צ’אבי קיצר את הרוטציה וקיבל פציעות .
ועדיין רוקה לא קיבל דקות.
צ’אבי העדיף 4-4-2 על פני ויטור רוקה.
אני לא מבין מדוע אתה חושב שזה יהיה שונה בעונה הבאה.
זה כמו שיח של חירש ועילם. אני אומר שאצל צ’אבי רוקה לא יראה דקות, ואתה אומר שצריך 6 שחקני התקפה. אנחנו מדברים על דברים שונים.
עניתי גם על הקטע של השחקן השישי, וגם על העניין של צ’אבי.
למה זה יהיה שונה בעונה הבאה? כי כל הסיטואציה תהיה שונה בעונה הבאה וכתבתי גם למה.
שילמנו על ויטור רוקה 30 מיליון קבוע ועוד 31 במשתנים.
ב"רלבו" כתבו על איך זה מתחלק.
הסכום הקבוע אנחנו נשלם 5 מיליון כל שנה.
נשלם 5 מיליון משתנים כל שנה אם הוא ישחק 50% מהמשחקים , עד 25 מיליון.
6 מיליון הנותרים אם הוא יהיה בין 3 פינךיסטים של כדור הזהב של פיפ"א.
אפשר לכתוב משהו כמו “אז הוא יעלה לנו 30 מיליון ולא אגורה יותר” אבל אני מקווה שלא יתברר כפלופ אחרי שצ’אבי יילך.
קודם כל תודה על הפירוט. שתי שאלות שעולות לי ואולי אתה יכול לעזור לי בנוגע לעסקה.
1- 50 אחוז מהמשחקים- מה נכלל במושג משחק?, אם העלו אותו דקה 90 זה נחשב משחק?, או שזה עסקה סטייל שאתלטיקו דפקה אותכם עם גריזמן. שמשחק אמור להיות מינימום דקות בשביל להיחשב ככזה.
2- נגיד ובאמת אנדרה קורי מפעיל את האולטימטום שלו ומצליח למכור את רוקה כבר הקיץ. הקבוצה הברזילאית לא מקבלת שקל מהבונוסים?, אם כן, יש מצב שבארסה יכולה לעשות קופה יפה על חשבונה של הקבוצה הברזיאלית. כי יותר מ30 מיליון חצי מהפרמירליג ישמחו לשלם עליו גם במצבו הנוכחי. יכול להיווצר מצב כזה לדעתך?, או שהקבוצה הברזילאית מוגנת איכשהו?
- לא יודע, לא פירטו ברלבו.
- אם בארסה תמכור, הברזילאים לא יקבלו את המשתנים. אלא אם כן יש סעיף כלשהו שלא פורסם.
פאו קובארסי, הכישרון העולה שפרץ לפני כמה חודשים ומאז מיסמר את עצמו להרכב הראשון, והראשון לפחות בינתיים מבין הפאו-ים (פאו קובארסי, פאו ויקטור, פאו פרים, פאו ריינג’רס) שעושה את הצעד הזה - האריך חוזה עד 2027!
אחרי שסעיף השיחרור הקודם שלו היה שקל וחצי, ברצלונה מונעת מיריבה אחרת לשלם עליו שקל וחצי ולגנוב אותו מתחת לאף שלה, ושומרת לעצמה את הזכות למכור אותו בשקל וחצי לאתלטיקו/בטיס בזמנה הפנוי.
יש להניח שהחוזה ישופר בעוד כמה חודשים כשיהיה בן 18 ויוכל לחתום על חוזה ארוך טווח ולא רק ל 3 שנים.
בהולנד אומרים ש PSV לא תקנה את דסט בגלל הפציעה שלו.
נתקענו איתו לפחות עד ינואר. לא טוב עבור מגבלת השכר.
העיתונים אומרים שגווידו רודריגז כבר סגור. אולי אראה קצת את בטיס במשחקים שנותרו
*גידו (אלא אם איזה ארגנטינאי פה יתקן אותי)
בכל מקרה - גידו רודריגז כקשר מחליף בהגדרה זה אחלה. בלי טיפת סרקזם. בטח אם זה במקום אורי “הוא כל כך איטי שיש מצב שהוא עוד לא עבר מג’ירונה” רומאו. השאלה היא האם ניתקע עם אופציה ב’ (שכמובן תוגדר כ"הבחירה הראשונה של צ’אבי" במקרה כזה) כשחקן הרכב שנה שנייה ברציפות, או שאשכרה יהיה פה מישהו שלפחות בתיאוריה יכול לקחת בעלות על התפקיד הכל כך דורש הזה?
השאלה הנוספת היא - מי לעזאזל יכול להיות הקשר האחורי הפותח?
לגביי דסט - אכלנו אותה. מצד שני - החוזה שלו מסתיים בקיץ הבא, אז לפחות אכלנו אותה רק לעוד שנה (בניגוד ללנגלה, שיש לו עוד שנתיים לחוזה). כנראה שגם אם הוא יימכר בינואר 2025, זה יהיה במקרה הטוב בסכום מאוד קטן.
אין לנו מזל (שזה ניסוח עדין ל"אין לנו סקאוטינג/ניהול מקצועי נכון/תוכנית") עם מגנים. בעיקר ימניים.
במשחקים כמו נגד ריאל או פסז’, או כאלה שאנחנו מובילים ביתרון של שער לקראת דקות הסיום, הוא יכול להיות שימושי מאוד. סוג של קייטה שיכול להוסיף קצת סולידיות הגנתית.
