זה הנקודה שלי , ואולי בזה אתה יכול אולי לנסות להבין את התסכול שלי ושל שוקסקו . אתם טורחים “להטיף”, לנו מוסר כל הזמן. אבל אף פעם לא טורחים באמת ללמוד מה מפריע לנו בהנהלה הזאת.
הבעיה הגדולה שלי לפחות, עם ההנהלה הנוכחית, זה לא רק מחלקת הרכש הדי גרועה שלנו (הכל יחסי ), אלא דברים יותר חשובים כמו שחיתות שקיפות. ודרך, שההנהלה הזו איבדה והרסה לחלוטין.
שום דברי הגנה, או “כנסו לפורפורציות” לא יסתרו את העובדה שההנהלה הנוכחית היא הראשונה בהיסטוריה שסיבכה את המועדון לא רק באישום פלילי אלא גם בהרשעה שלו. (וזה לא פרשת השחיתות היחידה של ההנהלה הנוכחית)
אני לא יודע אם זוהי ההנהלה הכי גרועה או הכי מושחתת שהיתה לנו, כי בהיסטוריה יש לנו הרבה מועמדים לזה. אבל זה לא באמת משנה לי, אני יודע שיש לנו הנהלה נוראית ואיומה בזכות עצמה.
ההבדל הכי גדול, (תחום המקצועי ) שההנהלה הנוכחית, בניגוד להנהלות קודמות, קיבלה את המועדון מלאפורטה בזמנו, אולי במצב הכי טוב שהמועדון היה (אם מחברים ביחד את כל הפינות, מקצועי תדמיתי וכלכלי) וכרגע, כל בר דעת מבין שאנחנו ירדנו משם.
ובקשר לרכש שלנו, שתמצאו לי בריאל מדריד של פלורנטינו רכשים בסגנון של בואטנג דוגלאס ועד אז תוכלו לנסות ולנהל איתי איתי דיון על רכש בברצלונה. רמז אתם לא תמצאו.
להביא את מלך השערים של הפרימיר ליג והשחקן מצטיין שלה, לא נדרש מערכת סקואטינג נרחבת.
יש רכש טוב שההנהלה הנוכחית אחראית לו, אומטיטי וטר שטגן. אבל לצד הרכישות הטובות, יש כל כך הרבה רכשים הזוים להנהלה במועדון שהפסקתי לספור . ובעיקר, ללאפורטה היה את קאריסון. אבל אצלו זה היה די חד פעמי, אצל ההנהלה הנוכחית, יש לנו כמעט כל שנה “קאריסון” חדש…
זה לא סותר שהוא מגיע לקבוצה שכל העמדות ההתקפיות די תפוסות, אם מאמן שחושב שסוארז צריך לשחק 90 דקות גם שאנחנו מובילים 4-1 נגד בטיס…
זה לא סותר, שאם גריזמן היה מועמד לריאל מדריד והוא היה עושה את הסרט שהוא עשה שנה שעברה, אצל פלורנטינו הוא היה נמחק לכל החיים.
קוטיניו ודמבלה בדרך לפסז תמורת שחקן שהשפיל אותנו עד לפני שנתיים , אמור לספר הכל על עמוד השידרה של ההנהלה הנוכחית… להזכירכם, קוטיניו ודמבלה עלו לנו בסביבות 300 מיליון אירו רק בסכום העברה שלהם.