פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

איך לעזאזל אתם יוצאים המורווחים הגדולים מעסקת אמבפה לריאל?!?

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1685344268485894144?t=8GTSplQ71BGtuMCoy1JvyQ&s=19

לא חושב שזו עסקה טובה בכלל , הגזימו שם עם ה- buy back .

הספיקה לי מחצית במשחק הכנה איתו כדי להיזכר למה אני רוצה להיפרד ממנו ויפה שעה אחת קודם.

כמובן אשמח שיסחטו את הפריזאים כמה שיותר אבל שיילך להרוס להם את המשחק ושיעזוב אותנו לנפשנו בכל סכום.

כן, קודם דיברו על 15M.
אבל בעוד שנתיים אנחנו אמורים להרשות לעצמינו להוציא 30M על שחקנים טובים. אם הוא יהיה שווה את זה.

https://twitter.com/BarcaTimes/status/1685706494983999488

לא מבין למה תמיד המועדון שלנו לא לומד מלקחי עבר.

הוא היה צריך להיות בדרך הביתה.

אבל אל דאגה, אני בטוח שזה עוד יהיה פלופ של פסז בטווח הארוך עוד סיבה לצחוק עליהם.

רגע האפס הצרפתי באמת עוזב? יש תקווה?

אתה בטח “תשמח” לשמוע שצאבי עוד מתכנן לרדת על גחונו ולהתחנן אליו עוד הערב שהם יפגשו במקום לזרוק אותו חזרה לברצלונה.

לפי מאניה בתקשורת הצרפתית משוכנעים שדמבלה יבחר לעזוב את בארסה ולעבור לפאריס. 25 מיליון יורו לבארסה ו-25 מיליון לשחקן ולסוכן סיסוקו.

העיתונאי ג׳רארד רומרו: "“רק פגישה של צ׳אבי עם דמבלה יכולה לשנות את המצב”.

ואני אגיד “שילך באמת פשוט שילך כבר לא אכפת לי בכמה”…

אין לי שום בעיה עם 50 מיליון שהם בעצם 25. יאללה, העיקר להיפטר מדמבלה, ומהסאגה הזו שהייתה חוזרת על עצמה גם בקיץ הבא, וכן הלאה.

אם הייתי סומך על החלטות הצוות המקצועי, הייתי גם מרגיש טוב עם זה שהכסף הזה יעזור לחיזוקים במקומות נדרשים.

אם דמבלה באמת עוזב - פראן ופאטי יצאו תותחים בסירוב שלהם לעזוב עד עכשיו.

אתה צריך גם לזכור שזה לא רק 25 אלא גם המשכורת שלו שיורדת… וזה אפילו יותר חשוב.

המשכורת שלו זה רק בונוס.

אל דאגה, ברגעים אלו טבאס מתקשר לעורך דין שלו ואומר לו לנסח חוק שיקבע שגם אם דמבלה עוזב זה לא משנה והשכר של ברצלונה נשאר אותו דבר… :slight_smile:

דרך אגב פעם שעברה כעסנו על ברתומאו. זה שידור חוזר של קייס ניימאר אם אותה תגובה עלובה של המועדון רק שהפעם זה לאפורטה.

שידור חוזר כמעט מדויק כי אין את פיקה שיציץ “הוא נשאר”

נגיד והוא באמת עוזב, מעניין אותי מה יהיה הצעד הראשון של ברצלונה - פרסנדה/קאנסלו, ניסיון להביא את רוקה כבר הקיץ, לו סלסו, או המשך פנטזיות בלתי אפשריות על ברנרדו סילבה.

לא שזה משנה. הוא יישאר.

אני חייב לשתף אותכם בהרגשה שלי. הרגשה שלנו שירדנו מהאולימפוס בשנים האחרונות זה לא משהו בלשון המעטה אבל נקודת הנחמה שלי בכל הסיפור הזה, שאולי דמבלה יקח את כל האוהדי הצלחות יחד איתו לפאריז.

