פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

אני לא מבין מדוע מתעכבים עם הרישום של פניה. גם לזה אין לנו פייר פליי?
באלדה ואיניגו יכולים לחכות, אני בסדר עם זה. בלי אלונסו אפשר לשרוד משחק או שניים. אבל שוער שני זה הימור גדול.

ולכן סאות’המפטון זימברו את ליברפול עם שיא כל הזמנים לאותה תקופה על בלם. זה שואן דייק זול משחקן התקפה זו לא חכמה. הוא היה סופר יקר, הכי יקר שיש, לעמדה שלו בתקופת הזמן ההיא.

ואייה מושאל ללבאנטה לעונה, ללא אופציית רכישה -

נראה אם יחזור, ובאיזה מעמד. מדברים עליו כאחלה פוטנציאל.

לאקיפ אומר שניימאר אמר כן לקאטרים.

אמן אמן אמן!

צריך לעדכן אותו שחלק מהחוזה זה מסיבות יום הולדת של אחותו עם הפרדה מלאה, פחות תחת ברזילאי חשוף ואולי איזה רב שיגיד דבר תורה.

אם העניין הזה ינחית את פליקס בברצלונה זו תהיה התפתחות רעה מאוד

למה? פליקס כנראה יותר גרוע מפאטי ואז פאטי יקבל יותר דקות…

אבל הוא לא, כי פליקס שחקן בפרופיל גבוה יותר שיגיע כ’רכש כוכב’ ויקבל דקות גם אם יהיה גרוע

רק שיש סיכוי שכדי שפליקס יגיע, פאטי יצטרך ללכת.

וגם אם לא - לבזבז כסף על פליקס, שיוכל לשמש למישהו מעניין אחר, אפילו אם זה בעמדה אחרת, זה מיותר לחלוטין. אפילו התירוץ של הסטאר קוואליטי שמביא קהל ושופינג, שכביכול זה היה הרעיון מאחורי המרדף אחרי ניימאר, לא רלוונטי פה.

ניסיתי להיות אופטימי, אין לי שום עניין בפליקס, לא חושב שהוא שווה משהו.

אני לא רוצה את פיליקס אבל אם לא היה יחסי ציבור בעולם ואנשים לא היו מדמינים דברים שלא קימים בעולם פיליקס היה שווה ניימאר הנוכחי (מדבר על היכולת במגרש) הכל אויר של יחסי ציבור.

תודה לאל שהוא חזיר והכסף הסעודי קנה אותו. אבל את הכתם הזה לאפורטה מבחינתי לא יכול למחוק. אני team @Ganjo ליאור ידיד אני מצטרף אליך יש למועדון קוד התנהגות?

אני גם חושב שפיליקס לא יגיע קבוצה שלא מצליחה לרשום את השוער שני שלה לא תצליח להחתים גם אותו.

דרך אגב זה עוד התבזות. רודפים אחרי ניימאר ובסוף הוא קופץ לסעודים.

אמנם לא דחוף לי פליקס ואשמח יותר אם לא יגיע מאשר אם יגיע אבל אם חייבים אותו או את ניימאר, אין שאלה בכלל מבחנתי.
פליקס > ניימאר.

כל מי שחושב שניימאר יביא רייטינג ויכולת חי בעבר (וגם זה עם זיכרון מסויים כי גם בתקופתו אצלנו ניימאר היה רחוק מלהיות האיש לסמוך עליו).

פליקס צעיר, לא מתאים לסגנון של אתלטיקו ונפל לצלסי באחת התקופות הגרועות שלה מאז תחילת עידן אברמוביץ.
יש לו הרבה יותר פוטנציאל ובטח הרבה פחות אגו מהזקן הברזילאי.

אני חושב שאתה מגזים פה, אבל אני מסכים עם הרוב. כל הדיבורים האלו על “ניימאר שיבוא ויעבור 2 3 שלוש שחקנים כאילו הם קונוסים” זה פשוט אנשים שחיים עדיין בעונת הטראבל של אנריקה ולא עכשיו.

