דימה אולי אני לא מבין מה זה סעיף שיחרור אבל פסז באה ומשלמת את החמישים מיליון ואין לבארסה שום מה להגיד בנידון
ברור שכולנו פה מעדיפים שיעזוב באחד לאוגוסט אבל לא נראה לי שזה תלוי בברצלונה.
מבחינתי , יש שתי ברירות :
א. פסז מפעילה סעיף ואז אין לברצלונה מה לעשות. וזה בסופו של דבר 25
ב. ברצלונה יורדת על הגחון שלה מתחננת משפילה את עצמה ומציעה לו את הסכום המטורף שהוא מבקש. והוא ישאר תמורת השפלה ושכר שיא.
אז עכשיו מה אתה מעדיף?
אולי אני לא מבין מה זה סעיף שיחרור. אבל נראה לי התשובה ברורה פה לא? תקן אותי אם אני טועה
דמבלה אולי דריבליסט ברמה היסטורית, אבל המוח ציפור הזה עושה פעולה אחת טובה מתוך 25 ומצאתי את עצמי רותח עליו מעצבים אתמול יותר מפעם אחת, שמח מאוד שהוא עוזב ויתנו צ’אנסים קצת בלית ברירה לצעירים.
זו בדיוק הנק׳ שאני, או אנחנו, לא מסכימים.
אני לא נסחף לטופ 4 מהסוף (מניח שזו היתה הלצה) אבל היכולת שלו משקרת והוא הרבה יותר הורס מהלכים מאשר מועיל.
לא חושב שיש תמימות דעים בפורום של ברצלונה כמו דמבלה ולא כי מחפשים יציבות אלא כי מחפשים שחקן שיעזור לנו בכדורגל ודמבלה לא עונה על ההגדרה.
על איזה סכום מטורף מדובר? לא ראיתי דיווחים אמינים על הדרישות של דמבלה.
עד כמה שאני יודע, דמבלה מרוויח 12 עכשיו ולבנדובסקי 18. אם יעלו לו ל 15 או 16 אני בסדר עם זה. אבל לא יותר מלבנדובסקי ובטח לא יותר מ 20M שלפורטה אמר ששום שחקן לא ירוויח יותר על גופתו המתה.
דיי, אתם מגזימים. אתמול במשך דקות ארוכות כל סיכוי שלכם להשתחרר מהלחץ הגיע בגלל המהירות שלו. התנועה והביצוע שלו בשער, אם זה היה שחקן חביב עליכם, היה זוכה לאוננות משותפת פה למשך שבועיים, ובצדק. זה שחקן שובר שיוויון שאי אפשר למצוא הרבה כאלה. אמנם מדיי פעם הוא עושה דברים מומטמים, אבל כשהם מצליחים לו הם נראים מרהיבים.
אני לא מסכים. עד שצ’אבי מונה למאמן אני עשיתי מדמבלה כאן בדיחה, אבל מאז שצ’אבי מונה הוא מחק לי את כל הצחוק מעל הפנים והוכיח פעם אחר פעם שהוא שחקן גדול. הוא עזר לכם המון בכדורגל.
אם כבר, אז ראפיניה זה שדפק את ההתקדמות שלו בכך שגרם לו לעבור לאגף שמאל ושם הוא פחות טוב בצורה משמעותית.
לא ענית לי, יש לו סעיף שיחרור של חמישים מיליון עד 1 לספטמבר, פסז באה ושמה על השולחן חמישים מיליון אז לברצלונה אין אפשרות להתנגד פה, ברור שאם יש כזו אופציה ברצלונה צריכה להילחם עליו. אני במקרה הזה הייתי מחכה ל1 לספטמבר ואז זורק אותו מהמועדון.
דרך אגב, אני הייתי מנסה לנהל משא ומתן עם הקטארים שישלמו איזה 60 65 מיליון וכך טיפה נרויח יותר בתמורה ליחסים טובים איתם. שווה ניסיון.
בהנחה שדמבלה מסכים לעבור אליהם…
לשכנע כעת את הצרפתי להשאר אחרי שפסז “מסממת” אותו עם הכסף זה להעלות לו בצורה משמעותית את המשכורת. אין פה יותר מידי ברירות. (גם לסוכן שלו דרך אגב)
אני לא חושב שאני טועה עם הסעיף כי כל התאוריה שלי בנויה על זה.
