Johan Cruijff : “If you have second thoughts on playing for Barcelona, you are no longer of service to us.”
הוא לא מעניין אותי, זה הגישה שצריכה להיות שלנו. חבל שאנחנו נכשלים בזה מול שחקנים כמו דמבלה והפטיש שיש לכמה אוהדי ברצלונה לגבי ניימאר.
Johan Cruijff : “If you have second thoughts on playing for Barcelona, you are no longer of service to us.”
הוא לא מעניין אותי, זה הגישה שצריכה להיות שלנו. חבל שאנחנו נכשלים בזה מול שחקנים כמו דמבלה והפטיש שיש לכמה אוהדי ברצלונה לגבי ניימאר.
להבנתי, כמו אצל גולר, המתחרים (אנדרלכט במקרה הזה) הציעו פשוט הרבה יותר כסף + דקות בוגרים.
בברצלונה הוא לא היה מקבל את זה ולכן בחר את הבלגים.
ברצלונה לא בעמדה של להכנס למלחמת מחירים - מי שבא במה שיש ובגלל רצון שלו לשחק בברצלונה, ברוך הבא.
מי שלא, כנראה שלא יהיה שחקן שלנו.
לפעמים מבאס שזה המצב אבל הפנמתי את זה.
ברצלונה יכולה להילחם כשזה חשוב לה מאוד. לבנדובסקי, קונדה, ראפיניה הגיעו אלינו כשהיו מתחרות רציניות.
גם גונדוגן לא ישחק בחינם, למרות שיכל כנראה להרוויח יותר בסיטי.
שחקן לבארסה אתלטיק שלא עלה כלום לא מעניין אותי. אם היו חושבים שהוא שווה את זה, היו מציעים לו קצת יותר. אם היה באמת gem כנראה שצ’לסי היו נלחמים עליו.
בליגה השלישית גם אין את הפייר פליי של טבאס, אז גם זה לא אישיו.
גולר זה סיפור אחר, שם באמת ניצחו אותנו במלחמת מחירים.
מעניין באיזה סכום ה- buyback , מקווה בשבילכם שהוא לא גבוה אחרת זה באמת עסקה מחורבנת.
בייבק ב 15 מיליון , לפי MD. לא גבוה בכלל.
אני לא מבין למה בכלל מכרו אותו, אבל בהינתן שצ’אבי לא רוצה אותו, זאת עיסקה סבירה.
אם צ’אבי לא רוצה אותו אז שפורטו יפתחו לכם אותו ותקבלו שחקן יותר מוכח בנזיד עדשים .
בדיוק.
ואם צ’אבי עדיין לא ירצה אותו, אז יש לנו כסף ממכירה עתידית. לכן אמרתי שזאת עיסקה סבירה.
בעניין אחר,
העזיבה של קויאדו לבטיס הפכה לרשמית. הוא עובר בחינם אבל בארסה תקבל סכום כלשהו ממכירה עתידית (קראתי על 50%, לא סגור על זה). גם צ’אדי ריאד לבטיס זה כבר רשמי, הם ישלמו לנו כמה גרושים בקיץ הבא, לבארסה יש בייבק ואחוזים ממכירה עתידית.
בכלל, בטיס הפכה לפח הזבל שלנו. רק הקיץ הצטרפו אליהם ריאד, קויאדו, ביירין וברטרה חזר גם. זה בנוסף לקלאודיו בראבו, מירנדה, מונטויה והמנהל המקצועי ראמון פלאנס. הם גם מתעניינים באבדה ואדאמה טראורה.
לפי מה שהבנתי הוא עיתונאי שמקורב לפסז
https://twitter.com/FabriceHawkins/status/1684910090690682880
קרוב לחתימה שם. הם רוצים לסכם איתו לפני סוף החודש שהסעיף יעלה ל100
אל תשכח שהוא מת על צאבי וצאבי מת עליו והוא אוהד מלידה… ברגעים אלו אני באמת מעניין אותי לראות את בארסה מניה איך הם יגיבו על זה… חחחח
לא יתגעגע אליו. היה לי עוד יותר על מה לצחוק על מועדון החרא הזה. הוא וניימאר באותה קבוצה לול.
