הוא לא רק אמר שקשר אחורי צריך להיות החיזוק הראשון, הוא לקח אחריות בכך שלטענתו הוא והצוות שלו בחרו לשחק ללא קשר אחורי וזו הייתה טעות. שזה גרם לכך שהיו יותר מעברים והם לא הצליחו להתמודד עם זה.
הוא גם הוסיף שהרבה פעמים הם נכשלו בהכנה למשחקים. מה שזה לא אומר.
שוב גם ואלורדה הביא אותנו להשגים, אפילו טאטא מרטינו כמעט הביא איתנו להשגים. לא רואה למה צאבי בטווח הקצר לא היה מביא אותנו להשגים. אפילו “גנבנו” לו אליפות שנה שעברה.
הבעיה זה בטווח הארוך.
אבל זה הבעיה, שזה רק פנטזיה כל התסריט שלך. ברצלונה במצב שלה חייבת מאמן טופ קלאס במיוחד בגלל ההרכב החסר.
ראיתי את הקטע על פפה, הרשתי לעצמי להתעלם ממה שנשמע כמו סתם שם שהסוכן שלו זרק, ובאופן כללי סתם עסקה גרועה.
אני עדיין לא פוסל השאלה של רוקה. הסוכן שלו אומר את זה כי הוא פגוע, אבל אחרי שהלהבות ירדו יהיה אפשר לשכנע אותו שהשאלה תעשה טוב לברזילאי ושצ’אבי(ולבנדובסקי) אולי כבר לא יהיו בבארסה בעונה הבאה.
אני כבר הפסקתי להתיחס לספורט כמקור לשמועות שיש להן קצת בשר. הם הפכו לדיילי מייל.
לא איתך היה לי דיון על השאלת רוקה?
אני טענתי שאם צ’אבי לא סופר אותו, עדיף שיהיה מושאל לשנה.
הצד השני טען שנצטרך אותו כשיהיו פציעות גם אם צ’אבי לא סופר אותו עכשיו.
צריך 6 שחקני התקפה בסגל, ורוקה יכול להיות אחד מהם.
הדקות שרוקה קיבל, כתוצאה מכך שהיה בסגל רק כמה חודשים, ובנוסף צ’אבי קיצר את הרוטציה, לא מעידות על כמות הדקות שהשחקן השישי יכול לקבל לאורך עונה שלמה.
רוקה זה בסה’'כ שם שיכול למלא משבצת. בהודעה הראשונה שלי בנושא טענתי שבמקרה והסגל ההתקפי ממשיך אז זה הגיוני שהוא יעזוב בהשאלה כי לא יהיה לו מקום בתור השחקן ה-6.