מיילא ניימאר אבל שאני קורא הודעות בטויטר. פאקינג דמבלה. פאינג אפס צרפתי. והם בוכים כאילו איניסטה עזב עכשיו.

בלי ציניות. תודה לכם שאתם שומרים על נורמליות קטנה בימים משוגעים כאלו.

אולי היה אפשר להוציא יותר, אבל 25 לקבוצה מרוששת זה לא רע בכלל. אולי יאפשר לנו להביא מגן ימני נורמלי, שזה ממש הכרחי לדעתי.

קשה לי לדמיין שזה יספיק למהלך גרנדיוזי כמו ברנדו סילבה.

בכל מקרה, שיילך, יש את ראפיניה, וזה יבטיח הרבה יותר דקות ללאמין.

חוץ מזה, מה עם הפן האנושי? שני ילדי חרא, שניהם לא אוהבים לשמור על אורח חיים ספורטיבי, שניהם חושבים שהשמש זורחת להם מהתחת- ניימאר ודמבלה זה יהיה סיפור אהבה לדורות ולא הגיוני לעצור דבר כזה.

אני לא מבין את האנשים פה.
דמבלה שווה יותר מה 25M שנקבל אם יילך. אם היינו מקבלים 5M עליו גם הייתם מרוצים?
אין לי בעיה שיילך, אבל שנקבל עליו סכום נורמלי. שיילך באוגוסט תמורת סכום כפול.

ברור שאני מעדיף לחכות עוד 26 שעות, ולקבל עליו יותר. אבל בין להיתקע איתו לעוד שנה ואז לאבד אותו בחינם, או להאריך לו את החוזה בתוספת שכר של 7-8 מיליון (לפי הדיווחים), או לקבל עכשיו לפחות משהו - הבחירה שלי ברורה.

באמת לא ברורה לי אווירת האבל בבארסה מאניה וברחבי הרשת.

רק פה אנחנו המטומטמים שסופרים את הדקות להודעת העזיבה?

מילא אם היו בוכים על הסכום אבל לא זה הנושא אלא עצם העזיבה.

עריכה:
אחת הבדיחות הטובות

כמו כן, דמבלה מסכים לפנות את מספר 7 רק לאמפבה שיבוא בטרייד עליו + כסף לברצלונה.

בארסה צריכה לגרום לו לא לעזוב עכשיו תמורת 50 מיליון.
מה 1 לאוגוסט להציב לו אולטימטום - תחתום על חידוש או שתימכר או שתישב ביציע כל השנה. כמו אמבפה או כמו שדרשנו מצ’אבי לפני שנה .
אם לא יחתום, להציע אותו לכל העולם, כולל הסעודים. שישלמו לו הון, העיקר שאנחנו נקבל כסף משמעותי.
אני מוכן לקחת את הסיכון הזה שהוא לא יחדש ולא יעזוב. לדעתי סיכון נמוך.

ועוד משהו - כולכם חושבים שדמבלה לא נחוץ. ראפיניה, פראן, יאמאל ישחקו בימין והכל טוב.
אבל צ’אבי חושב אחרת וירצה להחליף את דמבלה בשחקן ברמה. שחקן כזה יעלה הרבה יותר מ 25 מיליון, וזה לא טוב לנו. כמו שאנחנו מכירים את צ’אבי, הוא יטחן את ראפיניה עד שייפצע ואז תראו את פראן טורס במאני טיים.

מטומטמים זה לא המילה הנכונה, הייתי אומר יותר אוהדים שבאמת נמאס להם מהסיפורים סביבו והם רוצים מישהו יותר יציב.

מבחינת יכולת, הוא טופ ארבע אצלכם בקבוצה עם לבנדובסקי פדרי ואראוחו. לכן אוהדי בארסה מחוץ לפורום באבל.

כמישהו מהצד אני מבין אתכם. לא הייתי רוצה אותו בקבוצה שלי אבל אני גם לא רוצה אותו כיריב. שיעלם לי מהעיניים וזהו.