מעבר לזה יכול להיות שהוא משמש גם כתעודת ביטוח למקרה שלא נצליח לצרף קשר אחורי משמעותי.
אגב, אני עדיין שואל את עצמי איך יכול להיות שרומאו כזה קטסטרופה אצלנו, אבל מיצ’ל(שמסתמן כמאמן סופר מוכשר) עדיין חולה עליו ומדבר עליו כל הזמן. שיהיה…
זה ההבדל בין צוות מקצועי שיודע מה היתרונות והחסרונות של השחקנים שלו ומשתמש בהם נכון.
הכל זה עניין של ציפיות, מה שטוב לז’ירונה לא בהכרח טוב לברצלונה. בסופו של דבר אחת עשתה אדירה והיסטורית שכל העולם דיבר עליה והשניה חוותה עונה קטסטרופה, ואחרי הכל שתי הקבוצות צמודות בטבלה.
פבריציו רומנו מצטט את מאמן PSV שהם לא הולכים לקנות את דסט. זאת כבר לא שמועה.
בארסה תשלם לו את השכר כל עוד הוא פצוע, ואחר כך מישהו אחר יקבל אותו בחינם.
כל העיתונאים תמימי דעים שגידו\גווידו\גוידו\גאיידו או בקיצור גידי רודריגז הוא המחליף של רומיאו ולא אמור להיות שחקן פותח.
מצד שני, עבור שחקן פותח הם חזרו לאופציות מאוד יקרות כמו קימיש, זובימנדי ואוננה.
יש לי תחושה שקאנסלו שיחק פעם גם כקשר אחורי, אולי בסיטי. אני צודק?
השם איטלקי, ובאיטלקית זה גווידו.
זה קצת כמו Tagliafico, ששמעתי אנשים מבטאים את הg, אבל באיטלקית לא מבטאים אותה כשיש L אחריה, אז זה טאליא-פיקו.
אגב, גווידו זה נוהג (באוטו) או מדריך.
Taglia זה תחתוך/חותך. Fico זה תאנה, הפרי. אז השם שלו זה חותך התאנה.
For completeness sake וכדי לא להתבלבל:
Fica זה לא הנקבה של Fico, אלא כוס.
לא זאת ששוברים בחתונה, אלא אחרי החתונה (אבל לפי המחקר שלי לרוב שוברים לפני. אחרי החתונה מתחילים כאבי הראש וזה)
בגדול אתה צודק, אבל אני עדיין נשאר בסימן שאלה כי אני יודע בוודאות שרומאו יותר טוב ממה שראינו ממנו העונה בבארסה. האם הוא עדיין מתאים גם ב’‘שיאו’’ אני לא יכול להגיד.
ובנוגע לז’ירונה, עדיין כשמיצ’ל מדבר עלייך כל-כך הרבה זה מעיד משהו, ובמצבה הנוכחי כשיש לה את סיטי ורשת הסקאוטינג שלה שיכולה להביא להם שחקנים כמו דובביק, סאביו, קוטו וכו’ אפשר להניח שהם יכולים להשתדרג באותה מידה בעמדה שלו מאשר לחזור אחורה לשחקן שלכאורה נראה לא מתאים לרמה שהם הגיעו אליה.
דאגלס לואיז למשל היה בהשאלה אצלם לא מזמן.
אולי במקרה חד פעמי, וגם לא בתור פיבוט.
את העונות הטובות שלו שם עשה כמגן שמצטרף ליד הקשר האחורי-פיבוט. בעצם מה שפרנקי עושה כעמדת מוצא.
https://twitter.com/BarcaTimes/status/1788887560439083255
אני יודע שזה שמועה ובלה בלה בלה. אבל לצורך הדיון בוא ניקח את זה כדבר נכון
הביאו שחקן בניגוד לדעתו של המאמן , המאמן מוחק אותו, ועכשיו תקועים איתו ועם השכר שלו.
מתי כבר ילמדו אצלנו במועדון להתנהל כמו מועדון רציני…
דרך אגב, אני בצד של רוקה, אם צאבי לא סומך עליו כנראה שהוא סופרסטאר
בוא נסכם על גדעון.
כשהוא ישחק בנבחרת איטליה תקראו לו גוידו. בינתיים בואו נישאר עם השם שלו - גידו
פאבריציו רומאנו טוען שבארסה לוחצת להשיג את צ’אבי סימונס, שלכאורה לא מעוניין לחזור לפסז’.
הצרפתים לא רוצים למכור ולכן השאלה זה הדיבור.
הוא הרשים מאוד בשנתיים האחרונות ונראה שעומד בהבטחה שנתנו לנו כשהיה ילדון. אני נותן לו קרדיט גדול על זה שהוא מבין שאין לו מה לחפש בפאריס.
מהצד שלנו, לא מבין למה שנרצה להשאיל שחקן מקבוצה עם אפס יחסים בינינו, או למה שהם יסכימו למכור במידה ו… .
נראה כמו ניסיון נואש שלנו שלא יצא ממנו כלום. הלוואי ואני טועה.
נראה לי אנחנו בכסאח עם PSG מאז הסופרליג, והם עושים הכל כדי לחבל בנו.
לא סביר שיסכימו להשאיל או למכור לנו שחקן.
אני חושב שכל השמועות החלו כשהוא פירסם תמונה באינסטוש עם אחד השחקנים שלנו בן גילו שגדל איתו ביחד. באלדה או גאבי אני לא זוכר.
לא נראה רציני.