אם הוא עוזב בשביל זה, אני ממש לא אצטער שהוא עזב.
עד שיחזור מההשאלה, צ’לסי כבר יקנו עוד 10 שחקנים על הראש שלו.
עדיף לו כבר להתמודד עם רוקה ועם לבנדובסקי בן 200. אה, והדבר הזה שנקרא פראן טורס.
בעניין של ניקו וויליאמס, פבריציו אמר שצ’לסי יורדת ממנו בגלל דרישות השכר ובגלל שאתלטיק לא מוכנה לדבר על משהו אחר מלבד סעיף השחרור כאן ועכשיו.
אם צ’לסי יורדת ממנו בגלל המחיר, אז אנחנו צריכים לברוח במהירות השיא.
לא שאולמו או לואיס דיאז יותר זולים. אני לא מאמין שיהיה לנו שחקן חדש גדול לאגף שמאל.
עריכה:
וגם
כנראה שהוא יהיה בפרופיל של קש"א מחליף. עדיין יחפשו קש"א להרכב.
ברור שאני לא ראיתי אותו מספיק, אבל בדקות שכן ראיתי אותו הוא לא היה נראה לי כמו עילוי. היה מאוד מסורבל עם הכדור ולא תרם. אני לא חורץ את גורלו אבל גם ברור לי שאין פה ימאל 2.
אם השחקן הולך אחרי הכסף ולא אחרי דקות או קבוצה גדולה , אז אני לא מצטער שהוא עוזב.
אני מבין את העניין של כסף, יכול להיות שהייתי נוהג כמוהו, אבל כאוהד אני לא אוהב את זה.
לא אהבתי כשמוריבה או צ’אבי סימונס עשו את זה, לא אוהב גם עכשיו.
חבל שבארסה מאבדת כשרון צעיר שאולי יכל להתפתח ולעזור.
אני גם לא מאשים את צ’אבי שלא נתן לו דקות. צ’אבי עזב, יש מאמן חדש, אם גיו לא מחכה אז זה לא עניין של מאמן.
על כל גרימאלדו או קוקורייה (שאגב, לא היו יכולים להיות פה ביחד, שניהם), יש אינספור קויאדו-ים, ריי מאנאיי-ים וז’וטגלה-ים. ואלו רק 3 דוגמאות מהכמה שנים האחרונות.
לפני הגומלין מול נאפולי צ’אבי דיבר עליו, והסוכן גילה שהיו לו שיחות איתו ועם דקו.
בכל מקרה זה לא מבטיח שהוא היה אופציה ראשונה וכמו שאנחנו יודעים עוד לא ברור מתי ואת מי בארסה תהיה יכולה להחתים.