זה לא קטארים זה סעודיה. תגיד את זה שם ואתה תעליב אותם.
סיטי רוצה השאלה עם חובת רכישה של 60 מיליון בסוף אותה עונה.
מראה שהם רוצים להיפטר ממנו אבל אני מקווה שזה סתם עמדת פתיחה במשא ומתן
זה לא קטארים זה סעודיה. תגיד את זה שם ואתה תעליב אותם.
סיטי רוצה השאלה עם חובת רכישה של 60 מיליון בסוף אותה עונה.
מראה שהם רוצים להיפטר ממנו אבל אני מקווה שזה סתם עמדת פתיחה במשא ומתן
עזבו משכורות ברתומאו - הסיבה העיקרית לחובות של המועדון היא זה שמבזבזים כסף על נסיעה, בשביל משהו שהיה אפשר לסגור בוואטסאפ.
הכל תלוי אם אנחנו ביום של הקונצנזוס לגביו, או לא.
OPERATION clman lenglet for 50 mil euro is activated
דיווחים רבים על מו"מ עם PSV אינדהובן על דסט.
בעקבות ההצלחה שלו במילאן, מדובר שוב על השאלה עם אופצית רכישה לא מנדטורית. סתם,סתם, פשוט אין אופציה אחרת להיפטר ממנו.
לדעתי האישית, בארסה תשלם חצי משכרו אם לא יותר.
איפה הסעודים כשצריכים אותם באמת.
בתחילת הקיץ קושר גם אלינו. שנת חוזה, לא רוצה לחדש, וכו’
אני לא כל כך מבין מדוע אנחנו כבר לא בתמונה. אם העניין הוא הפייר פליי, אז איך קאנסלו או פליקס עדיין מוזכרים?
פבאר מעוניין לשחק בלם בלבד.
תגידו אני לא מבין מה המלחמה על פליקס במקום אנסו, שניהם נראו נוצצים פעם, שניהם אפורים/מדכאים היום, למה להמר על ילד שהספיק להסתובב בכמה קבוצות ועדיין לא הוכיח כלום מילד אחר שפעם דווקא השתלב בבארסה ופציעה קטעה לו את הרצף? אם היינו צריכים כסף והיינוו מקבלים על פאטי הרבה כסף הייתי מבין, אבל את הכסף הזה נבזבז על פליקס לעזאזל, אז בשביל מה כל הפרוצדורה?
מי שעומד מאחורי זה הוא אדיוט פר אקסלנס. לא יכול למצוא כותרת יותר טובה מ’מחליף פרה בחמור’
אם זה קורה, זו כניעה מוחלטת למנדש והחלטה מטומטמת ברמה היסטרית. הוא לא מתאים למועדון וזה ביזבוז של כסף שאין לנו.
זה מה שקורה אני מניח כשאתה ממנה עסקן פורטוגלי-ברזילאי למנהל ספורטיבי
החלפה כזאת אם תקרא זה באמת יהיה ביזיון.
אני לא קונה את הטענות של עיתונאי החצר שלפורטה צריך כוכב כדי למלא את מונז’ואיק. פליקס כבר לא כוכב , ואף פעם לא מילא איצטדיונים. לא יכול לדמיין בן אדם שלא התכוון ללכת לאיצטדיון, אבל אחרי הרכישה של פליקס הוא שינה את דעתו.
אומנם זו עסקה שנראה שנולדה בחטא (והיא מבחינתי גם סוג של פשע אם היא מביאה לעזיבה של פאטי יחד עם אי הגעה של מגן ימני), אבל מקצועית היא לא רעה.
הוא אומנם שיחק לא מעט מאחורי החלוצים, אבל הנטייה שלו גם לפי who scored היא עם נטייה שמאלה והוא אולי יוכל להגשים את החזון המקורי של צ’אבי עם שחקן יותר ישיר ופחות ווינגר בשמאל לעומת אגף ימין, מה שיאפשר לבאלדה את כל השטח שהוא רוצה ביציאה קדימה.
הוא טעה עד כה בכל תחנה שהיה בה מאז שעזב את בנפיקה. כתבתי גם בחלון ההעברות בו הוא עבר בדף הכושל שלי בפייסבוק על הסיכון המקצועי והסיבות למה פליקס עשוי להיכשל מראש באתלטיקו:
צ’לסי היא גם לא דוגמא טובה, עם פרוייקט שלא ברור לאן הוא הולך, וזה שם את את פליקס בקטגוריה “כשחקן שנכשל בעל קבוצה” אחרי שתי קבוצות שבאחת מהן הוא שיחק חצי שנה בלבד.
על כל חסרונותיו (ויש המון לצערי), לצ’אבי מסתמן יש מעלה אחת ממש גדולה- מיקרומנג’מנט. הוא יודע לגשת לשחקנים שמתקשים בהתנהלות שלהם ומצליח לגרום להם לתת יותר לקבוצה.
הסיטואציה של פליקס היא כזאת שיש לו המון מה להוכיח, והראיון שלו הוא סוג של התאבדות מול אתלטיקו. כרגע הוא בסיטואציה שאין לו מה להפסיד, ואני חושב שבאקלים הנוכחי, שני הצדדים יוכלו להרוויח מהשתפ הזה, בטח עם היעדר האופציות האיכותיות בשמאל.
ייתכן שאתה צודק - רק אם זה יבוא בנוסף לפאטי וייתן תחרות על העמדה. ברגע שזה במקום זה סתם הימור מיותר, אם פליקס יצליח פה ופאטי ייכשל במקום החדש - כולם יגידו צ’אבי המלך, אם הפוך יקרה, נגיד את מה שכולם יודעים - צ’אבי לא מבין באימון ובעיקר לחוץ להביא תוצאות.
