פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

הכי מטריף אותי, זו ההתחננות של צ’אבי עליו כאילו מדובר באיזה מסי או אפילו אמבפה. כשרון כן, אבל מי ישמע שצ’אבי המאמן של פאקינג בארסה אשכרה מתחנן לחתיכת חרא הזה להשאר בבארסה!! ועוד לאיזה פסז, לא ללכת לפפ או לקלופ, לא ללכת לבאיירן, לפריקינג פסז!! נהיינו מעודון ליגה ג’ המתחנן לשחקנים. איז בושה, עולב של החיים.

וזה ממאמן שהיה שחקן היסטורי. פשוט התנהלות שערוריתית. הלוואי היו מתחננים ככה למסי… שיילך החרא הצרפתי הזה ויגאל אותנו ממנו.

הכותרת במאניה

בסוף כנראה שניכנס עם פריז למו״מ.
בארסה, הקבוצה הכי גרועה בעולם במו״מ עם פריז… :man_facepalming:t2:

זה יגמר במעבר חינם, עמלה של 25 לסוכן שלו ובחירה ראשונה בדראפט 2026 ב NBA.

לא משנה מה התוצאה , דמבלה מחר או בסוף הקיץ הזה לא צריך להיות שחקן ברצלונה יותר נקודה. לא אכפת לי מה צאבי חושב או רוצה. אם צאבי מתעקש שיצטרף אליו בתור מאמן לקבוצה החדשה שלו. אין יותר משא ומתן מולו. ו

אני יחזור שנית, גם מי שלא אוהב את אמבפה, לחשוב שדמבלה הוא התחליף שלו זה אפילו לא בדיחת 1 באפריל. רק מועדון כושל כמו פסז (חוץ מברצלונה כמובן) יכול באמת לחשוב כזה דבר.

https://twitter.com/BarcaTimes/status/1686008210816208896

לחכות למחר ואז להגיד לפסז 100 או שלום ולהתראות. ולהגיד לדמבלה שהוא לא בתוכניות של ברצלונה ושיתחיל לחפש לו קבוצה אחרת.

קל להגיד 100 או כלום ושהוא יעזוב בחינם בקיץ הבא. אם הם מציעים 60, כשהפעם הכול הולך אלינו בלי משחקים עם סיסוקו, זה נשמע לי מצויין.

ובנושא אחר, מה קרה פתאום שפרסנדה פתאום הפך לאופציה מועדפת על ארנאו?
לי ארנאו נראה אופציה עדיפה בהרבה

למה לא הולכים על קאנסלו? פפ לא רוצה אותו.

ממה שהבנתי מאחד המקורות שאני עוקב אחריהם לא הצליחו להגיע להסכמות עם הקבוצה.

בלי קשר, פרסנדה נחשב לכישרון עולה בספרד ולמועמד מוביל לנבחרת אחרי קרבאחאל, מבחינתי זו רכישה מעולה במחיר הוגן (דיבורים על 8 + 10 בבונוסים).

באמצע העונה האחרונה קישרו אותו להרבה קבוצות. ארסנל, יובנטוס, דורטמונד וריאל התעניינו בו אבל העניין דעך והוא עצמו סופסל גם לאיזה תקופה למיטב ידיעתי.

לא הכי עקבתי אבל משהו בסיפור הזה נשמע מוזר ועוד יותר מוזר שהקבוצות האלה הפסיקו להתעניין בו למרות שיש לו סעיף שחרור אטרקטיבי.

נו…ומה יצא מה-2 האחרונים שהוא שיחרר והגיעו אלינו?

חוץ מזה - הוא פורטוגלי.

קאנסלו הוא כנראה השחקן הכי טוב שאנחנו יכולים להביא לעונה נתונה, אבל הכול תלוי בתוכניות להמשך.

אין לנו כסף לקנות אותו ואני גם נגד (כבר בן 29) אבל השאלה זה אולי הגיוני אם הולכים בכל הכוח על פבארד בחינם בקיץ הבא, או מחליטים שקריטי להתקדם העונה באלופות בשביל כסף. אם יש כישרון גדול יותר שאמור לעלות יותר כסף (שאולי יהיה לנו בקיץ הבא) יכול להיות שגם זה שיקול.

