה איטלקית”.

אני חושב שיש פה 3 הבדלים עיקריים:

1. אתלטיקו יריבה ישירה של ברסה לתארים, בניגוד לליברפול וטוטנהאם של אז.
  2. אתלטיקו בדעיכה, אבל בגלל זה הם עדיין מרגישים כמו קבוצה יותר גדולה ממה שהם. אני חושב שבעוד אז היה בברור מדובר על התקדמות מקצועית שכל העולם ידע, עכשיו אוהדי אתלטיקו לא מבינים שמדובר בהתקדמות מקצועית.
  3. ברסה וריאל רדפו אחרי השחקנים האלו בצורה נואשת והציעה להם שדרוג בשכר ותמורה נאה לקבוצה, במקרה של פליקס אפילו אין התעניינות אמיתית מברסה, ככה שזה מזלזל באתלטיקו אפילו יותר.

זה מה שמפריע לי הכי הרבה באמירות של פליקס.
בניגוד ללבה, דמבלה, קוטיניו, בייל והרבה שחקנים אחרים שרוצים לעבור לקבוצה גדולה או לליגה אחרת.

אני לא זוכר שגריזמן אמר דברים כאלה כשהיה תחת חוזה באתלטיקו. פליקס עבר פה קו אדום לדעתי.

מה???

גריזי עשה סרט שלם על האם לעזוב לבארסה או לא… בסוף הסוס שלו הכריע נגד עזיבה אז הוא נשאר (סיפור אמיתי)

הרבה יותר גרוע. בטח לגבי המעמד שלו שם.

זה אמירה טיפשית לחלוטין אבל אם נעשה דירוג של מי יותר גרוע, גריזי בייל דמבלה אולי אפילו קוטיניו עשו דברים הרבה יותר גרועים מפיליקס.

דרך אגב בייל עם גולף ווילס ריאל מדריד לבד כבר עקף את פיליקס. גם יותר מצחיק האמת.

אני חושב שפספסת את הטענה. לא דובר על מי עשה משהו יותר מסריח למועדון בו הוא משחק, דובר על מי עשה מעשה יותר מסריח כדי לעזוב את המועדון בו הוא משחק ולעבור לקבוצה אחרת.
נתתי שם מספר סעיפים שלדעתי עושים את המקרה יותר גרוע, ובראשם המעבר ליריבה ישירה.
הרצון של פליקס לעזוב ליריבה ישירה שלפחות מנקודת המבט של האוהדים נמצאת ברמה דומה נתפס בעיני בצורה חמורה יותר מהרצון של קוטיניו לעזוב לקבוצה במדינה אחרת שבאותה נקודת זמן הייתה גדולה הרבה יותר, בטח כשהתווסף לזה 150 מיליון לקופת המועדון.
גם בייל ומודריץ’ עזבו את טוטנאם שנחשבה לקבוצה קטנה משהיא נחשבת היום ועשו התקדמות מאוד גדולה לקבוצת דרג א’ אמיתית (ועל הדרך הכניסו כסף רב לכיס של דניאל לוי).
לא מכיר את מקרה דמבלה, אבל לבקש לעזוב את דורטמונד עבור ברצלונה בתמורה ל120 מיליון זו בהחלט בקשה לגיטימית גם כן.

מסכים איתך שלא בטוח שפליקס זה מקרה גרוע מגריזמן.

סתכל הבעיה זה לא שהם ביקשו לעזוב , זה איך הם עשו את זה.

הנקודה שאני התחלתי איתה שאין לי בעיה שפיליקס מזלזל באתלטי זה בעיה שלהם לא שלנו. יש סיבות אחרות למה זה היה מעבר רע אלינו. לא היחס שלו לאתלטי. @Aragones הוא הצרה שלו לא שלנו :stuck_out_tongue:

לא מבין למה מכניסים את השם של לבה לפה, כן הוא ביקש לעזוב אבל בשום שלב הוא לא זילזל לא בבאיירן ולא בקהל שלה.

אה אני מניח שהם מדברים על המעבר מדורטמונד לבאיירן לול… אני נהיה זקן.

גריזמן לעג לברצלונה כשהיה שחקן אתלטיקו, ככה אני מבין את הסרט המטומטם שלו.
ללעוג ליריבה זה בסדר, פיקה עשה את זה כל הזמן, וקיבל גם בחזרה.
פליקס יצא בהצהרה שהוא אוהד של היריבה הישירה ורוצה לשחק אצלה. אני לא זוכר מקרה כזה.

