אם פבריציו רומנו פירסם זה רציני. לפסז אין שום רצון לעשות עסקים עם ברצלונה אבל בסופו של דבר אם השחקן רוצה הוא יגיע.
נראה לי שהכסאח בינינו הולך יותר שנים אחורה.
לפחות עד הניסיון להשיג את וראטי ע’'י פניה לסוכן מאחורי הגב של הצרפתים(2017?).
נכון, אתה צודק, זה יותר ישן.
אני לא זוכר שהצלחנו להביא אף שחקן מהם גם כשרצינו, והם תמיד קנו מאיתנו בסעיף השחרור.
גם את סימונס הם גנבו כי לא היה לו חוזה מקצועני והוא\משפחה רצו כסף גדול כבר בגיל 16.
אני זוכר איך ירדנו על הגרידיות שלו.
שוב רוצים להחזיר בוגד?
גנבו לנו גם את טיאגו סילבה בשיאו, באותה שנה עם וראטי.
שמח שהפריזאים בסוף התהליך אכלו חרא.
בסוף של המעגל הזה, הוא בשחרור של סילבה כדי להחליפו בסרחיו הראמוס הגמור עם חוזה גדול יותר, וזכייתו של סילבה בליגת האלופות עם צ’לסי.
קצת טוב על הלב.
סימונס יותר רצה לקבל הבטחה לדקות בבוגרת מאשר רצה יותר כסף.
לא ראיתי אותו יותר מידי, אין לי מושג אם הוא מתאים או טוב, אבל הוא לא בוגד ולא בטיח.
מישהו עוקב או עקב אחריו ויכול לתת דעה עליו .
למה הוא בוגד?
זה היה נראטיב של בארסה מאניה בזמנו, לא התכוונתי ברצינות אבל פוספסתי.
הוא בקשר טוב עם הצעירים אצלנו (לפי האינסטה) אז אולי יכול להיות רעיון טוב. לא יודע אם יתאים מקצועית.
מודה שפספסתי את ההומור, ולכן השאלה.
מישהו יודע מה הייתה הסיבה (או מה היו הסיבות) לעזיבה שלו אז? הברור מאליו זה כסף והבטחת דקות, אבל אם לא היה משהו מיוחד, אז לעזוב את ברצלונה בתקופה שהוא עזב אותה, לא נשמעת כמו ההחלטה הכי גרועה בעולם.
לא עקבתי אחריו ספציפית אבל ראיתי לא מעט פעמים את לייפציג, הוא בנזונה של שחקן. לא הייתי לוקח אותו לפני וירץ או מוסיאלה אבל עדיין טאלנט מהשורה הראשונה.
אצל ברצלונה השיקול צריך להיות קודם כל שיקול כלכלי וזה עולה על השיקול המקצועי. האם הוא שחקן מתאים לנו למרות שהוא יותר זול ופחות טוב מהשחקנים שהזכרת, אבל עדיין יכול לעזור לנו
דרך אגב, אם זה תלוי בפסז הם יעשו את הכל כדי שהוא לא יגיע אלינו. למעשה אני זוכר שהשמועות בזמנו , שהם פנו אליו קודם כל בשביל לדפוק אותנו.
כל עוד אל חאליפי שם אין סיכוי לעשות איתם עסקים.
אגיד את זה ככה - מעיף את פרנקי ואחרים(*) מהקישור הנוכחי בוולה בשביל הסיכוי לחזות בווירץ ובסימונס עם מדי ברצלונה.
טוב, יש מצב שמעיף אותם גם בלי הסיכוי הזה.
(*) לא כולל אני אוהב אותך פרמין. ט.ל.ח. נגעתי באדום.
לדעתי כל עסקה של השאלה היא עסקה גרועה עבורכם. אם אתם יכולים לקנות אותו אז הכל שאלה של מחיר, אבל אם זו עסקת השאלה אז זו עסקה גרועה.
האם הוא יוכל לעזור לכם? כן. האם בעמדה הזאת אתם צריכים לשים את הכסף? לא. מצד שני קשה לי לומר על מי אתם כן צריכים לשים את הכסף. התחרות מאוד גדולה על פרוספקטים עתידיים. רק לאחרונה דווח שברצלונה יצאה מהמירוצים אחרי מסטנטואונו ומסיניו כי אין לה את היכולת להתמודד עליהם.
בכל מקרה להריץ את צ’אבי סימונס עונה בהרכב רק כדי שבעונה הבאה הוא יחזור לפסז זה לא משהו שהייתי שמח שהמועדון שלי יעשה.
כנראה שגונדואן ופדרי פצוע זה לא מספיק בשביל צ’אבי בשביל יצירתיות בקישור, ואפשר להבין.
חסר לנו מישהו כמו סימונס שיכול לפרוץ את מרכז המגרש בדריבל.
פחות קריטי מקשר אחורי בכיר ושחקן כנף שמאלי, אבל כן חשוב.
אם צאבי סימונס הבין בגיל 20 שאין לו עתיד בפסז׳ אז כנראה שמדובר בילד נבון,אם מסתכלים לאיפה הוא בחר לעבור בשנתיים האחרונות(פסוו ולייפציג),אז מבינים שזה לא מקרי,הילד יודע מה הוא רוצה.
גם בעזיבה של ברצלונה היה היגיון אם בפסז הבטיחו לו דקות משחק ובברצלונה לא,פסז בסוף אכן נתנו לו דקות משחק אבל כנראה שלא מספיק.