ליאור בטח יתגעגע.
https://twitter.com/BarcaTimes/status/1684918221223129088
הנה למה הוא רוצה את פסז עכשיו.
50 מיליון נשמע נחמד. אם כי 100 זה בכלל פינוק.
ראפיניה בהרכב, למאל גיבוי, ו-50 מליון. לא רע.
אני תומך
עריכה: אם נקבל רק 25 אז פחות מפתה
אתה לא תקבל חמישים מיליון. 25
עשה עלינו סיבוב.
אתם סתם קשים איתו, אמנם עדיין נפצע, אבל השחקן היוצר הכי טוב אצלכם. לפחות פה אני אתכם, כיף לי שהוא עוזב.
עכשיו בטח אתם תוכלו להחתים את הכוכב העולה של מיניירה קלאב דה פוטבול כי זה בדוק הבחירה של צ’אבי, כמו במקרה אוריאול רומאו שהיה הבחירה הראשונה של צ’אבי אחרי 10 שחקנים שהוא לא ממש היה מעוניין בהם לפניו. סומך על לאפורטה שיעשה את העבודה.
לא עשה עלינו סיבוב.
באמת שיש התפתחות חיובית שלו תחת צ’אבי, אבל…
אם אתה מתאמן בצורה רצינית עם אורח חיים ספורטיבי רק כשמגיע מאמן רציני, ספורטאי אתה לא.
גם כשהוא התאמן ושיחק רציני, הוא הצליח להפצע. ואצל הרופאים של בארסה, מחודש פציעה זה הפך לגמר ת’עונה כך שאני לא אופטימי עם ההיסטוריה שלו.
הוא עם ים של כשרון. מסכים. אבל המחסור בשכל הוא אחד הקריטיים בהתפתחות שלילית אצל ספורטאי - בכל ענף. איך דריימונד גרין אמר, אין כמעט שחקנים חכמים ב NBA, רוב הבחורים הגדולים והפיזיים נשענים על האתלטיות ולר בדיוק מבינים את המשחק.
אז ביי לחבר, גם 25 זה הרבה על החלול הזה.
הלוואי שילך ויביא כסף
טוב בתקשורת בברצלונה אומרים שדמבלה רוצה להישאר.
לדעתי הוא משתמש בפסז בשביל ל"שפר" לעצמו את החוזה החדש. צריך לקוות שהפקס יתקלקל עד חודש הבא ואז למכור אותו ב100 מיליון.
המעבר הזה ממש לא סגור או בטוח. מדווחים על כך שפסז פנתה אליו, שהם רוצים לסגור את המעבר עד לסוף החודש, ומעבר לזה הכל ספקולציות. יש כאלה שאומרים שהוא לא מעוניין, יש כאלה שאומרים שכן, האמינים יותר לא מדווחים מה השחקן בעצמו רוצה. כרגע זו אופציה אבל ממש לא בטוחה. אפשר לחכות עם החגיגות.
גם לדעתי, רק שזה לא הוא עצמו אלא הסוכן שלו.
לפני כן לא דובר על עזיבה בשום צורה, סיפור אהבה בין דמבלה לצ’אבי. למה שמשהו ישתנה פתאום.
אותם דיווחים מגיעים רק מצרפת, לא מברצלונה, וגם הם מדברים על דמבלה רק במקרה שאמבפה עוזב. אבל הוא עוד לא עזב, וגם אם כן, הם לא יספיקו לסגור הכל עד סוף החודש.
זה עוד סיבה למה אני רוצה אותו בחוץ.
כל שנה יהיה את הסיפור איתו.