אני לא יודע למה לבנדובסקי הוזכר פה. סירב להעריך חוזה, זה הכל. אותו דבר גם כשעבר מדורטמונד לבאיירן, כמו שחקנים רבים אחרים.
דמבלה התנהג מגעיל כלפי דורטמונד, ולא רציתי אותו אז בגלל זה. אבל הוא לא עבר לבאיירן, כן?
קוטיניו אני זוכר סירב לעבור בקיץ כי ליברפול ביקשו ממנו להישאר. אני לא זוכר משהו לא מכובד שהוא עשה כלפי ליברפול. גם אם אני טועה, הוא לא עבר ליונייטד, אז זה פחות חמור מפליקס.

https://twitter.com/BarcaTimes/status/1682441734100250637

כן, רק שהוא לא אמר כמה זה בדיוק, 3.4 או 4.5 או 8.
זה מה שרשום ב MD ממה שאלמאן אמר בהצגת רומיאו : The agreement process with Girona has been absolutely cordial. Oriol’s termination clause was not well defined, there were some variables, but then we defined it and Barça paid the termination clause in full. Welcome Oriol".
זה לא כזה חשוב כמה שילמנו בדיוק. סכומים קטנים יחסית.

בעניין פליקס
image
קונדיס אמינה יחסית. מקווה שזאת אמת.

דיווחים, כולל פבריציו, שניקו קרוב לעזיבה לפורטו.
זאת תהיה מכירה ולא השאלה,ומדברים על סדר גודל של כ 10 מיליון. זה לא סגור עדיין.
לבארסה תהיה זכות בייבק, כך שהוא לא אבוד בתאוריה.

מה MD אומר זה מה שהמועדון מדליף לו. היה מאוד נח להציג את רומיאו בתור אחד ששילם מכספו להגיע למועדון זה מסיט את הדיון מהרכש עצמו.

ביום קשה ומפלג קץ כל הימים, אני שואל את עצמי אם כדאי לשים פה משהו כל כך מגוחך ומצחיק או שזה לא ראוי?

אז פאק איט רק בשביל שתצחקו טיפה

https://twitter.com/BarcaUniversal/status/1683425939881959424

אני אומר לנגלה וטורס ושישמרו לעצמם את אמבפה…

:joy: :joy: :joy: :joy:

השאלה מי רוכש את מי, אמבפה את ברצלונה או ברצלונה את אמבפה?

אתה מכירים את זה שבתור ילדים הלכת עם אמא למכולת והשכנה קנתה לכם ממתק - איזה שרק תבחרו? אז אולי שסעודיה תפנק אותנו. היא תשלם אנחנו נלקק…

וכן, אני יודע שאמא לא מרשה את הסוכר הזה שעושה חורים בשיניים

דן איבדת אותי. תרגם את עצמך :joy:

שהסעודים יקנו לנו את הממתק אמבפה… הם ישלמו אנחנו נהנה.

הסעודים מגישים הצעה רשמית לפסז’ על סך 300 מיליון עבור אמבפה:

בארסה מגישה הצעה נגדית:

כמה שזה מצחיק, זה אותו עיתונאי של ל’אקיפ שמדווח על מבאפה לסעודיה ב 300 מיליון.
איכשהו זה לא נראה מצחיק כבר.

אתם יודעים מה יהיה מצחיק? בארסה תקבל אותו תמורת שחקנים הכי טובים שלה, לא תוכל לרשום אותו והוא יישב שנה ביציע . ריאל בינתיים תיקח טרבל.

צ’אדי ריאד מבארסה ב’ עובר לקבוצת בת אחרת שלנו, בטיס.
פבריציו מדווח על סכום של 2.5 מיליון, 50 אחוז ממכירה עתידית וזכות בייבק.
אם ייצא ממנו משהו, אנחנו בשליטה.

שריאל מדריד תחטוף לך מתחת לאף שחקן שרצית, זה עוד איכשהו בסדר.
שפאקינג אנדרלכט תעשה לך את זה - זה כבר קצת מביך (גם אם מדובר שיועד קודם כל לבארסה אתלטיק).

נראה שמשהו בסגירת עסקאות של בארסה לא עובד כמו שצריך. אולי דקו? או שפשוט אובייקטיבית בגלל מצוקת המזומנים והרישומים של בארסה, לשחקנים נמאס לחכות?