פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

image

השאלה בלי רכישה זה אחלה רק אם הוא בא בחינם ועם שכר שמתאים להייררכית השכר הנוכחית.
לפי מה שקראתי בימים האחרונים , הוא לא זה ולא זה. סיטי דורשים כ 10M דמי השאלה והשכר שלו גבוה מאוד.
אם יחתימו אותו, פרסנדה אולי לא יחכה ויחתום במקום אחר.

עם שלושה שחקנים כאלו רוטאציה נהיית טובה כפליים - מורידים עומסים וסיכוי לפציעה בלי ירידה משמעותית באיכות.
הבעיה היא צ’אבי, שלא כל כך מתחבר לקונספט של רוטאציה. אם קאנסלו מגיע, אני חושש שהעונה תסתיים בחוסר שביעות רצון של כריסטיאנסן\קונדה שתביא לעזיבה של אחד מהם בקיץ.

עבדה, רומאו ורוברטו נרשמו גם הם -

וכמו בכל הביקורות הקודמות על לאפורטה, הוא משתיק את כולם.

כן עוד לא היה לנו נשיא שמצליח לרשום שחקנים 24 שעות לפני פתיחת העונה. מה אני אגיד לך? לאפורטה גאון…

טל, ניימאר משך אותנו בצינור עד אוגוסט ותקע אותנו עם הגב לקיר בסיטואציה בה כל אירופה יודעת שיש לנו כסף ואנחנו בפאניקה. יש פה קונטקסט שלם שעושה את המעבר הזה מסריח. אפילו פאקינג אינייסטה בריאיון כעס עליו ואמר “רק שיחליט כבר”, שלא לדבר על הריב עם סמדו.

יש שתי רכישות שהן הגיוניות למצב הנוכחי של בארסה: רכישות בהסתכלות קדימה, ורכישות ל"כאן ועכשיו". ניימאר במצבו הנוכחי לא מתאים לאף אחת מהקטגוריות מבחינתי ואני רואה רק פוטנציאל רע מהעסקה הזאת.

מנגד, הספרדים מפגרים ומכורים לטיקטוק ואינסטוש. הם כל כך חיים את מה שצהוב שלא מפתיע אותי שההחתמה שלו מייצרת באז ויש מי שיאכל את השטויות הללו בכפית.

תקופה מוזרה לחיות בה, אני באמת שונא את הרשתות החברתיות.

נכון, ולכן הוא בן זונה ואני כבר לא אוהב אותו.

אבל הנרטיב הזה לפיו אנחנו מסכנים עם 222 מיליון בלי יכולת לקנות שחקנים במתחת ל100 מיליון זו בדיחה. זה הנרטיב של ברתומיאו, ובזמן אמת אמרתי לכם שמושכים אתכם באף. יכולנו לא לקנות אף אחד, והתעקשתי בזמן אמת שזה עדיף מלהוציא 150 מיליון אירו על שחקן לא מוכח.

ראבק, חברי הנהלה מאותו הזמן הביאו ציטוטים שמונאקו התחננו אלינו שניקח את אמבפה בחצי מחיר, רק כדי שפריז לא יקחו אותו. לא מבין איך אנשים ממשיכים לעצום עיניים. 222 מיליון אירו זה סכום שמאפשר לבנות קבוצה מאפס, שתתחרה על הטופ 4 בספרד.

עשיתי לך לייק אבל אני באמת לא מבין בין מה שכתבת לבין אם צריך עכשיו להחזיר בחזרה את אחד הבוגדים הכי גדולים בהיסטוריה של המועדון. ובמיוחד שניימאר לא שחקן כדורגל מקצועי מאז שהוא נחת בפאריז…

זה לא קשור לברתומאו סעיף השיחרור שלו ואיך ביזבזו לחינם את ה220 מיליון אירו שקיבלנו עבורו.

ועוד נקודה? אתה מכיר את המשל על העקרב והצב נכון?

אז ניימאר זה העקרב וכל אוהד שרוצה את ניימאר בחזרה הוא הצב. זה הטבע של ניימאר. בגיל 31 ? הוא לא ישתנה. בטח לא בריזליאי. גם אם הוא יחזור ויצליח לתת כמה משחקים טובים הוא יחזור לסורו ויעקוץ.

וכמובן שזה לא רק עניין ריגשי. אפשר לא לאהוב את אלונסו אפשר לחשוב שהוא כושל אבל לא הצליחו לרשום אותו אז איך יצליחו לרשום את ניימאר?

או לצורך העניין, מגן ימיני ואם תשאל אותי גם שמאלי. אפילו ניימאר בשיאו לא יכול ל"כפר" על אלונסו ורוברטו שם.

אם הטענה שלך היא שקודם כל קאנסלו, אז אני איתך.

את הטענות נגד ניימאר אני אסכם בקצרה שאני מעדיף את לסתום את האף ולראות את הבוגד הזה עושה בלגן במגרש, מאשר להירדם במשחקים כמו עונה שעברה.

