פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

הוא לא רק אמר שקשר אחורי צריך להיות החיזוק הראשון, הוא לקח אחריות בכך שלטענתו הוא והצוות שלו בחרו לשחק ללא קשר אחורי וזו הייתה טעות. שזה גרם לכך שהיו יותר מעברים והם לא הצליחו להתמודד עם זה.
הוא גם הוסיף שהרבה פעמים הם נכשלו בהכנה למשחקים. מה שזה לא אומר.

כל מה שנותר זה לקוות שהם באמת ילמדו מהטעויות.

כן כנראה למד שיעורים מהרמטכל והפולטיקאים שלנו על לבלבל במח על לקחת אחריות בלי באמת לקחת אחריות.

שאלה תיאורטית: נגיד וקורה נס, נייקי נותנים בונוס של מאה בתשלום מיידי, אנחנו מצליחים למכור את פראן, לבה, ראפיניה, לנגלה, דסט וכריסטיאנסן בסכומים מעולים, ואז משאירים את קאנסלו ומביאים את זובימנדי, אולמו, סימונס ניקו וויליאמס וגרימאלדו.

תחת צ’אבי, אתם חושבים שקבוצה כזו שווה אתגר אמיתי לריאל על הליגה? שהיא תהיה מועמדת חזקה לקחת את האלופות?

שכחת להוסיף, מחתימים את מסי, נותנים לו סם נעורים שמחזיר אות עשרה חמש שנים אחורה. ובאותו הזמן עושים אותו דבר לבוסקטס.

כן עם קבוצה כזאת גם אם צאבי אנחנו נותנים לריאל בראש. 0נתנו להם בראש עם ואלורדה :slight_smile: )

סמים זה דבר טוב

לא טענתי שזה סנאריו ריאלי, אבל אלו פחות או יותר השמות שצפים שהמועדון מעוניין בהם (גרימאלדו תוספת שלי, מודה) ומי שבערך רוצים למכור.

השאלה היא האם צ’אבי, עם החסרונות הרבים שלו כמאמן, יכול להוביל סגל מאוד משופר כזה להישגים, או שגם אחרי רכש חלומות שכזה ניפול שוב?

שוב גם ואלורדה הביא אותנו להשגים, אפילו טאטא מרטינו כמעט הביא איתנו להשגים. לא רואה למה צאבי בטווח הקצר לא היה מביא אותנו להשגים. אפילו “גנבנו” לו אליפות שנה שעברה.

הבעיה זה בטווח הארוך.

אבל זה הבעיה, שזה רק פנטזיה כל התסריט שלך. ברצלונה במצב שלה חייבת מאמן טופ קלאס במיוחד בגלל ההרכב החסר.

אני לא אוהב פנטזיות, לא בכדורגל ולא בכללי.
אולי צ’אבי יגדל 3 דרקונים וישרוף את מדריד, אבל לדבר על זה לא מעניין אותי.

מה שאני רוצה להגיד שצ’אבי פה לשנה אחת בלבד. אני נגד מהפכה דרמטית בצילו של צ’אבי ואז המאמן הבא יעשה מהפכה שוב או יאשים את הסגל שהוא ירש בכשלון.

לפי תחנת הרדיו “סר”: דקו קיבל החלטה(מינוח מוזר) שרוקה לא יהיה חלק מהסגל בעונה הבאה. השאלה או מכירה.

צאבי עם דוקטורט בלקיחת אחריות ולהצביע על הבעיות הנכונות. הוא כבר עושה את זה שנתיים ברציפות.
הבעיה שלא נראה שהוא מצליח/יודע לפתור את זה.

@RDT , לשאלתך, לדעתי התשובה היא לא.
עם סגל טוב ומאוזן אולי ננצח למרות המאמן ולא בגלל המאמן.

לפי פרסומים בארגנטינה, אל אתיחאד של גז’ארדו רוצה את טר שטגן בקיץ

אנקדוטה קטנה: אל איתיחאד כרגע מנוהלת ע’'י ראמון פלאנס שעד לפני כמה שנים היה סקאוט/עוזר למנהל המקצועי בבארסה.

האיש שגילה את אראוחו ופדרי, הייתי רוצה לראות אותו שוב אצלנו…

ואת גז’ארדו

פוטר הלילה אז כבר פחות רלוונטי

הפוך, זמין בשבילנו.

בהמשך לדיווח על עזיבתו של רוקה בזמן הקרוב, היום מתפרסמים דיווחים שהסוכן שלו כבר עובד והציע את רוקה לאינטר ופורטו. בשני המקרים עושה רושם שמדובר בהשאלה.

במקרה של פורטו, מדברים על זה שאולי השאלה/מכירה של רוקה (לפי הסוכן שלו - השאלה לא תהיה) תעזור בהבאה של פפה החלוץ, לאגף שמאל של ההתקפה הברסאית -

נחיה ונראה.

בינתיים, החואן הזה לא מדווח דברים חיוביים מדי, אבל כן די הגיוניים -

הגיוניים כי מי בכלל תרצה לקחת את פראן טורס, אז ברור שהוא יישאר בעונה הבאה. לגביי איניגו - כנראה שהוא קורא את הדיון בינך לבין דן.

והספורט רוצים סטירה -

ראיתי את הקטע על פפה, הרשתי לעצמי להתעלם ממה שנשמע כמו סתם שם שהסוכן שלו זרק, ובאופן כללי סתם עסקה גרועה.
אני עדיין לא פוסל השאלה של רוקה. הסוכן שלו אומר את זה כי הוא פגוע, אבל אחרי שהלהבות ירדו יהיה אפשר לשכנע אותו שהשאלה תעשה טוב לברזילאי ושצ’אבי(ולבנדובסקי) אולי כבר לא יהיו בבארסה בעונה הבאה.

אני כבר הפסקתי להתיחס לספורט כמקור לשמועות שיש להן קצת בשר. הם הפכו לדיילי מייל.

לא איתך היה לי דיון על השאלת רוקה?
אני טענתי שאם צ’אבי לא סופר אותו, עדיף שיהיה מושאל לשנה.
הצד השני טען שנצטרך אותו כשיהיו פציעות גם אם צ’אבי לא סופר אותו עכשיו.

אני טענתי בדיון 2 דברים:

1. צריך 6 שחקני התקפה בסגל, ורוקה יכול להיות אחד מהם.
  2. הדקות שרוקה קיבל, כתוצאה מכך שהיה בסגל רק כמה חודשים, ובנוסף צ’אבי קיצר את הרוטציה, לא מעידות על כמות הדקות שהשחקן השישי יכול לקבל לאורך עונה שלמה.

רוקה זה בסה’'כ שם שיכול למלא משבצת. בהודעה הראשונה שלי בנושא טענתי שבמקרה והסגל ההתקפי ממשיך אז זה הגיוני שהוא יעזוב בהשאלה כי לא יהיה לו מקום בתור השחקן ה-6.