פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

לפי מה שפבריציו אמר פסז הפעילו את הסעיף מול ברצלונה , לא יודע לגבי סיסוקו זה יותר מידי מבולבל המצב.

שהפעילו את הסעיף של ניימאר העורכי דין שלו הפקידו כסף במשרדים של לה ליגה וכך הוא עזב אני לא מבין למה עכשיו זה שונה…

מודה שלא הבנתי מה זה הסעיף הזה.

לדעתי זו כן סוג של מחווה של רצון טוב. לצערי.

50 מיליון יורו נקי לכיס, עבור שחקן פציע ועם שנה לסוף החוזה, אני יודע שכיף ונוח לרדת פה על ההנהלה אבל זאת עסקה מעולה.

לגבי מחווה של רצון טוב, סעיף סודי או כל דבר אחר, לא באמת מעניין אותי כבר, דמבלך.

היה נחמד לקבל קצת יותר, אבל 50 במזומן זה עדיין סבבה לגמריי. ותחשבו שההתלבטות דאז היתה בין דמבלה ואמבפה. תודה ברתו.

אין שום סיבה לקנות עוד שחקן אגף אלא אם מוכרים את פראן, ואני לא מבין למה מדברים עדיין על קשרים.
מגן ימני וויטור רוקה הקיץ בבקשה.

לא מסכים שזה מחווה של רצון טוב, תקראו את המשפט בסוף, בספרד הוא היה צריך לשלם על זה מיסים והקטארים ילשלמו להם את זה מתחת לשולחן בלי מיסים.

לא מסכים איתך הפעם. סעיף אומלל אסור היה להסכים לזה מהתחלה ושאתה נותן סעיף כזה לסוכן אתה פשוט עושה לו חיים קלים.

זה כמו ששחקן מתעקש לעשות סעיף שיחרור נמוך ברגע שהוא מתעקש על זה אתה אמור להבין שהוא מתכנן לנצל את זה. אותו דבר הסעיף הזה.

ברוך שנפטרנו מעונשו של זה. אל תדאגו, הצרפתים עוד יתחרטו על זה.

משה נגיד והסעיף הוא 150 מיליון יורו, פאריס נכנסת למשא ומתן ומציעה 40 מיליון יורו על שחקן פציע (ב6 עונות שיחק 183 משחקים בלבד, ממוצע של 30 בעונה כשבארסה משחקת קרוב ל60) שנמצא שנה לסוף החוזה, בארסה סוגרת על 50 ומוכרת אותו, בסיטואציה הזאת אני חושב שזאת עסקה טובה, מה שמפריע לנו פה זה החוסר כנות של הצד של דמבלה.

סעיף השחרור לא הופעל פה, שפאריס ישלמו לדמבלה מתחת לשולחן עוד 200 מיליון זה לא משנה לי, משנה לי כמה כסף נכנס לקופה על שחקן שעוזב, כשלטעמי הסגל התחזק בלי לבצע החתמות.

דבר אחד שאני לא מבין זה הסעיף שחרור שקופץ למאה. מה הטעם בזה אם היה את הסעיף הנוסף של 50?

גם לי לא אכפת כמה דמבלה יקבל בפריז או אם היה לו רצון טוב או שפשוט לא הספיקו להכין את המסמכים אתמול.
50 מיליון לכיס של בארסה זה סביר מינוס. שיילך ואני מקווה שבבארסה ישכילו לנצל את הכסף למשהו טוב ולא לקיצוני נוסף.
מגן ימני וויטור רוקה צריכים להיות בעדיפות ראשונה. אני לא מבין למה צ’אבי רוצה עוד קשר ועוד קיצוני. את ניקו הם מכרו, את קסיה דוחפים החוצה, יש את פרמין ואת יאמאל, בנוסף ל 5 קשרים בוגרים, מה צריך עוד?

פרשנות שלי למה שקורה פה.
50M הנוכחי הוא הסעיף שסוכם אתמול בין דמבלה לבארסה כדי שדמבלה לא יילך ל PSG ב 31.7 . זה לא היה שם מלהתחילה, אלא משהו חדש. זה בעצם כן מחווה של דמבלה לבארסה.
זה מה שפבריציו תיאר כ PSG and Barça, trying to close the deal in new way by the end of the week.