בנוגע לכסף - אם אתה תעשה לי קטע מסריח, כזה שלא סולחים עליו בחיים - אבל תביא לי מיליון דולר, אז כנראה שאני אסלח לך ואזמין אותך לבירה בדירה שאני אקנה עם הכסף.

ההשואה היא כזו אני יעשה לך קטע מסריח שלא סולחים עליו בחיים ואז אחרי זה אני יבטיח לך מילון דולר בתור פיצוי אבל בסופו של דבר אני יעקוץ אותך שוב במיליון דולר נוספים אחרי שאתה תגלה שמה שנתתי לך זה כסף מזויף וסיבכתי אותך עם מס הכנסה…

אני הייתי מגדולי המבקרים של צאבי בפורום ואפשר לדרג אותו במקום השלישי אחרי ליאור ואתה, אבל אם צאבי בגופו יחסום את החזרה של ניימאר אז מבחינתי אפשר להתחיל את השנה בדף נקי.

אם בדוגמה שלי אתה מביא לי מילון דולר, ואני משקיע אותם ומאבד את כל הכסף - זו בעיה שלי.

אני לא מצליח להבין איך אתה לא רואה את ה222 מיליון שיצאו לנו מהזבל הזה. בסופו של דבר, כל החרא שיצא לנו ממנו זה כלום לעומת הסכום העצום הזה. דה ליכט, ואן דייק ורודרי נקנו באותה תקופה של ניימאר. העלות של שלושתם ביחד היא 229 מיליון. יכלה להיות לנו קבוצה משוגעת, ואף אחד לא היה מתגעגע לניימאר בכלל.

כי א לא קשור ל ב.

אני לא כועס על ניימאר בגלל שלא הצלחנו למצוא לו מחליף (למרות שאתה מתעלם איך הוא עזב אותנו ובעיתוי שזה גם גרם נזק) אבל זה לא התלונה שלי. גם אם 222 האלו היינו בונים את הפפ טיים 2 אני עדיין הייתי מתעב אותו באותה צורה.

אני לא מאשים רק אותו. ברור שברתומאו בסיפור הזה הוא גם בן זונה. אבל זה לא “מלבין” את ניימאר

דרך אגב, ברתומאו הוא בן זונה אבל אם יש מישהו אחד בעולם שאין לו זכות ל"קטר" על ברתומאו (או רוסל) זה ניימאר הם עשו את ניימאר מלך. נתנו לו כל מה שהוא רצה . הביאו אותו בשביל שיחליף את מסי. ויש שמועות שגם דאגו לחיי המין של פאפא ניימאר.

אני לא אופתע, ראינו בלייב שהם נותנים לכל אירופה לחגוג להם על התחת.

תודה רבה לסעודים

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1690491522083430400

העיתונאי חאבי מיגל: “בארסה מצפה שהחוזים של באלדה ואיניאקי פנייה יאושרו מחר. במקרה של מרקוס אלונסו ואיניגו, השניים ישארו בברצלונה. הראשון בגלל העלות הגבוהה של השכר שלו (9 מיליון יורו) שלא תכנס לפייר פליי כרגע והשני בגלל פציעה”.

הנה בדיוק עמוד ספורט שצוחק עלינו:

לא כל אירופה ידעה שלליברפול יש 160 מיליון אירו?

חכמה בדיעבד. אבל ממש.

כל קניה בומבסטית יכולה להתברר כפלופ או כחוסר השתלבות וחוסר התאמה.

כל מי שפספס את דה בריינה ואת סאלח גם טיפש? הכל עניין של הימור וסביבה בריאה להתפתח. הימרנו על שחקן וירטואז בשם דמבלה כשאף אחד לא ידע שחבר שלו הצרפתי (שאגב גם חתיכת ילד חרא) יתפתח למפלצת שהוא היום ושהוא יתעסק בקונסולות משחקים בבתי חולים.

ארואחו הימרנו ופגענו, מסי גם. לפעמים אנחנו בצד השני של המטבע - אלו חייהם של מהמרים.

giphy (46)

לדעתי הרבה יהיה תלוי בתוצאה הלילה.

וזה לא שהתחליף שמדברים עליו מרגש אותי יותר -

קוטיניו ודמבלה היו הימור, אבל המחיר שלהם היה לחלוטין out of the market.
גם אם הכוונה הייתה נכונה, הסכומים ששילמנו היו סכומי פאניקה, שקבוצות אחרות ניצלו.
אני לא חושב שבגלל שהיה לנו כסף , כולם העלו מחירים במיוחד עבור ברצלונה. הרבה קבוצות מכרו כוכבים בהרבה כסף, וניצלו את הכסף היטב. בארסה קנתה שחקנים במחירים מופרזים מאוד בגלל פאניקה וטיפשות.