שחקן שבגיל שלו רץ לכסף הסעודי זה מסיים כל דיון אם הוא צריך להיות שחקן ברצלונה אין עכשיו על מה לדבר (בעיני לא היה על מה גם קודם…). הוא פשוט יודע שהוא כבר סיים את הכדורגל ונשאר רק להשמין מהכסף הסעודי.

עוד שנה שנתיים הוא באיזה ליגה למקומות עבודה בדרום אמריקה.

רק חוק אחד: כל בוקר אתה נעמד במרפסת וצועק “שוחד מרמה הפרת אמונים”

אני יכול לאהוד את נבחרת ברזיל?

לא

הכול טוב ויפה חוץ מזה שפליקס כמו קוטיניו וגריזמן לפניו משחקים בעמדה שלא קיימת בברצלונה.

לגריזמן היה ויש מה לתת, אבל לא אצלנו, וככה גם פליקס. מעדיף שאף אחד מהם לא יגיע, אבל פליקס בכסף זה על הפנים. עוד שחקן שנלחם למכור עוד שנתיים, עוד כסף מיותר על המשכורות ופחות כסף לרכש שבאמת צריך.

מול זה ניימאר בהלוואה/ בחינם זה עדיף בהרבה מרוב הבחינות (חוץ מזה שהוא אפס, בוגד וישפיע רע על הצעירים)

אתה קשוח.

דרך אגב אני לא באמת אוהד ברזיל , יש יותר סיכוי שתתפוס אותי צועק “שוחד מרמה הפרת אמונים” מאשר לובש את החולצה שלהם…

אתה באמת חושב שיש או היה אופציה לקבל אותו בחינם?

אתה יודע שיש בונוסים תשלום לסוכן אימא אבא אחות וכל מיני דברים כאלו…

אני לא רוצה את פיליקס. אבל תחזיק לי אקדח לפרצוף ותכפה עלי ניימאר או פיליקס. אני בוחר בפיליקס בעינים עצומות.

פיליקס עדיין שחקן עם פוצטנציאל לא בגד בברצלונה לא השפיל אותה ואולי גם עם הסיכוי הוא נמוך עדיין יכול להפתיע.

ניימאר כבר לא שחקן כדורגל הוא לא שחקן כדורגל מהרגע שהוא נחת בפאריז, אין לו שום דבר מה להציע לנו, יגרום לפאטי לברוח ואני עוד יכול להוסיף.

אני מאוד מאוכזב שאוהדים של ברצלונה, במיוחד אוהדים שצריכים להתנהג אחרת מאוהדי הפייסבוק מתנהגים בתסמונת של האישה המוכה. “הפעם זה היה שונה” . כמו עם האישה המוכה זה לא היה שונה.

שהיה ברור אם ניימאר היה מצטרף לברצלונה ושוב עוקץ אותנו. לא הייתי מאשים אותו בכלל. זה מגיע לנו.

היה כבר פעם דיון/ויכוח על זה עם שביט.
אני מעולם לא סבלתי את ניימאר (מאז שהגיע - לא הכרתי אותו לפני שהגיע אלינו מעבר לשם) וחשבתי שהוא אוברייטד של הביוקר.
לא מיד אבל אחרי תקופה הבנתי עם מה יש עסק.

תעבור משחק משחק שלו ותספור כמה משחקים גדולים היו לו אל מול כמה אגואיסטיות, החמצות והצגות בלי סוף.
אני זוכר שאפילו היו דיבורים שיש סדק בינו לבין סוארס כי ניימאר לא מוסר לו.

כמובן שהמעבר שלו היה החותמת.

אפשר להעביר את זה לדיון של האקסים.

משחק ההוא מול פאריז גרם לי לחשוב אחרת. אחרי הרבה זמן ראיתי שחקן שלא קוראים לו מסי נכנס לאטרף ומוציא אותנו לבד מהבור ועוד שמסי כבר במוד של יאוש.

זה היה המשחק שהיה יכול להפוך אותו ליורש של מסי אם הוא לא היה חזיר כפוי טובה. דרך אגב לדעתי כבר במשחק ההוא היה לו כבר את החוזה של פסז בכיס. אבל זה דיון אחר.