איך תמיד אנחנו מצליחים להסתבך בעסקאות עם כל מיני לבוא לקראת בייחוד שמדובר במועדון שהזיק והציק איפה שרק יכל ובשחקן שמגיעה לו אפס התחשבות

אבל היי, תראו מי בא להרגיע:

ממש פפה ודיאגו קוסטה באים להפריד בין שחקנים שהולכים מכות

הדבר היחיד שאולי מובן זה מה שמישהו כתב פה (אם הבנתי נכון) שפסז באו לקראת בארסה וסיכמו עליו ב50 ישירות לבארסה אחרי ה31/7 במקום 50 שיכלו קודם בלי שהכל היה מגיע לבארסה.

בארסה יכלה לסרב אבל היתה מסתכנת בזה שפסז היו מפקידים לפני זמן פקיעת הסעיף והיינו נשארים עם הרבה פחות.

סוג של ציפור ביד.

נוח להתעלם מהסעיף של

“כזכור במצב של תשלום סעיף שיחרור סיסוקו ודמבלה היו צריכים לשלם מס גבוה בספרד.”

גם לי זה לא משנה מה פסז משלמים לו, מצידי שיפשטו רגל וכמה שיותר מהר. אבל שאתה מוכר שחקן לא אכפת לך כמה הוא טוב ואם הוא שווה את הכסף אתה רוצה ל"מקסם" את המחיר שלו. הסעיף היה צריך להיות 100 ללא שום שינוי .

פסז רוצים אותו, שיכנסו למשא ומתן ויתכוננו לשלם הרבה. ברגע שהסוכן בא אליך עם כזה קומבינה אתה צריך להבין שהוא מתכנן גם לנצל אותה.

אל תשכח, שבגלל שהם לא רוצים לשלם מיסים בספרד יצאת בשן ועין מרק 25 …

על כזה דבר אפשר להגיד ולהתנחם שיכול היה להיות הרבה יותר גרוע, לא יותר מזה.

עוד דבר, אני לא מבין למה מחכים לזרוק אותו מהמחנה אימונים, למה האפסיות הזו. הוא צריך להיות במטוס (על חשבונו) חזרה לספרד ושם לגלות שהחפצים שלו מחוץ למועדון.

אבל לא לשכוח שצאבי אתמול פעמיים התחנן שהוא ישאר.

קראתי על זה ברלבו.
הוא היה משלם מס גבוה יותר בספרד, אבל לא בהרבה. גם בצרפת יש מיסים גבוהים, וגם שם זה סביב 50%.
זאת לא הסיבה שהוא ויתר על 25M.
הוא כנראה יקבל מענק חתימה שתפצה אותו על אובדן הכסף הזה.

הוא עדיין שחקן בארסה ויש לבארסה מחויבות כלפיו.
זוכר את מקרה ראביו ביציע של PSG? הם מנעו ממנו להתאמן במשך כמה ימים, קיבלו איומים מארגון השחקנים והתקפלו מיד. אני מניח שבספרד זה דומה.

זה הופך להיות יותר גרוע מרגע לרגע, מפחד לדעת מה יקרה בסוף היום…

Barça will receive more than €25M, but less than €50M for Dembele. [

@FabrizioRomano

בינגו, בול פגיעה. בגלל זה זה לא מחווה של רצון טוב או משהו כזה. לא משנה כמה פחות המס, הוא עדיין ישלם פחות מיסים, ויקבל פיצוי על זה מהקטארים ואני גם יכול להניח שהוא יקבל את זה שחור מתחת לשולחן. בצרפת אף אחד לא יגע בהם. אני מבטיח לך שהסוכן שלו יקבל את מה שהוא היה אמור לקבל.