בסופו של דבר רואים עקביות בבחירת היעדים שלו-הוא רוצה לשחק,אם היה מעוניין רק בכסף הוא לא היה מבקש לעזוב את פסז׳.
בכל מקרה,אם מדובר בהשאלה ללא אופציית רכישה אז כמובן שאסור לברצלונה לפזול לכיוון שלו בכלל,וזה לא משנה כמה הוא טוב,התדמית חשובה הרבה יותר,אתם לא רוצים להפוך למילאן,מועדון שמשביח שחקנים למועדונים גדולים ומוכר את הכוכבים שלו למועדונים קטנים באנגליה.
הסיבה האמיתית היא זו שאף אחד לא חושב עליה: ברתומאו לא המשיך עם קטר על החולצה.
אני ממש לא מסכים שהעמדה הזאת נחוצה לכם כרגע. פרמין, ראפיניה (שתרצו או לא עכשיו כשלאמין תפס לו את העמדה הוא משחק בעיקר שם, בדיוק על המשבצת שסימונס אמור לשחק) וגונדוהן זה מספיק גם אם פדרי לא ישחק יותר מדיי.
לפי דעתי אם אין רכש מדויק שעונה על כל הדרישות בשוק, עדיף לסגור את היד ולהסתדר עם מה שיש. היו לי כבר אינסוף ויכוחים עם אוהדי ריאל שלא אהבו את הגישה הזאת ולאורך שנים מחו עליה, אבל בסופו של דבר היא הוכיחה את עצמה אצלינו. אם אני ברצלונה, העמדות היחידות שאני חושב לחזק הן רק מגן (אם קאנסלו לא נשאר) וקשר אחורי (שלמען האמת אין לי מושג מי אבל בשביל זה יש סקאוטים). שאר העמדות - מסתדר עם הנוער, מחפש מציאות סטייל פדרי ואראוחו בזול, ומנסה לסגור את החורים הפיננסיים כמה שיותר מהר, כי זו הבעיה האמיתית של הקבוצה. למצוא עוד פעם את ההכי טוב שהכסף יכול לקנות זה לא הפיתרון. היום אתם מחפשים להיפטר מרומיאו ומראפיניה רק כי לא התאפקתם וקניתם את מה שיכולתם לקנות בלי לחשוב לרגע האם זה השחקן שאתם רוצים לראות מתרוצץ על הדשא במשך השנים הקרובות.
הדיבורים על צ’אבי סימונס וברנרדו סילבה מזכירים לי את הרכישות של גריזמן וקוטיניו, לא רכישות נחוצות אבל הם כוכבים מרגשים אז הם טופ פריוריטי של המועדון. זה בעיניי העקב אכילס שלכם, גם לאפורטה כמו קודמיו מחפש את הזוהר והנוצץ. לעניות דעתי, אם הוא ישאיל את צ’אבי סימונס וזה לא יהיה חלק מקומבינה שתגרום לכך שהשחקן ישאר בעתיד, אלא רק בשביל שהקבוצה תהיה קצת יותר סקסית לעוד עונה, אז זה פשע מכוון.
לא הבנתי.
אם בקבוצה שלך האופציות לקישור ההתקפי זה פרמין, ראפיניה וגונדואן היית אומר שזה לא עמדה נחוצה?
הכל עניין יחסי. מה האופציות בשוק וכמה הקבוצה שלי יכולה להשקיע. אם הייתה אופציה להביא את צ’אבי סימונס במחיר סביר (סביר עבור ברצלונה כרגע) אז הייתי מביא אותו. אם הרעיון הוא להביא את סימונס לשנה שבה הוא ככל הנראה לא יעשה הבדל גדול בתוצאות של העונה, אז הייתי מעדיף לתת את הדקות לפרמין ומקווה שיצא ממנו משהו.
כרגע יותר נחוץ לפתור את המשבר הכלכלי בברצלונה מלחזק את הקבוצה בעוד שחקן שבכל מקרה לא יהיה שובר שיוויון.
ברצלונה צריכה בראש ובראשונה לצייר מטרה סביב העונה הקרובה והעונות הבאות. מה אתם מצפים מהעונה הבאה ואיך מגיעים לשם. אני חושב שבכך שהשאירו את צ’אבי, וממשפטים שנזרקים לתקשורת על ידי בכירים בברצלונה, נראה כי המטרה לעונה הבאה היא להמשיך ולקדם את הפרויקט. כדי לקדם את הפרויקט והצעירים צריך דבר ראשון לא להביא שחקנים בהשאלה שיגזלו דקות מהנכסים שיש לך במועדון.
ולשאלתך, גם לנו היו חורים בסגל במהלך העונות הקודמות, גם אצלינו האוהדים התחננו לרכש אבל תמיד חשבתי שכדאי להסתדר עם מה שיש עד שתיפול האופציה הנכונה בשוק. בפעם היחידה שהמועדון חרג מהדרך הזאת הייתה הרכישה של הזאר שכולנו יודעים איך התפתחה. בקיץ האחרון אפילו דיברו על קיין ואני הזדעקתי נגד הרכישה הזאת מכיוון שהיא לא רכישה נכונה למרוצ שהשחקן עצמו הטופ של הטופ שאפשר חהביא לעמדה הזאת. אם הרכש לא נכון אז סוגרים את היד, מחכים, ומסתדרים עם מה שיש גם אם זה אומר לחלטר עונה עם בלינגהאם כחלוץ כשחוסלו (זה שירד ליגה והגיע בחצי מיליון יורו השאלה) הגיבוי.