לא אמרתי שפליקס זה השחקן שאנחנו צריכים.
ברור שהייתי מעדיף שיהיה מישהו נחוץ יותר.
בהינתן פליקס או ניימאר, אני כמו משה בוחר בראשון בלי למצמץ.
לא אמרתי שפליקס זה השחקן שאנחנו צריכים.
ברור שהייתי מעדיף שיהיה מישהו נחוץ יותר.
בהינתן פליקס או ניימאר, אני כמו משה בוחר בראשון בלי למצמץ.
כך נאמר בפרסומים ובשונה מפעם קודמת גם אין לנו באמת כסף כזה לתת.
ראיתי את ניימאר בפאריז. כשהוא לא היה פצוע, הוא עדיין שחקן ברמה גבוהה.
שוב, מעדיף שאף אחד מהם יגיע, אבל אם, כמו שאמרת, שמים לי אקדח בפרצוף, אני לוקח את ניימאר.
אני בעיקר חושש מעוד שחקן מיותר ולא מועיל שנזרוק עליו 40+ ומשכורת לא קטנה, דבר שלאחר מכן ימנע הגעה של חיזוק שבאמת צריך ויסנדל אותנו שנים קדימה.
כן מול הפועל חרדל מונפלייה. הוא אכן שיחק ברמה הכי גבוהה. שהגיע פיבואר של כל שנה והוא נזכר שלאחות שלו יש יום הולדת והקרנבל מגיע בקרוב, הוא הפך להיות שחקן של ליגת העבודה בכרמיאל. כל שנה כל פעם מחדש.
“אבל הפעם זה היה שונה” זה היה גם המשפט של כל אוהד צרפתי שאהד אותו כל שנה. ספוילר אלרט זה לא היה שונה.
אני גם לא רוצה את פיליקס. אני גם לא חושב שפליקס יגיע. אבל פליקס עדיין שחקן כדורגל מקצועני. ניימאר לא.
פליקס זה כמו ניימאר , רק בגיל שניימאר עוד לא היה כזה.
לא רוצה שחקנים כאלה. שימשיך לאהוב אותנו מרחוק.
אין ויכוח, לניימאר יש את מה שאני קורא לו “המחלה הברזילאית” והוא ילד אפס.
ועם כל זה, ממה שראיתי ממנו, ובהינתן העמדה בה הוא משחק וסט היכולות שלו, הוא שחקן שיש לו יותר ממה שאנחנו צריכים. גם אם זה רק לחלק מהמשחקים בעונה כי ביתר הוא פצוע/ במסיבת קוק בברזיל.
פליקס כשיר ועם אורח חיים ספורטיבי מועיל פחות, כי הוא פשוט לא מתאים וילך לאיבוד. כאמור, כמו גריזמן וקוטיניו לפניו.
זה דיון שנמרח. אתה מתוכח איתי על מה שאני לא חולק עליך.
אם פליקס יגיע אני יכעס על לאפורטה. פחות מאשר אם ניימאר היה מגיע.
נימאר הוא פרסונה נון גראטה. פליקס פחות.
שנינו נהיה שמחים אם אף אחד מהצמד לא יגיע.
אנחנו פשוט לא מסכימים מה יהיה יותר גרוע (:
אני לא חושב שאחד מהם יגיע לברצלונה, אז זה כבר לא רלבנטי לברצלונה
אם פליקס יגיע ולא יגיע מגן ימני מבחינתי לעשות אי אמון בלאפורטה ולהדיח אותו. זה שערוריה שאי אפשר יהיה להגן עליה.
לא מאמין שאני כותב את זה, אבל מבין אותו - אם כבר לצאת לפנסיה בגיל 31, אז עם 100 מיליון בעונה.
יאללה, שיהיה רשמי וניפרד מזה. עד החלון הבא.
אם זה נכון, זה מבאס אותי.
לא מגיע ל PSG 90 מיליון האלה. באירופה אך אחד לא היה משלם עליו אגורה עם השכר המפלצתי שלו. למעשה פריז עוד היו משלמים לו חצי אם היה עובר לקבוצה אחרת באירופה.
לפי המאניות השונות זה עיתונאי שדיווח בסופ"ש שהעסקה של פריז עם דמבלה נפלה, כלומר לא מישהו לסמוך עליו.
אבל עד שלא יהיה 31/08 או לחילופין הכרזה רשמית שהוא באל הילאל האלה, לא נוכל להיות רגועים.
1/9 בלילה. אני חושב שזה נדחה ביום.
מה לא יעשו כדי להלחיץ את אוהדי בארסה…
אגב,
עלה לי רעיון גאוני לאן לנגלה יכול ללכת.
רמז, הוא לא היחיד שיצטרך לעבוד על תיאום בהגנה שם כי גם השוער חדש…
מממ…
באיירן? צ’לסי? אינטר? יונייטד? ארסנל? טוטנהם?
כל הליגה הסעודית בערך? אל תבעט, אל תמסור, אל תתחזה, אל תצעק…
סתם, סתם - בארסה אתלטיק!
עכשיו יש דיבורים על טרייד אנסו-פליקס. ואנשים פה עוד חשבו שניימאר זה גרוע
זה איום ונורא . אבל זה לא סותר שלהביא את הבוגד השני הכי גדול בהיסטוריה של הקבוצה שלך , אותו שחקן שפרש מכדורגל מקצועני כבר כמה שנים ולצפות לתוצאה שונה ממנו זה יותר גרוע.
שמחתי לעזור…
https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1691030242473734145
אני מודה שמבחינה אמוצנאילית היה שלב שנכנסתי ללחץ ובאמת התחלתי לפחד שזה עוד יקרום עור וגידים… אבל בדיעבד זה אף פעם לא היה אופציה הוא ואבא שלו הדבר היחיד שמעניין אותם זה כמה כסף הם מקבלים. בכל זאת תודה לאל אילעל ולנסיך הסעודי. אני בעד שלום עם סעודיה יותר מתמיד
חוזה רק לשנתיים.
לפחות אפשר לגנוז את השמועות שהוא יושאל אלינו בעונה הראשונה.
בעוד שנתיים צפויה עוד סאגת ניימאר.
קודוס גם לצ’אבי שעמד על שלו. בהצלחה גם עם פליקס.
מארקה אומר שהשכר יהיה 160 מיליון לשנתיים, ושפריז תקבל 60M עכשיו וזה יכול לעבור את ה 100 עם המשתנים.