זה לא יהיה שונה אם תגיד את זה על כל שאר שחקני ההתקפה. על רוקה שולם הכי מעט, הוא הכי צעיר והכי חדש.
אם המטרה היא להמשיך עם פליקס ולצרף שחקן כנף שמאלי, אז אין לו מקום בסגל.
סביר להניח שהוא ישאר אם מישהו מהאחרים יעזוב.
זה לא יהיה שונה אם תגיד את זה על כל שאר שחקני ההתקפה. על רוקה שולם הכי מעט, הוא הכי צעיר והכי חדש.
אם המטרה היא להמשיך עם פליקס ולצרף שחקן כנף שמאלי, אז אין לו מקום בסגל.
סביר להניח שהוא ישאר אם מישהו מהאחרים יעזוב.
אני חושב שגם אם פליקס יעזוב ויהיה שחקן אחר במקומו, או פליקס יישאר ולא יהיה רכש, עדיין לרוקה אין מקום.
זה בדיוק כמו המצב עכשיו, כי אצל צ’אבי הוא האחרון ברוטציה. יש 5 שחקני התקפה לפניו.
אני גם לא מאמין שבמקרה שפליקס יעזוב, לא יביאו מישהו אחר במקומו.
5 שחקנים לפניו זה הגיוני.
אתה רואה מצב שבארסה פותחת עונה שוב עם 5 שחקני התקפה בלבד?
אני אסתפק במארק גיו או מישהו בפרופיל נמוך בתור השחקן השישי.
ויטור רוקה נכס יקר מדי כדי שיהיה מספר 6 בהיררכיה.
עדיף שישחק בקבוצה קטנה הרבה דקות.
גם פותר אותנו מבעיית הרישום שלו.
אם אחרי שנקנה קשר אחורי, שחקן אגף שמאל טבעי, את קאנסלו ועוד מגן יהיה לנו עדיין איזה 20-30 לבזבז, הייתי שם את זה על פליקס. הוא נייס טו האב, בעיקר כסופר סאב. בהינתן ומה שתיארתי עכשיו לא יקרה, לא נראה לי שהגיוני להשאיר אותי.
כבר היינו בסרט הזה העונה וזה לא נראה טוב.
מספיקה פציעה אחת או שחקן אחד לא בכושר ואנחנו בתסבוכת. גם אי אפשר לתת את כל הדקות לימאל ולבנדובסקי(בטח לא בפתיחת העונה), זה מוגזם. צ’אבי יצטרך יותר מבכל עונה אחרת ללמוד לעשות רוטציה.
אם רוקה מספר 6 ברוטציה , הוא צריך פציעות של 3 שחקני התקפה אחרים בו זמנית כדי לקבל דקות. בתנאי שצ’אבי לא יעבור ל 4-4-2 .
הבחור שיחק 300 דקות ב 4 חודשים. זה כבר ברור שצ’אבי לא סופר אותו.
זה חלוץ העתיד שלנו, ואני לא רוצה שיישב עוד שנה שלמה על הספסל ויחכה לפציעות. עדיף שיתפתח במקום אחר ויחזור כשצ’אבי יילך.
מארק גיו יהיה השחקן השישי במקומו.
אם צ’אבי לא סופר אותו זה דבר אחד, איך צריך לנהל את הדקות זה משהו אחר.
זה שהוא שישי ברוטציה לא אומר שהוא לא יכול לקבל דקות או שצריך 3 שחקני התקפה שיפצעו(כבר קרה העונה). צריך החלטה אסטרטגית שמגדילים את הרוטציה.
אני בעד ההשאלה בעיקר בגלל שצ’אבי לא סופר אותו.
לא בגלל שאני חושב ש 5 שחקנים יספיקו לכל העונה.
שחקן כמו מארק גיו יכול להיות השחקן ה 6, לשבת בשקט על הספסל ולחכות לפירורי דקות. ויטור רוקה הוא נכס יקר מדי בשביל זה.
