בכנות, אני לא רואה אחד כזה אצלכם. אני בספק האם יש ניסיון אפילו ליצר איזשהו תהליך, הכל אצלכם מכוון לאינסטנט. לפחות כך ההרגשה שלי.
יש כזה הבדל גדול בין מה שניימאר באמת לבין הפנטזיה של אנשים מה באמת ניימאר שווה.
העובדה שפסז רוצה לחסל לו את החוזה בחינם אמורה כבר להגיד את הכל.
אין דברים כאלו באמת, אין. צאבי צריך להתקשר לניימאר … אני לא מאמין שאני קורא את זה. צאבי צריך להתקשר לניימאר
צאבי תהיה חזק. לפחות בזה.
והכי עלוב שבשביל שניימאר יעזוב פאטי היה הקורבן של זה.
אנחנו לא יכולים להביא אותו גם בחינם. צריך למכור עוד שחקן או שניים, כדי לרשום אותו, אפילו בחינם.
מדברים שניימאר מוכן להתפשר על 12M שכר נטו. זה אולי חצי ממה שהוא מרוויח בפריז, אבל זה יותר מלבנדובסקי אפילו. אני לא יודע על מה הם חושבים שם בהנהלה.
שחקן פרימדונה, פציע מאוד, בליין, הרבה אחרי השיא, מטען שלם של פרשיות . לא רוצה אותו גם אם בשיאו הוא היה אחד השחקנים הטובים בעולם.
באמת? 12 מיליון? ועוד לזה יקראו “הקרבה”???
יאללה שאלוהים יקח אותי כבר… לסגור את הכדורגל . לא שווה את זה.
https://twitter.com/BarcaTimes/status/1690044749149876229
מה שכן הסעודים חמים עליו. מי יתן והגרידיות שלו יובילו אותו לשם. הם גם רוצים אותו למטרת תדמתיות אז בטח להם לא יהיה אכפת לשחרר אותו לקרנבל או לאחותו. w w לכולם.
בשבילו זאת הקרבה, זה אולי חצי ממה שהוא מרוויח בפריז. בשבילנו זה יקר.
לא אכפת לי אם זאת הקרבה או לא, הוא לא שווה את הסכומים האלה במצבו הנוכחי.
אני אומר את זה מבלי שיש לי מטען נגדו, בניגוד אלייך ולרבים אחרים פה. הוא פשוט לא שווה את זה.
אף מועדון חוץ מארהב וסעודיה לא ישלמו לו אפילו קרוב לזה. זה מחוסר ברירה. קונדה וראפיניה העדיפו אותנו על שכר גבוה יותר בארסנל וצלסי אותם אני באמת מכבד. זה ויתור על שכר גבוה לא ניימאר.
בגלל זה אני מקווה שהסעודים יעשו גסטה ויקחו אותו.
די צפוי , אתה מופתע מזה?
כמובן שלא, במיוחד שקהל היעד של בארסה מאניה זה בעיקר ילדים ואוהדי הצלחות שאין להם מושג. סתם חיזקתי את מה שאייל כתב.
הבעיה האמיתית היא שיש מצב טוב שגם בסקרים במונדו ובספורט יהיו תוצאות דומות…
יש לך סתירה.
מצד אחד אתה אומר חוסר ברירה .
מצד שני ארהב , סעודיה, וגם psg ( מתוקף החוזה) ישלמו לו יותר.
אז זה וויתור מסוים מצידו.
ועדיין, אנחנו לא צריכים אותו. שיבוא עם שכר ממש נמוך ובונוסים על הופעות, שערים ודקות, אז נדבר.
ניסיתי לתת איזשהו היגיון כללי למהלך שכזה. מספיק לראות את הבאז שהשם לו יוצר אצל אוהדי ברצלונה כדי להבין ששיווקית המהלך הזה נכון. יכול להיות שהוא שווה פקג’ של 50 מיליון לאיזה 3-4 שנים, אם הוא מגיע ללא דמי העברה, גם מבלי להיכנס ליכולת המקצועית שלו.
אתם צריכים להבין, וכשאני אומר “אתם” אני מתכוון לאוהדים שפה (גם אוהדי ריאל וגם ברצלונה), שמעורים בכל הנעשה בקבוצה ומבינים כל פיפס שקורה במועדון, לא עיקר האוהדים. אין הרבה אוהדים שילכו אחרי הקבוצה באש ובמים, והרוב המוחלט הם אוהדי הצלחות שמבחינתם רק רוצים לראות שמות גדולים ויאללה בלאגן. האוהדים מהסוג הזה הם המרכיב העיקרי של בסיס האוהדים מבחינת יכולות השיווק של המועדון ואותם צריך בסופו של דבר לרצות כדי שימשיכו להתעניין, ולהכניס כסף למועדון בצורה ישירה או עקיפה.