אני מכיר את דעתך ומכבד אותה (באמת!) אבל פשוט לא מסכים איתך.
אתה כנראה רואה פעולה אחת גדולה שלו (או 2) בכל משחק וזה מפחיד אותך, בפועל אם באמת תתמקד בו משחק שלם תראה כנגדן 20 פעולות מטומטמות שפשוט הורסות לנו את משחק ההתקפה.
כל שחקן התקפה מנסה דברים שלא הולכים לפעמים, מאבד כדורים והורס התקפות. השאלה היא לא מה הוא הורס אלא מה הוא מצליח לספק. וגם אם מראה העיניים שלי מטעה אותי כי אני אוהד מדריד וכו וכו, עדיין יש סטטיסטיקות שמראות באופן חד משמעי, הוא אחד השחקנים היוצרים הכי טובים בעולם.
גם ויני שלנו הורס הרבה התקפות, אפילו יותר מדמבלה, אבל הוא נחשב לאחד השחקנים הטובים בעולם על ידי לא מעט אוהדי כדורגל בגלל הדברים שהוא כן מצליח.
אז זה מראה העיניים שלך, מכבד את זה כמובן וברור לי שאתה לא רואה כדורגל מאתמול, אבל גם יש את מראה העיניים של צ’אבי, של פסז’ ושל שאר אוהדי בארסה שמאוכזבים מהעזיבה האפשרית הזאת.
שאר אוהדי ברצלונה שאתה מדבר עליהם רובם זה אוהדי שמנת ואני מנסה להתאפק מה אני חושב עליהם זה אותם אוהדים שהיו בזמנו “simp” לניימאר ועכשיו הם סימפ שלו. שזה יהיה רישמי הם יתהפכו גם עליו.
לא סתם בפורום רובנו פה לא אוהבים אותו
צאבי כמו הרבה דברים אחרים אצלו מאכזב אותי, אני אוהד וזה זכותי לחשוב אחרת ממנו. ויותר מזה, אם דמבלה עוזב יש לו לא מעט אחריות על זה. אם זה היה תלוי באלמיני דמבלה היה בחוץ שנה שעברה וצאבי נלחם עבורו. כמובן שיהפכו את אלמיני לשעיר לעזאזל וצאבי כמו טפלון נקי גם מזה.
טוב, נסכים שלא להסכים. אני בכל מקרה אשמח להיפטר מהמהירות שלו במפגשים מולכם. המהירות שלו עלתה לנו יקר לא אחת. בלעדיו ההתקפה שלכם מהירה, אבל לא בצורה קיצונים שההגנה שלנו לא תוכל להתמודד איתה לדעתי.
יכול להיות שדמבלה ואמבפה בסופו של דבר יאחדו את אוהדי ריאל ובארסה, שחקנים ששני הקהלים שונאים.
נו באמת הוא חותם אצלכם ואתם ישר קונים חולצה שלו. ואם צריך גם תמכרו את ויני בשבילו. די , תתכונן הוא עוד חודש שחקן ריאל. מאמין שהיה לו הצגה כמו רונאלדו בזמנו.
אותו דבר בהתחלה היה עם גריזי אצלנו שיחקנו אותה עצבנים אליו וברגע שהוא חתם אצלנו פתאום הכל נשכח. אני גם מאחל לכם שסיפור אמבפה יגמר בדיוק כמוהו… אבל זה אופטופיק חחח
הנה התירוצים התחילו. בסגנון של “אני חייב אתגר חדש”
אני ממש רוצה שהוא יגיע, אבל שכל בצד ורגש בצד. הסיפור הזה מתיש אותנו כבר שנים, ואלמלא היינו עמוק בבוץ איתו והמועדון ייצא בדיחה וייפגע אם הוא לא יגיע בסוף, הייתי מעדיף מישהו אחר, הלאנד למשל. לא חושב שאני אי פעם אוהב אותו כמו שאני אוהב את לוקה קרוס או מרסלו.
אבל זה אופטופיק ונשמור את זה לזמן יותר טוב, אולי אחרי שיגיע.