מניח שזה קשור גם לאמבפה ואולי גם הרצון של השחקן שעד עכשיו ככל הנראה לא השתכנע לעזוב.
האמת שזה הגיוני, בהינתן זה שהאולטימטום לאמבפה נגמר היום. אבל אם זה נכון או שפריז מראש לא בנתה על הסעיף שחרור או שהם ממש מפגרים. אני מניח שהאפשרות השנייה יותר הגיונית
אז רומרו חוזר לדווח על ברנרדו סילבה בסוג של ‘אמרתי לכם’ כאילו הוא ידע מראש שדמבלה יעזוב.
מבארסה מאניה:
“צ׳אבי דיבר עם ברנרדו סילבה”
״הוא ביקש ממנו לחכות ולסרב להצעות אחרות, ושבארסה תפעל להחתים אותו עכשיו״
למרות שזה נראה לא קשור למציאות, בהנחה והוא אפשרות ריאלית, אתם בעד?
מצד אחד, שיחק בעמדה הזאת אצל פפ בסוף העונה והוא ההפך מדמבלה כמעט ב180 מעלות (מאוד חכם ולא מהיר).
מצד שני, כבר בן 28 (לא גיל רע אבל לא איזו החתמה לעתיד) וצאבי זה לא פפ.
אני שם בצד את נושא הלאום כי אני מנסה להתעלות מעל השנאה שלי ליצורים מפורטוגל וצרפת.
בשעה האחרונה כבר הספקתי לקרוא על ברנרדו סילבה, ז’ואו פליקס, אלכסיס סאנצ’ז, קראסקו, ההגעה של ויטור רוקה כבר הקיץ, ואפילו אמבפה.
עיתונות הפח חוגגת.
מחר יהיו עוד שמות.
ברנרדו סילבה שחקן אדיר אבל בלי דמבלה אין לכם בכלל מהירות בהתקפה וברנרדו רק יעמיק את הבעיה.
השאלה האם אלו הם העיתונאים שמנפיצים או ניסיונות אמיתיים מצד ההנהלה שלכם. לגבי אמבפה אמנם יצאה הכחשה, אבל ברנרדו מקושר אליכם תקופה ארוכה, קראסקו קושר אליכם בצורה רצינית אבל ירדו ממנו בגלל הנושא הפיננסי, ויטור רוקה זה מובן למה, ופליקס בגלל הפלירטוטים שלו לפני כשבוע… אני בספק אם זה חרטוטים או שאתם פשוט זורקים את כל החכות ומנסים לתפוס דג אחד.
דמבלה הודיע היום, או לכל המוקדם אתמול בערב, שהוא רוצה לעזוב.
וכבר בארסה יורה לכל הכיוונים, בלי לחשוב בכלל?
לא נראה לי, אלה הנפצות של התקשורת.
עד אתמול עוד ניסו להיפטר מקיצוני אחד לפחות. פאטי, אבדה, ראפיניה, פראן כולם היו על הכוונת. אז אחד עוזב, פתאום צריך דחוף קיצוני במקומו?
זה לא השאלה אם בברצלונה מפנטזים על סילבה זה די ברור שכן. הבעיה שאין לנו כרגע את הffp וגם לא היה בקיץ הקרוב.
זה פשוט ספינים בשביל לשנות את סדר היום על דמבלה. פשוט מאוד.
זה גם מראה מה שווה התקשורת בעולם שלנו.
רק להזכיר לכולם אם מישהו זוכר שמכרנו את גריזמן לאתלטי ההודעה הרישמית הגיעה בערך חצי שעה אחרי הזמן. מה שאומר שבאופן תיאורטי השעה הסופית מבחינתי זה 2:00 שעון ישראל.
להחזיק מעמד שלוש שעות.
יריתם לכל הכיוונים כשזה הגיע לקשר אחורי.
ושוב, רוב השמות האלה שמות שכבר כיוונתם אליהם בעבר. אלו לא אופציות שחשבו עליהם בשעה האחרונה.
לא שאני מגן חלילה וחס על העיתונאים האלה, כן? פשוט סתם תהיה.
אגב, פאטי ופראן כבר לא רצויים אצלכם, ראפיניה תופס צד אחד ואני עדיין לא יודע מה היחס לעבדה אבל בטוח לא בונים עליו כשחקן הרכב (?).
אם אני מבין אותך נכון, להחזיר לחיים את כל השמועות הישנות ביום אחד זה בסדר, אולי יש בזה משהו.
אז גם לי יש סקופ בשבילך - ריאל מתעניינת שוב בהאלנד, לבנדובסקי, קיין וצ’צאריטה, ורוצה להביא את אנדריק כבר הקיץ כי הוא בעצם בן 28 כבר.
זה כי קרלו לא בונה על חוסלו.
היו לנו 5 קיצונים ועכשיו יהיו 4.
אנחנו משחקים ב 4-4-2, וצ’אבי אוהב לטחון שחקנים עד שהם נפצעים. כנראה צריך 5 קיצונים על עמדה אחת, כדי שיספיקו לעונה שלמה.
חכה עם הלאנד, זה לא לקיץ הזה.
With Dembélé’s exit now looking inevitable, Xavi has asked for another winger in addition to a right back and an interior. At the moment the coaching staff has ruled out João Felix as a possible option.
זה מה שחששתי. צ’אבי רוצה קיצוני במקום דמבלה. יש לו כבר 4 כאלה בסגל בלי דמבלה, והוא רוצה עוד.
רק אחד מה 4 אולי בדרך החוצה (אבדה), רק אולי. אני לא מבין למה צריך עוד אחד במקום דמבלה.
אם זה ברנרדו סילבה אני יכול להבין, שחקן מדהים. אבל אנחנו לא יכולים לרכוש אותו בגלל הפייר פליי גם אם נקבל הרבה כסף עבור דמבלה.
מה לעזאזל, פבריציו אומר שפסז אומנם לא הפעילה סעיף של לה ליגה אבל שלחו לברצלונה מכתב וושם הפעילו סעיף של ברצלונה ואז הם ישלמו רק חמישים מיליון
זה לא הגיוני…wtf
אני לא מעורה בפרטים, אבל אם הדיווח הזה נכון, מי שניהל את המשא ומתן מטעם ברצלונה מול דמבלה בהארכת החוזה או שמאוד רצה שילך או שאידיוט באופן מוחלט.
זה סעיף אידיוטי אבל צריך להבין את ההקשר של זה, דמבלה חתם בתמורה על הסכם עם שכר יחסית נמוך וכך היה אפשר לרשום אותו. זה היה התמורה לזה.
אלמיני חתם את זה תחת הלחץ של לאפורטה וצאבי אני מאשים את שתיהם.
אין דברים כאלו לא מבין את החוק הזה של הסעיף “הפרטי”.
אני יצא חכם בדיעבד, אבל בגלל שצ’אבי ירד על הברכיים בשבילו, אני קצת שמח לאידו של צ’אבי.
הבעיה שהוא הוריד את המועדון על הברכיים שלו.
לא יודע למה משולמים רק 50, אבל בניגוד להפעלת סעיף השחרור בסכום הזה, שהייתה יכולה לקרות עד סוף אתמול, כל הכסף יגיע לברצלונה (ללא אחוזים לסיסוקו/דמבלה). כבר טוב.
אם לא היה מדובר בפסז’, הייתי אומר שיש פה מחווה של רצון טוב מצד ברצלונה, בקטע של “יכלתם לשלם 50 אתמול, אבל אז היינו מקבלים חצי, אז לא נדרוש מכם יותר מידי עכשיו”.