הם שילמו עליו 220 בלי כל הבונוסים ולא קיבלו ממנו כלום בתמורה אפס אפילו הפסידו את האליפות שם פעם אחת איתו. הם בכל מקרה הפסידו עליו. אם פסז היה מועדון נורמלי, הנשיא שלהם רק על זה היה צריך ללכת הביתה.
ברור שהם הפסידו עליו הון.
רציתי שיפסידו עוד ועוד. שיישאר שם עד 2027 בלי לעשות כלום ועם שכר דמיוני עבור כדורגל אירופי.
אז אני מתבאס שהוא עוזב אותם והם עוד מקבלים מלא כסף עליו.
בינתיים צ’אבי מסתמן כמילה האחרונה בהבאה של שחקנים (ניימאר, ורובן נבש, כזכור). האם המילה הזו טובה או לא, זה משהו אחר, אבל זה כן מרגיש לי כמו משהו בריא.
לול זה ממש מצחיק הוא יסכים לקבל את פליקס אם יביאו לו פויות או קנסלו או את סילבה …
מצחיק.
אבל קרדיט מגיע. אם הוא יעמוד בזה עד הסוף החלון זה משהו שאני בהחלט יגיד לטובתו. האמת אני די מופתע.
מי שכן לא מפסיק לאכזב אותי, זה הצוות המקצועי כולל אלמיני (שלהגנתו אני כבר לא יודע כמה כח יש לו במועדון) ללכת על זה ולהתעלם מזה שאין לנו באמת מגן ימיני ואפילו באלדה עדיין לא מפסיק. זה פשוט טימטום טהור.
יש גבול לכל תעלול. הם אחרי שנים ששפכו עליו כסף הבינו את מה שמיעוט בפורום הזה לא מצליח באמת להבין. ניימאר כבר לא שחקן כדורגל . וזה שהוא הסכים ללכת לסעודיה רק מדגיש שגם הוא בעצמו לא רואה אותו יותר בתור שחקן כדורגל.
הפטיש שיש לכמה פה על ניימאר ואני לא רוצה אפילו לדבר על כל מיני דפים של ברצלונה כמו [BarçaTimes זה משהו שאי אפשר להסביר במונחים רציונאלים אלא רק מהתחום הריגשי.
הרבה שחקני כדורגל, שלחלקם יש עוד הרבה לתת, הלכו לסעודיה הקיץ.
אני יכול מאוד להזדהות עם הכעס והאיבה שלך ממקום רגשי, כי ניימאר ילד חרא חצוף ובוגדני, אבל אחרי הכול, ולמרות שהוא ללא ספק חי בצורה בלתי ספורטיבית בעליל, הכישרון הגולמי כל כך גדול שגם עכשיו היה לו מה לתת ספורטיבית לדעתי (ראיתי אותו משחק בעונה שעברה לא מעט).
האם להביא אותו זה היה הדבר הנכון? לא, גם בגלל העניין העקרוני וגם כי הוא היה משחית את הצעירים ויוצר בלאגן בחדר הלבשה.
ניימאר ואביו האהוב אוהבים כסף, וניימאר לא אוהב לעבוד קשה, אז הבחירה בסעודיה לא מפתיעה.
זה שלניימאר יש כישרון חבוי בתוכו כל אחד יסכים על זה. זה שבאופן מעשי זה הולך לאיבוד בגלל שהוא חרא של ספורטאי זה כל הנקודה שלי.
אפילו אם נלך לתסריט האופטימילי שלך (שאני גם חולק עליו) אבל יאללה נזרום. הוא היה מגיע נותן איזה כמה משחקים טובים בהתחלה ואז נזכר שלאחותו יש יום הולדת ומפסיק לשחק כדורגל זה עדיין נזק שיותר גדול מהתועלת.
כישרון גולמי לא מנצח משחקים. אתה פשוט רואה את ניימאר ופתאום חושב על ניימאר של הטראבל. מה הוא נתן כמה דריבילים נגד הפועל חרדליון במשחק הראשון בשנה שעברה בצרפת?