אחרת, כישרון צעיר זה רעיון טוב, אבל ממה שראיתי+ מנתונים נראה שארנאו שחקן טוב יותר (זה כבר קטנוני, אבל אני גם מעדיף שחקן שגדל בנוער שלנו מאשר שחקן שגדל בנוער של מדריד)

כתבתי לפסז 100 מיליון, מול קבוצה נורמלית אחרת היתי מתפשר על פחות.

אתה לא תקבל 60 נקי בכל מקרה, 25 הולך לסוכן .

בעוד שש שעות בערך זה קופץ למאה. מבחינתי הוא סיים את הקדנציה בקבוצה. נשאר רק לברר מה נקבל עבורו.

לא זה לא.
25 לסוכן זה בהקשר של הסעיף שחרור. אם עושים מו"מ בלי קשר לסעיף אנחנו לא חייבים לסוכן כלום- זה משהו שהקבוצה הרוכשת צריכה לסגור מולו ולא קשור אלינו.

אז לדרוש 60 ולקבל 60. כמובן, הסעיף החדש יהיה 100 ומתוך זה 25 לסוכן, אבל אז נקבל 75.

אני מניח שפסז’ תעדיף לשלם 60 נטו לברצלונה, ולדעתי זה יהיה אחלה.

[quote=“mos56, post:8875, topic:97”]

ההודעה שלי שאתה מצטט הייתה תשובה ללמה ל PSG עדיף לקנות אותו עכשיו ב 50 מיליון ולא לחכות לקיץ הבא. יש כמה אפשרויות למה הוא לא יגיע אליהם אם יחכו עוד שנה, זאת אחת מהן.

אני לא בטוח ב 100%, אבל נדמה לי אלה חוקי העבודה בספרד שלא קשורים ללה ליגה. בטח @Oleguer23 יודע בוודאות.

יש דיווחים אחרים שאם נגיע לאוגוסט, כל הכסף על דמבלה יילך לברסה. סיסוקו יצטרך לקבל עמלה מ PSG.
גם הסיכוי שבארסה ו PSG יגיעו להסכמה ודמבלה יעבור באוגוסט הוא לא וודאי.
לכן סיסוקו לחוץ, ובצדק.

ניסיתי למצוא מידע על סיסוקו, ומי עוד הלקוחות שלו.
נראה שיש לו רק את דמבלה.
בעבר גם קמאבינגה היה אצלו, אבל אבא שלו התעצבן שהוא הפריע למעבר לריאל והחליף אותו.

יקר עם שכר גבוה.

ל-100 לא נגיע.

בנוסף -

זה עונה לשאלה שלך @mos56 -
עניין ה-50% רלוונטי רק לסעיף של ה-50 מיליון. אם ככה - עדיף לנהל מו"מ, גם אם סכום המכירה יהיה קטן יותר.

בכל מקרה - היום זה כבר לא יקרה. אלא אם יתרחש פה משהו מיוחד.

זה נשמע ממש מוזר.
אז PSG רצו לשלם סעיף השחרור 50M ובארסה הייתה צריכה לנהל מו"מ כדי שישלמו פחות?
לא נשמע לי הגיוני, אני בטוח שסיסוקו לא כזה פרייר.

אני יודע שסעיף השיחרור זה חוקי עבודה של ספרד ולא קשור ללה ליגה זה עדיין לא עושה את זה הוגן או ספורטיבי.

מאיך שהוא התנהל בפעם הקודמת לא פוסל שום דבר.

image

שלושה עיתונאים שונים מ RAC1, MD וספורט אומרים שסעיף השחרור של 50M לא יופעל.

אני אהיה מרוצה אם נקבל עליו 70-80 מיליון.

מה עם המאה מיליון של קטאר? זה סתם היה ספין?

מה שאני לא מבין, עם דמבלה ופריז רצו להפעיל את הסעיף שחרור - למה להם לחכות עד ליום האחרון?

כי דמבלה רצה להגיע לשכר גבוה בברצלונה. אבל בארסה לא נותנת לו את מה שהוא רוצה, ופה הגיעו הקטארים שכנראה מציעים לו את מה שהוא רוצה.
השמועות לא התחילו היום אלא לפני כמה ימים. אני אישית לא האמנתי, כי דמבלה אמר כמה פעמים כמה טוב לו בבארסה וכמה הוא חולם להצליח פה.

אתה מדבר על סעיף השחרור החל מה 1 לאוגוסט?
אני אסתפק בפחות.

זה יותר קשור להנהלה

אבל דיברו על איזה עיסקה של 100 מיליון או 60 מיליון אירו שיכניס לנו כסף לאן זה נעלם?