פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

לא הייתי ברור מספיק. התכוונתי שתעברו על הדיון, כמעט כל הפורום בחר את דה יונג, למעט טיטי שעכשיו הגיב פה ואמר למעשה שאתם צריכים אותו, וגם ככה הוא מדבר שטויות כמו שאנחנו רואים בהקשר של מיליטאו (אבל לא רק).

(אוהב אותך טיטי כמו שאתה 3>)

אני לא שינתי את דעתי מבחינה מקצועית על דה יונג. עומד מאחורי כל מילה טובה שכתבתי עליו.

השינוי היחיד זה סיבה כלכלית. אם למועדון לא היה במצוקה כלכלית. אני הייתי מתנגד מוחלט למכור אותו.

הם צריכים את דה יונג, לא אנחנו, יש הבדל בין הסגלים.

בהקשר של מיליטאו אל תדבר ברבים, זה איך שאתה רואה ואיך שאני רואה, התפקיד שלו אתמול זה המקסימום מבחינתי עבור מיליטאו, נכנס לעבות את ההגנה בדקות האחרונות.

אבל אשמח לראות אותו מחליק על בסיס שבועי בקאמפ נואו המחודש :smirk:

Marcel Brands (PSV general director): “The operation to sign Sergiño Dest is on the right track… Even though his injury doesn’t look good. We have to wait and see what happens, but we believe in Sergiño and he will return to fitness. We would like him to stay.”
דסט נפצע בצורה קשה באימון, מדברים על 9 חודשים בחוץ.
לא נשמע לי הגיוני שהם ירצו לקנות אותו במצב כזה.

מה הפציעה? יש מקור?

אני מגדולי המגינים של פרנקי פה בפורום, אבל הייתי מוכר אותו ב-100 מיליון.

לא כי אני חושב שהוא לא שחקן מדהים, אלא להיפך. אני חושב שהוא שחקן גדול עם פוטנציאל עצום, שהגיע לקבוצה בתקופה רעה שלה, ולאורך השנים הוא לא זכה למאמן אחד נורמלי שישפר וידייק אותו כשחקן. זה מאוד נכון מה שאמרו פה על זה שהוא all-arounder, וזה מבחינתי נובע נטו ממאמנים כושלים שלא ידעו לעזור לו להתפתח כשחקן ולקבע לו עמדה במגרש שבה הוא יוכל לנצל את היכולות שלו בצורה מיטבית.

בשלב הזה, עבור 100 מיליון אני חושב שעדיף להודות שהניסוי נכשל, ולתת לו ללכת לפרוח במקום אחר. אני מאמין שרק בקבוצה אחרת הוא יוכל להיות השחקן שאני ועוד הרבה מאמינים שהוא יכול להיות.

עם 100 המיליון האלה הייתי מחתים קשר אחורי, ומחזיר את תיאגו (מה יותר מתאים לנו מעוד פצוע כרוני) שמסיים חוזה בליברפול כדי לכסות את העמדה של פרנקי.

גם אני מת על פרנקי וגם אני הייתי מוכר ב 100 מיליון .
זה סכום ששמור לשחקנים הטובים ביותר בעולם או לרכש אקראי של צ’לסי. פרנקי לא זה ולא זה, הוא שווה פחות.

MD עם סקר אוהדים על הקיץ, והתוצאות די מפתיעות.
המשכיות של צ’אבי? 55 אחוז בעד, 45 נגד.
המשכיות של קאנסלו? 23 בעד, 77 נגד.
המשכיות של פליקס? 31 בעד, 69 נגד.
למכור את ארוחו ב 80 מיליון? 51 בעד , 49 נגד.
למכור את דה יונג (לא צוין הסכום)? 67 בעד, 33 נגד.
למכור את ראפיניה אם תבוא הצעה טובה מסעודיה? 73 בעד, 27 נגד.

התגובה שלי כשראיתי את התוצאות הייתה - וואו. לאנשים יש זכרון קצר במיוחד. לא בטוח שהם זוכרים יותר ממשחק אחד אחורה.