אם שניהם יצליחו, אז בשביל מה כל הסאגה. כנ"ל אם שניהם יכשלו.
פרצודורה הימורית שאין לה אחוזי הצלחה יותר מ 50 אחוז. ואת ה 50 אחוזי הצלחה יש לנו עם פאטי. פליקס לא איזה אמבפה, פאטי גם היה סופרסטאר לשנה.
אני חושב שזה מהלך win win לכל הצדדים.
ברצלונה תקבל שחקן שכשירותו לאורך זמן פחות מוטלת בספק. אם ברצלונה התייאשה ממנו מבחינת הכשירות שלו זה אמור להיות דגל אדום מאוד בולט.
אתלטי תפטר משחקן שדיי בגלוי הכריז שאינו מעוניין לשחק אצלה ושהיא רוצה בעצמה להיפטר ממנו.
פאטי ילך למקום שלא רומזים לו ללכת.
פליקס יקבל את מבוקשו וישחק בברצלונה.
לשני השחקנים היתה תקופה שחשבו שהם יהיו דבר גדול בכדורגל ומאז זה השתנה, כל אחד מסיבותיו. לגבי פאטי כשהוא משחק אני עדיין מרגיש שיש שם משהו גדול, למרות שהכח המתפרץ שלו נחלש לעומת מה שהיה בתקופת שיא ההייפ. יש לו עדיין תנועה מדהימה, ואינסטינקטים טובים מאוד. בסופו של דבר הוא כובש את השערים. הוא כבש כבר כמה אחדים בקדם העונה הזה וגם כבש בסוף העונה הקודמת, לשים את הכדור ברשת הוא יודע.
פליקס לעומתו סימן שאלה יותר גדול מבחינתי. מעולם לא הבנתי כל כך על מה ההייפ ומה בעצם החוזקות שלו שהופכות אותו משחקן טוב שיכול לכבוש שחקנים לוורלד קלאס. לטעמי הוא מעולם לא היה וורלד קלאס והציפיות ממנו פשוט מוגזמות. ברור לי שפליקס של צ’לסי לא הגרסה הטובה ביותר שהוא יכול להיות.
הסברת יפה למה בארסה לא צריכה לשים יורו על פליקס, גם לא בתור הימור.
למכור את פאטי? נו, אני יכול להבין. בהנחה והוא אכן שבור סופית זה הזמן לתת מכה ולעשות כסף.
למכור את פאטי בשביל פליקס? טמטום
יכול להיות שבבארסה סבורים שאנסו לא יוכל להישאר כשיר לאורך זמן והוא שחקן גמור, ולכן רוצים למכור אותו עכשיו כשיש לו עוד איזשהו ערך. הרי מבחינת יכולת, גם עכשיו שהוא בגרסה פחות טובה ממה שחשבו שיהיה לפני שנתיים, הוא עדיין שחקן מעולה שיכול לתרום לכם ובעיניי הוא גם הקיצוני הטוב ביותר שלכם עכשיו כשדמבלה עזב. למרות כל זאת בברצלנה רוצים אותו בחוץ, כנראה שיש סיבות לכך, וההסבר ההגיוני ביותר שאני יכול לחשוב עליו זה כנראה עניין הכשירות שלו.
פאטי עוד יוכל לתת לברצלונה רגעי קסם,הכישרון שם גם אם לא תמיד הברכיים מספקות את העבודה,יש לו עמדה ברורה והוא סקורר.
פליקס זה שחקן ללא עמדה,לא סקורר,די בעייתי,אני גם מאמין שפאטי מחוץ לברצלונה במיוחד בסיטואציה הנוכחית רק ייכבה עוד יותר.
Lose lose לכל הצדדים.
וסתם שאלה, מתי בא שחקן צעיר (עד גיל 24 נניח) לבארסה והיה בשנה הראשונה שלו אקס פקטור? לוקח זמן להשתלב במערכת, בתרבות הארגונית, בוויב, להוציא את פאטי שכבר במערכת וכל המאבק שלו הוא לנצח את עצמו ולהכניס זר זה הימור שכמעט ב 100% לא יהיה שווה בשנה הראשונה.
תנו לפאטי דקות. לא נמות מה 50m שנעשה או לא נעשה עליו. מקסימום נמכור את המנוף מספר 28 - רחבת קרן ההשתלמויות בריקודי סמבה ע"ש רונאלדיניו - לא את כולה אלא רק 49% ממנה לאיזו קבוצה טורקית ממוצא אפגני ויהיה פסדר.
פדרי.
אבל כן, רובם לא מצליחים בשנה הראשונה ועוד פחות כשהם צעירים.
עם פליקס זה עוד יותר בעייתי, הוא מסתמן כמו פרימדונה עם מניירות. לא רוצה שיעשה פרצופים על הספסל כשמישהו אחר מועדף עליו בהרכב.
ניצחת.
אבל כמה כאלו יש? וגם פדרי למרות שהשפיע מיידית די נעצר. מקווה שיחזור להפתיע אותנו.
גם מפדרי לא היו ציפיות ‘יחסית’. חושב שהוא הפתיע גם את עצמו…
האמת שחוץ מפדרי לא עלה לי מיידית אף שם של שחקן צעיר שבא מבחוץ ומייד מצליח. אין לי כוח לבדוק איך היו פיקה ואלבה כשחזרו. זה לא חשוב. אתה צודק בגדול וזה גם מה שכתבתי. פדרי הוא יוצא דופן, היצא מהכלל שמוכיח את הכלל.
גם בקבוצות אחרות יש אנומליות כאלה. קמאבינגה, האלנד, אמבאפה, ובערך כל שחקן שמגיע לדורטמונד. פדרי הוא יוצא דופן רק בבארסה בשנים האחרונות, לא בכל העולם.