צ’אבי לא מעוניין בניימאר כי הוא מאמן שרוצה שחקנים נכונים, לאפורטה מעניין אותו הבאז והוא גם אוהד, בוא נקרא לילד בשמו.
אני חושב שהסנריו הגרוע ביותר מבחינתכם זה שהוא חותם בקבוצה, והופך למימ ברשת בתוך תקופה קצרה ואז הקערה תתהפך עליכם. כמובן שהסנריו שהוא בא ומפציץ עד גיל 36 ובאמת מתרכז בכדורגל גם אפשרית, אבל לא הייתי מהמר כסף שזה באמת יקרה.
בהתחשב בהכל, לדעתי כלכלית ההעברה הזאת תשתלם לכם כמעט בכל מקרה, מקצועית כמעט שבטוח לא תשתלם (בטח שצ’אבי לא רוצה אותו וכולם יודעים את זה), והיא המשך ישיר למדיניות האינסטנט של המועדון שרוצה להמשיך לדהור בלי שיבלבלו לו את המוח על זה שהסוס עומד למות.
כמשקיף מהצד, למרות שכן אני מבין את ההיגיון בהתחתמתו, אני מסכים במאה אחוז אתכם שזה אסון למועדון. אם ריאל היתה עושה צעד שכזה הייתי ממש מוטרד.
אין שום סתירה, אם הוא רוצה להישאר בכדורגל האירופאי. אז 12 מיליון נטו נקי לא כולל הבונוסים שיבואו עם זה, זה המקסימום שהוא יקבל. אפילו צלסי לא תהיה מטורללת בשביל לשלם לו את השכר שהצרפתים או יותר נכון הקטארים שילמו לו שם.
לפסז כל כך נמאס להם ממנו, שהם שוקלים לחסל לו את החוזה שם ולשחרר אותו בחינם. הוא עד כדי כך כישלון שם.
הם לא נראה לי ימשיכו לשלם לו את אותו השכר וגם אם הוא ישאר בסופו של דבר זה לא באמת סותר את מה שכתבתי
אבל מחוץ לאירופה, לסעודים ואולי גם האמריקאים, הם יהיו מוכנים לשלם לו את הסכומים האלו שהוא הרויח שם, וזה בשביל יחסי הציבור שהוא יביא להם. במיוחד שמסי דפק ברז.
לאט לאט אני נכנס יותר ויותר לפאניקה. יש הסכם שלום קרוב עם הסעודים. יאללה תעשו איזה מחווה לאוהד ישראלי שרוצה להמשיך לאהוב את הקבוצה שהוא כל כך אהב בשלושים ומשהו שנה שהוא אוהד כדורגל… קחו אותו אליכם ותזרקו את המפתח.
נכון וזה הבעיה במודל הבעלות שלנו. במועדון אחר לבעלים פשוט לא אכפת מה האוהדים רוצים. לרוב זה רע. במקרה הזה זה טוב.
זה כנראה האכזבה הכי גדולה שלי מלאפורטה. הוא אמור להיות אוהד של ברצלונה. זה היה מתאים לברתומאו לעשות את זה… וזה לא קשור אם ניימאר יגיע או לא. עצם המחשבה להביא אותו זה כישלון בפני עצמו.
אני די בטוח שזה מה שיקרה. הבאזז סביבו הוא בעיקר שלילי. כבר עכשיו הוא נושא של ממים, בכי, התחזויות, מסיבות, קלפים, ומה לא.
הוא לא מקצוען וזה לא הולך להשתנות.
קשה לי לדמיין שהוא ימשוך ספונסרים או קהל .
יכולים לשקול עד 2027, הם מחויבים לחוזה . אי אפשר לעשות את זה בלי הסכמה של השחקן.
מי אמר שהוא חייב להישאר באירופה? הוא רוצה לבוא אלינו, מוכן לוותר על סכום לא קטן בשביל זה, זה וויתור.
בארסה לא חייבת להסכים , הוא צריך לוותר על הרבה יותר כדי שזה יהיה כדאי לבארסה.
מהיכרות שלנו איתו, ועם אבא שלו, הוא צריך ללכת לסעודיה או לארה"ב ולעשות שם את מה שהוא רוצה.
אירופה זה הכדורגל התחרותי זה ליגת האלופות. מי שהולך לסעודיה עושה את זה בעיקר בגלל הכסף. כן זה לא פולטי קורקט אבל נתראה עוד שנה שנתיים וההימור שלי שהבלון של סעודיה יתפוצץ בדיוק כמו שיהיה עם הכדורגל הסיני בזמנו.