אז בוא לא ניתן לאפס הזה שום קרדיט ושום סלחנות. מאחל לו שישבור את הרגל שם והצרפתים, בניגוד לאוהדים המפונקים של ברצלונה, כמו שמסי וניימאר יכולים לספר לו , שם הם לא סלחנים כל כך…

לא הבנתי.
אם אני עושה בשבילך משהו שלא עולה לי כלום, אבל אתה מרוויח מזה, זאת לא מחווה?
אם דמבלה גרם לבארסה לקבל יותר מ 25M שהיא הייתה מקבלת ב 31.7, זאת מחווה. אני לא הולך לשלוח לו פרחים, אבל גם לא אקלל אותו בגלל שהוא הלך .

דימיטרי הוא לא עשה את זה בשבילנו. זה נטו בשבילו אם הוא הוא עושה משהו בשבילנו הוא היה אומר להם לחכות ולעשות משא ומתן עם ברצלונה אני עדיין הייתי קורא לו אפס. כי זה מה שהוא אפס סעיף או לא סעיף.
זה לא מחווה של רצון טוב. הוא יותר נכון יותר הסוכן שלו דואג לכיס השמן שלו יותר.

אם זה היה הפוך ובצרפת הוא הייה משלם יותר מיסים הם היו מפעילים את הסעיף שלו.

https://twitter.com/BarcaTimes/status/1686382297548013568

בסוף יתגלה שהוא עזב בחינם…

אני לא יודע מאיפה הסכום של 27M מגיע. לא הגיוני שכל השמיניות באוויר האלה זה בשביל עוד 2M לבארסה.
אני חושב ש 27M מייצגים את הסכום שבארסה תוכל להשתמש בפייר פליי. היא תקבל את כל ה 50 מ PSG , פלוס שכר של דמבלה שיתפנה, ותוכל לנצל רק 27M מזה.
זאת רק דעתי , אין לי אסמכתא, אבל זה מסתדר לי מבחינה מספרית ומבחינת ההגיון.

אפשרות הגיונית שניה היא ש 27M זה התשלום הראשון מה 50M שבארסה אמורה לקבל. ברשת אומרים שPSG מעדיפה לשלם בתשלומים, והיא לא יכלה לעשות את זה אם הייתה מפעילה את סעיף השחרור ב 31.7.

לא בא לי להתווכח על מחווה או לא מחווה. כל 10 דקות יש הודעה חדשה שסותרת את הקודמות, אז אחכה קצת עד שהתמונה תתבהר.

זה פשוט העתק הדבק של קייס ניימאר כמעט הכל אותו דבר. כולל האזהרות המוקדמות והסימנים

https://twitter.com/theBarcaInsider/status/1686397371444314112

שכר לימוד לצ’אבי, יש שחקנים שמגיע להם את הגב שלך ויש כאלה שלא.

שכר לימוד גם להנהלה, ואולי בעיקר לה. צ’אבי יכול להתחנן וללכת עם שלט “רק דמבלה” ברחובות העיר, אבל הצוות המקצועי שמעליו וההנהלה לא חייבים להתיישר עם כל דבר שהוא רוצה. בטח בהקשר למשהו עם נורות אזהרה כאלו בוהקות מעליו.

הם אלו שהיו אמורים להיות המנוסים. זה בערך היה כל הטיקט שלהם בבחירות.

בכל מקרה - בואו נראה מה וכמה ברצלונה תקבל. וגם מתי. אני נוטה לאפשרות שדימה העלה, שה-27 הזה זה מה שברצלונה תוכל לכוון לרכש מבחינת הפיירפליי, ולא בהכרח מה שפסז’ תשלם.

אבל בתכל’ס? רק שיילך כבר.

את ניימאר הם לקחו לנו שהוא היה בשיאו, כשהוא היה טופ 3 ואשכרה כדי להוציא לנו אצבע.

פה הם לוקחים שחקן פציע, לא מקובל בכלל ברחובות בארסה ולא זורקים כמה כסף שהם יכולים העיקר להביא אותו.

בשבילנו כמה שנקבל על ילד הקונסולה הפציע הזה - זה בונוס. רק שיילך.

משהו שתרצו שאעביר אליו בשמכם?