כתבתי את זה כבר בהודעה הראשונה שלי בנושא, אתה כנראה לא קראת .
גם צ’אבי אומר את אותם הדברים.
הוא רצה שאריק יהיה חלק מהסגל העונה, והוא הושאל רק בגלל הפייר פליי. מבחינת צ’אבי, הוא רוצה שיישאר בעונה הבאה.
נראה מה יהיה איתו. יכול להיות שבסופו של דבר יחליטו למכור אותו. יכול להיות שיישאר ואיניגו יעזוב. יכול להיות שימכרו את קונדה\אראוחו\כריסטנסן בהרבה כסף כדי לממן קשר אחורי או מגן נורמלי, ואז אריק ואיניגו יישארו שניהם.
אני הגבתי למה שהגבת לי.
אולי אני טועה, אבל זה נשמע מנקודת המבט שלך שהבעיה היא לא בכמה צ’אבי מחזיק מרוקה, אלא שלדעתך השחקן השישי ברוטציה לא מקבל הרבה דקות.
“גיו יכול להיות השישי ולחכות.לפירורי דקות”.
אני פשוט אמרתי שאני לא מסכים עם המחשבה הזאת, והשחקן השישי יכול להיות משמעותי, ועוד יותר אם תהיה החלטה אסטרטגית שהוא משמעותי.
רק שאתה משחק באם ואם. אין אצל צ’אבי רוטציה בריאה ולא תהיה. מחכה לנו עוד עונה של סבל, וזה מה יש.
צ’אבי או לא צ’אבי, צריך כמות מסוימת של שחקנים בסגל וכולם צריכים להיות אופציות זמינות. במיוחד בהתחשב בכמות הפציעות שראינו בשנתיים האחרונות.
את רוקה הביאו בינואר כי לא היה לנו שחקנים. לא אם ולא בטיח.
תחושת בטן שנראה את מרקו רויס אצלינו. לא שמועה ששמעתי רק תחושת בטן.
חלום שלי של עשור
הוא עדיין פעיל? חשבתי שפרש בגלל פציעות…
יש לי הרגשה שאם יקרה נצטער על זה. גיל מבוגר, פציעות ועוד מישהו להתעקש עליו בהיררכיה אם ינסו לקבע את מעמדו באגף ימין או שמאל. אם היה לנו קונספט של רוטציה זה יכל להיות מדהים.
אם רויס מגיע בחינם, על שכר רוברטו , לחוזה לשנה, ולהיות ברוטציה רק בשביל הרומנטיקה אני בעד.
כל אפשרות אחרת היא הזויה.
לדעתי השחקן השישי ברוטציה לא מקבל מספיק דקות, ויותר גרוע מכך, השחקן השישי אצל צ’אבי הוא ויטור רוקה. שחקן יקר, צעיר שצריך דקות, וגם לא רשום בפייר פליי.
אם אתה חושב שהשחקן השישי מקבל הרבה דקות מצ’אבי, תבדוק כמה רוקה קיבל ב 4 חודשים, למרות כל הפציעות וההרחקות.
אני רוצה שהשחקן השישי יהיה שחקן בפרופיל יותר נמוך, שישמח לקבל פירורים. כמו מארק גיו.
בינתיים רוקה יקבל הרבה דקות במקום אחר, יכיר יותר טוב את הכדורגל הספרדי.
פה קבור הכלב.
התקופה הזו שבה כל משחק הפך לקרב על החיים וצ’אבי קיצר את הרוטציה למינימום זו לא עדות טובה.
אוגוסט עד נובמבר, תחילת עונה, 2 משחקים בשבוע, 3 פגרות נבחרות. אחרי קיץ של יורו, קופה ואולימפיאדה.
תהיה רוטציה או שיהיו פציעות ואז גם ככה תצטרך מחליפים טובים.