אני מצטער אני לא צריך להוכיח שהוא לא שחקן כדורגל יותר. זה כל מי שרואה איך כל פבואר או מרץ (לא זוכר מתי יום הולדת של אחותו) ופתאום הוא גמר את העונה. אבל אתה וטל מצפים שהשנה זה פתאום יהיה שונה! תביא לי דוגמה של שחקן בריזלאי אחד שאיבד את הספורטיביות שלו ואז בגיל 31 פתאום חזר בתשובה…
קאקה למשל זה הבריזלאי הכי מקצוען שאני חושב שהכרתי. אין לי מושג מה הוא עשה מאחורי הקלעים, אבל (רונאלדו צחק עליו פעם על זה) תמיד היה ספורטיבי ומקצוען. ובגלל זה הוא סיים את הקרירה שלו בצורה טובה. אבל הוא היה יוצא דופן אני חושב. קשה לי לזכור על סופרסטארים בריזלאים שהזדקנו בכבוד. אבל הוא כל הקרירה שלו כיבד את עצמו ואת המועדונים שהוא שיחק בהם.
כן אתה מסכים איתי. יש להם מה לתת אבל הם רצים בגלל שהסעודים שופכים עליהם כסף.
בינגו. הם לא רואים בעצמם יותר שחקני כדורגל ולכן הולכים לעשות לביתם. זה הסיבה שהליגה הסעודית כמו מסי שלכאורה נסע לארהב בשביל להכניס שם כדורגל. אז הפרויקט הזה לטווח הארוך יכשל. בעוד כמה שנים ידברו על סעודיה כמו שמדברים עכשיו על הכדורגל בסין.
נ.ב ריבאלדו!!!
מעניין שלא הייתה שום קבוצת כדוריד שרצתה אותו עד כדי שהוא עשה הסבת מקצוע לכדורגלן כדי לשחק באיזה חור בסעודיה…
אה? במה צדקתי הפעם?
חשבתי שהוא כבר אמר נייט לסעודים.
אם כבר מדברים על כמה אני צודק, אז לפני כמה ימים כתבתי שמחוסר התעניינות בדסט, בארסה תסכים גם להשאיל אותו בחינם ותשלם שכר חלקי. רק ככה אפשר לחסוך עליו קצת.
אז היום התחילו הפוסטים שבארסה מציעה לו בדיוק את זה.
אמרת שצריך לחכות ולא לשלוח אותו לטוטנאהם אבל אם אתה מתכחש לזה, אז מי אני שיחלוק עליך…
אה, כן , אמרתי את זה. טענתי שיש לו שוק אם בארסה תציעה אותו בחינם לכל דורש.
אבל סעודיה זה משהו אחר. כבר היה סיבוב איתם ולנגלה סירב, ולהם לא אכפת לשלם קצת גם לנו.
חחח ניימאר חושב שהוא במצב של להציב תנאים. לא יחזור לברצלונה כל עוד צאבי מאמן…
תהנה עם הגמלים בסעודיה אפס. רמז הבנתי שיש שמועות שניימאר בחור מאוד ליברלי תרתי משמע בחדר המיטות. וזה אחלה. אבל רק שיזהר דברים כאלו בסעודיה יכולים להסתיים רע מאוד. שאני אומר רע אז בוא נגיד שבני ברק זה מעוז הליברליות לעומתם. הסעודים ליברלים מאוד כלפי טרוריסטים, שונאי יהודים ושונאי נשים או נוצרים וכל דבר שהוא לא מוסלמי אבל יחסי מין עם גברים לא.
ואני שמעתי ששחקן מהקבוצה של רונאלדו נעצר כי היה לו קעקוע של ישו…
הלוואי.
לא בהכרח בגלל שאני מספיק מכיר אותו כדי לרצות שהוא יבוא בכוח, אלא בעיקר כי זה יראה שסוף סוף יש זיהוי בעיה, ורצון לפתור אותה גם לטווח הרחוק. כבר התקדמות.
https://twitter.com/BarcaTimes/status/1691722397592797695
עידכון כנראה לא יצא על הפועל האופציה הסעודית.
תקועים איתו כמו עצם בגרון. הוא ודסט.
מעניין לעניין, לא היה איזה דיווח לפני כמה ימים שלמחורת מודיעים על קאנסלו? יש חדש בחזית הזו?
הקטארים לא יכלו להתעורר שנה קודם לכן ולעזור לנו עם הזאר בייל מריאנו יוביץ ודומיהם? למה מרגיש לי שרק ריאל היחידה שלא מרוויחה מהעליה שלהם? חחחח