אם לצ’אבי (/ המאמן שיבוא אחריו) היה (/ יהיה) ביצים, הוא היה מנסה את קובארסי* בעמדת הקש"א ומחזיר את כריס להגנה. לילד יש מסירות עומק טובות וראיית משחק טובה, אולי הוא מתאים יותר לעשות את המעבר מאשר כריס הלמלמ שעוזר הגנתית אבל לא ממש מועיל לקישור.
ועל אף האמור לעיל, כריס בעמדת הקש"א, בחינם, עדיף לי על פני הימור של קש"א בעלות גבוהה שיבוא עם טייטל וימשיך את אותו החור בדיוק שהשאיר אחריו בוסי. התמנון מבאדיה לא ניתן להחלפה סתמית, כמה שנבין את זה יותר מהר ונתאים את עצמינו למצב החדש, ככה נהיה מוכנים יותר.
אין לנו בקבוצה גם צ’אבי, אינייסטה ומסי, והנה - אנחנו מסתדרים. בקושי. לומדים לעבוד עם מה שיש.
זה לא שיש בחוץ צ’אבי, איניסטה, מסי ובוסקטס ורק הכסף מונע מאיתנו לקנות אותם. אין ונצטרך לבנות קבוצת כדורגל אימתנית עם קשרים וחלוצים אחרים שיתנו את הקסם שלהם.
אגב, הרביעייה הקסומה הנ"ל לא הגיעה לתת לי את האושר שנתן לי הגאושו. הם לא עמדו ברף שהוא הציב ועדיין היו המלכים הבלתי מעורערים של הכודרגל העולמי לעשור ויותר. לא צריך לחפש העתק הדבק, צריך למצוא את הדבר הטוב הבא.
ולשאלה את מי הייתי מוכר? לא יודע, קטונתי.
לגבי לבה, הוא אולי לא מרשים יותר מדי, בטח לא בייחס לתקופה שלו בבאיירן, אבל נתון קטן שאולי יעודד אותך, היום הוא מלך המעורבים בשערים (גולים + בישולים) של הליגה. לא נתון שיש לזלזל בו.
הייתי רוצה לראות יותר מעורבות של רוקה במשחקים לפני שאני רץ למכור את לבה, לפחות שיהיה חילוף קבוע בדקה 70.
אני מאמין שהפולני ישמח לנוח ולראות את הדור הבא צומח תחתיו. זה שצ’אבי לא עושה את זה מעיד או על פחדנות או על חוסר אמון או על רמת מוכנות נמוכה של מישהו שבא מהליגה הברזילאית.
אני מקווה שזה פחדנות כי צ’אבי מאוד מאמין בצעירים ונותן הזדמנויות. גם חוסר מוכנות נשמע לי הגיוני. הרבה ברזילאים היו צריכים להתאקלם לאירופה לפני שהתחילו להפגיז. חוסר אמון זו בעיה קשה בעלות של 40 מיליון יורו ואני מקווה מאוד שאנחנו לא שם.
*אפשר כבר לקצר את השם של קובארסי לקובא? מי פה אחראי בודעת שמות? אני רוצה שימוע…