פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

אני רק יכול להוסיף שבזמנו שפילקס יצא עם הראיון ההוא חשבתי שזה טיפשי. בדיעבד זה נראה לי יותר מתוכנן ממה שחשבתי. כך הוא הופך להיות שנוא ע"י אוהדי אתלטי יושב חינם על משכורת שמנה אצל אתלטי ובמצב שאתלטי בעצמה רוצה להיפטר ממנו.

יש מצב שמאטס מציל אותנו פעם נוספת -

הלוואי וזה יעזור להגעה של קאנסלו ו- פרסנדה, ולא לפליקס.

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1692816923547861407?t=BlahJsN4fYCMneyvWRnd6w&s=19

בטח בימים הקרובים זה יסגר.

מנדש הוא גם הסוכן של קנסלו נכון?

https://twitter.com/BarcaTimes/status/1692834270404907314

אולי סוף סוף קוטיניו יעזור לנו…

מדהים הם קונים כל דבר שזז

הקאטרים רוכשים במעט ומשלמים שכר גבוה. כדי שנקבל 50% מקוטיניו, הרכישה צריכה להיות מעל 40 מיליון. לא יקרה, נקסט.

אני קראתי שבארסה תקבל 50% מהרווח של אסטון וילה אם קוטיניו יימכר בסכום גבוה ממה שהוא נקנה מבארסה.
אם אני זוכר נכון, זה היה 20M.

נניח אתה אסטון וילה, אתה מוכר אותו ב 19 מיליון או ב 30 מיליון ומשלם 15 לברצלונה ?

לא, אם מוכרים ב 30 משלמים 5 לבארסה. חצי מהרווח מעל 20M.
חשבתי שהייתי ברור קודם.

זה כבר סיפור אחר לגמרי, אבל אני באמת שלא חושב שקוטיניו יביא היום יותר מ 20 מיליון, גם לא מהקטארים.

עניין של שעות. יאללה.

עכשיו רק לסגור (גם) את פרסנדה, ואפשר להמשיך הלאה.

לאן להמשיך, אתם שואלים? אז לזה -

הלוואי. ודקו גם ייצג אותו בעבר.
רק שאני לא מבין מאיפה ברצלונה תביא את ה-80 מיליון שבטח ידרשו עליו.

חבל.

בשנה הבאה שוב נחפש מגן ימני, צעיר, זול, ולא נבין איך אין אף אחד בשוק.

אני מפספס משהו, או שזה בדיוק מה שברתומאו עשה שסיבך אותנו בצרות?

אני אוהב את מאטס, אבל יש לו גם ככה חוזה פסיכי, באיזה עולם החידוש שלו לא כולל פשוט קיצוץ?

בסנאריו הזה עוד שנתיים נמצא את עצמנו עם שחקן בן 33 עם משכורת פסיקית וחוזה ארוך טווח. מה עשינו בזה?

חשבתי לתומי שהרעיון הוא להיפטר מכל חוזי ברתומאו, לא ליצור חדשים

אני למדתי משהו - זלאד.

כשאנחנו מסמפטים צד אנחנו מוחלים בקלות, כשאנחנו מתעבים צד כל פעולה גם חיובית בצורה מסוימת תתפס כשלילי ורעה. אובייקטיביות זה לחלשים בעולם שלנו.

השאלה היא מה יקרה אחרי שנתיים, כלומר - לאיזה גובה השכר שלו יעלה?

אם יתחיל מממש נמוך, ויעלה לסכום שנמוך יותר מהחוזה הנוכחי, זה כן שיפור.

אני מניח שההבדל המשמעותי הוא האיצטדיון. אנחנו הולכים להפסיד הרבה כסף עד שנכנס לקאמפ נואו המחודש, ולאחריו אנחנו אמורים להרוויח הרבה יותר ממה שהרווחנו בעבר. בא לי להקיא כשאני שומע השוואת לברתומיאו. ההבדל הוא שלאפורטה אומר “אני אתמודד עם זה כשיהיה לי אצטדיון שמכניס הרבה כסף” וברתומיאו אמר “שהנשיא הבא יתמודד עם זה. אני בינתיים אגנוב עוד קצת כסף”.

הוא עוזר לך עכשיו להחתים שחקנים .

אין יותר מידי ברירות. שלנגלה ודסט חונקים אותך אין לך יותר מידי אופציה להיות בררני.

אף אחד לא אמר שלאפורטה הוא ברתומאו. כולם יודעים שברתומאו דאג לעצמו ולא היה אכפת לו להרוס את המועדון הזה. כל מה שאומרים פה שלאפורטה מכר חלומות בלי לעשות עבודת שטח נכונה לפני (הוא הודה, אשמה שהוא לקח על עצמו בראיון) מכר הבטחות על מסי, ממנף וממשכן נכסים של המועדון והעיקר כדי להביא כל מיני כוכבים שלא בהכרח יתרמו למערך או בפן המקצועי.

לנסות להפוך את לאפורטה למנהל על כאילו ההתנהלות שלו ללא רבב - פתטי. יש הרבה מה לבקר אותו - גם בסיטואציה שהוא נמצא שאגב זו החלטה שהוא לקח בעצמו להכנס לקלחת אז שישא בביקורות

אפשר לבקר אותו בצורה עניינית, כמו במקרה אלמאן. או על המינוי של צ’אבי שכולכם רציתם.

אתם מתנהגים כאילו הוא נכנס למועדון בריא ועושה שטויות. היינו על סף פשיטת רגל, אנחנו לא מצליחים לרשום שחקנים כבר קיץ שלישי רצוף. אנחנו מועדון מהאשפתות. מגיעות ללאפורטה מיליון תודות שהוא נכנס לכל הכאוס הזה ולאט לאט משפר את המצב.

הוא בהחלט עושה צעדים לשפר את המצב, הוא לא חשוד לרגע בהריסת מועדון ועבריינות כדוגמת ברתומאו.

פשוט לא תמיד ההתנהלות שלו היא בעיניים של מנהל. לפעמים הוא אוהד הרוצה שבארסה תתרומם אבל הצעדים הם פחות מחושבים. נניח, בשביל לקנות כוכב כלשהו לעשות כל מיני תימרונים, והקיץ הזה כל הזמן דברו על רכש מאסיבי. אז לא אני מוותר, לא צריך רכש מאסיבי (כלומר רכש העולה הון, גונדגאן זה רכש טקטי ונכון) אם אין כסף ולא צריך למכור נכסים.

בכלל, זו גישה מאוד דפוקה לאחד שאין לו למשכן את התחתון האחרון שנשאר לו ובכסף שהוא יקבל בהלוואה עם ריבית הוא יהפוך את הקערה ויתחיל לעשות כסף. זו לא הדרך להחלץ ממשברים ע"י הימורים נוספים. צריך ללכת למיתון ולא לפחד לקחת צעדים לאחור. בארסה עם כל ההיסטוריה לא תמחק ביום ולא בעונה.

עד העסק עם אלמיני דקו ומנדש הייתי מסכים איתך .

זה כבר מעבר לעניין מקצועי או רכש טוב או רע. זה כבר ניגודי ענינים ומניעים זרים.

מבחינתי לאפורטה הוא לחלוטין מטרה לגטימית לביקורת. זה שהוא לא ברתומאו זה המינימום של המינימום. דרוש יותר מזה.

לא עושה לאף אחד טובה . לא מתאים לו שיתן לויקטור פונט את המושכות. אני לא צריך להגיד לו תודה על זה.