בכל מקרה, זה הנקודה שלי, הוא יודע שבאירופה הוא לא יקבל יותר את הסכומים האלו. לכן אם הוא רוצה להמשיך באירופה הוא חייב להתפשר אם הוא לא רוצה להתפשר נשאר לו לקוות רק שהסעודים יחלצו אותו מזה.
אם הוא רוצה להשאר באירופה לא תהיה לו ברירה. אם רוצה להמשיך לקבל סכומים מטורפים זה רק הסעודים.
אני עד הודעה חדשה, ימשיך להיות בעל הדעה שכדורגל תחרותי והיוקרה נמצאים עדיין באירופה. בטח הליגה הסעודית לא תחליף את זה.
נ.ב בדיוק בגלל זה הבאתי את קונדה וראפיניה בתור דוגמה. אולי זה לא דומה אבל הם הסכימו לותר על שכר יותר גדול ועוד לוותר על הפרימיר ליג בשביל לשחק בברצלונה זה באמת היה ויתור מצידם. לא משתמש במונח “הקרבה” כי זה עלבון לאינטלגנציה לדבר במונחים של הקרבה בקשר לפרימדונות של היום.
קפטן של ברצלונה
https://twitter.com/BarcaTimes/status/1690085410184265729
כל יום שהוא עם הסרט זה עלבון לשחקנים כמו פפ איניסטה ופויול…
בעיניי ניימאר הוא שכיר חרב שחושב רק על כסף.
אז אם הוא מוותר על הצעות גבוהות מסעודיה או מקומות אחרים, זאת באמת התפשרות מצידו. אני לא רואה איך הוא ישלים את הפער בשכר בעזרת פרסומות וחסויות, הוא כבר לא הכדורגלן המוביל בעולם.
מה אתה רוצה מסרג’י רוברטו? מותר לו להביע דעה ולדבר עם החבר שלו, גם אם אתה לא אוהב את החבר שלו. אם זה היה מסי במקום ניימאר, גם היית מגיב ככה?
בלי קשר,
בדקתי הבוקר מי עוד נרשם הלילה באתר של הליגה. אף אחד. רשומים 13 שחקנים, כולל דמבלה.
לא שזה רלוונטי -
בסדר, יש עוד 36 שעות. אין לחץ. אין סיבה שאת מה שלא הצליחו לעשות בכמה חודשים, לא יצליחו לעשות ביום וחצי.
אצל בן חמו -
מילה של צ’אבי היא ברזל, חוץ מבמקרה ניימאר.
אז גם גונדואן נרשם -
וקיבל את המספר 22.
בנוסף, המחיר הרשמי שפסז’ שילמה עבור דמבלה הוא 50.4 מיליון -
כמה מזה מגיע לברצלונה, ומתוך זה כמה מזה יעזור לפיירפליי? שאלה טובה.
חתמו איתו עד 2028. אהבלים שם בעיר האורות.
ומזה שהגיע לפסז’, לזה שאולי יגיע מפסז’ - ניימאר לא בסגל הפריזאי למשחק הערב -
(גם אמבפה, אגב)
כנראה שזה לא סוף הסיפור. הנזק שהשחקן והסוכן הזה עשה ועושה לברצלונה.
https://twitter.com/BarcaTimes/status/1690333087023181824
אני חושב שהבעיה שלי ולך יש הגדרה נפרדת של מה זה “ויתור”
אני יחזור בפעם השלישית. גם ניימאר יודע שהיוקרה האמיתית זה באירופה. הכסף זה בסעודיה. אם הוא רוצה רק כסף הוא צריך ללכת לסעודיה וגם שם אין לי מושג כמה ישלמו לו.
אבל אם הוא רוצה להמשיך לשחק בליגות עם היוקרה הספורטיבית הוא חייב ואני מדגיש חייב לוותר על כסף.
בעיני ויתור הוא זה שאתה מותר על משהו שיש לך אלטרנטיבה ואתה מותר על המשהו הזה בשביל מישהו או משהו אחרים.
פה שמתי את קונדה וראפיניה בתור דוגמה לזה, הם ויתרו על שכר גבוה יותר בשביל לשחק בברצלונה למרות שהיו להם הצעות ביותר כסף וביוקרה לא פחות. זה ויתור לא ממניעים אגואיסיטים. לזה אני קורא ויתור אמיתי ולא מתוך אילוצים.
אם ניימאר רוצה להמשיך לשחק בקבוצה באירופה וקבוצה בכירה הוא “חייב” לא רשאי חייב לותר על שכר.
אין לי יותר מה להוסיף על זה. זה כנראה הבדל של ראיה שונה של מה זה ויתור אמיתי.
אני ישאל אותך שאלה, איזה מועדון אחר באירופה יהיה מוכן לתת לו 20+ לשנה? בכושר הנוכחי שלו?