בשביל להבין שצאבי צריך ללכת הביתה לא צריך זיכרון של יותר ממשחק אחד אחורה…

כשמדובר באגדות מועדון אני משער שתמיד סקרים כאלה יהיו מוטים. באופן אישי זה קשה מאוד לראות את מה שקורה עם צ’אבי כמאמן. אני מנסה להיאחז בקשים כדי לראות איזה אור בקצה המנהרה עבורו.

במקרה של השחקנים, תמיד כשהמועדון לא מצליח אז כל השחקנים על המוקד.
ב-2008 רצו להעיף לא מעט שחקנים שב-2009 הפכו לבאנקרים.

לפי פרסום של TNT sport הארגנטינאי, גידו רודריגז מסיים חוזה בבטיס בקיץ, לא יחדש ויגיע לבארסה בחינם אחרי הקופה אמריקה.

כל הכבוד לברצלונה, שגם בזמנים קשים נצמדים לערכים ולדברים שהובילו אותה עד הלום, בכל מחיר. לא משנה כמה המצב קשה, תמיד מקפידים להיצמד לבינוניות.

הפעם שמועות מצרפת שפסז מתכננת לשים 200 על ימאל. המקור הוא הפריזיאן שהוא המקביל לאס בצרפת, אבל עדיין, מעניין.

אמרתי פחות מילארד אירו לא עונה להם לטלפון :slight_smile:

כבר מה וכמה דיווחים שגידו רודריגז סגור בבארסה לקיץ הקרוב. העברה חופשית.

דעה לא פופולארית, אבל אני מוכר את ימאל תמורת 200 מליון.

הלנה קונדיס, יחסית אמינה, טוענת שבארסה שוקלת ברצינות להשאיל את ויטור רוקה לקבוצה אחרת בליגה.
לדעתי יש בזה הרבה היגיון. מצ’אבי הוא לא קיבל דקות גם כשהיה צריך, לבנדובסקי לא מוכן לזוז לשום מקום וגם באנקר מוחלט, ויש בעיות הפייר פליי ברישום.
פראן טורס שאי אפשר למכור ומארק גיו יהיו המחליפים.
רוקה ישתפשף ויכיר את הליגה ואת השופטים ( אני עדיין זוכר “כאן זה לא ברזיל” כשקיבל אדום על כלום)

אריק גארסיה התראיין ואמר שהוא חוזר מהשאלה לבארסה ובעקרון הוא רוצה להישאר, אבל אין לדעת.
גם אישר שההשאלה שלו ברגע האחרון נבעה מבעיות הפייר פליי ולא מהיוזמה שלו לצאת להשאלה.

פראן טורס ומארק גיו יהיו המחליפים. זה מצחיק ועצוב באותו מידה.

בזמן שחלוץ מזדקן ימשיך לשחק גם עם כיסא גלגלים 90 דקות

למה שילמו עליו כל כך הרבה בשביל להשאיל אותו עכשיו?

אין בזה היגיון רק השלמה שלנו עם הניהול המביך של ברצלונה

ממש משחק של “מי הבוס?”

דקו מביא שחקני וצ’אבי לא בעיניין ומייבש אותו, הסגל נהיה קצר ולא רלוונטי וכסף שיכל להיות מיועד למטרות רציניות הולך לפח.

חייבים תיקון בהיררכיה. להביא דמות מקצועית טובה כמנג’ר, להביא אפילו מאמן בפרופיל נמוך יותר ולבנות מערכת נורמאלית של קבלת החלטות. כל האספקט הזה בבארסה מנוהל רע ומוחק כל הצלחה (ויש הרבה) באספקט הכלכלי של לאפורטה.

מה שמצחיק זה לא זהות המחליפים אלא זהות של השחקן הפותח.
אם ויטור רוקה לא מקבל דקות , הוא ימשיך לא לקבל אותן. עדיף להשאיל, עד שיבוא המאמן הבא.
אני בעד המהלך.
הייתי חושב אחרת אם צ’אבי לא היה ממשיך, אבל הוא ממשיך.