איפה ראית את זה?
בלי קשר, בשביל קוטיניו אני מקווה שזה יקרה. שם זה הבית שלו, עשה טעות חמורה, מקווה שיסלחו לו שם ויחזור להיות השחקן שהיה…
הם לא כמו כמונו חסרי עמוד שידרה. אנחנו מורידים את המכנסיים בשביל ניימאר. הם לא יעשו את זה בשביל קוטיניו. (הרגשה שלי, מקווה שהם לא יאכזבו אותי בזה)
ובמקום מי?
לדעתי אחרי עונת שיא, הם לא יצליחו לשחזר את אותה יכולת ושחקן כמו קוטיניו עם הרצון לחזור להוכיח את עצמו יכול להיות לעשות את ההבדל.
אבל מליברפול לא ממש אכפת לי. מה זה הדבר האדיוטי הזה של שנתיים עם אופציית רכישה? הוא יהיה בן 29 עם חוזה שנגמר בעוד שנתיים, וזה אחד הבזבוזים הכי מפגרים של 140 מליון אירו ששמעתי עליהם.
ובעוד שנתיים, ריאל מדריד או קבוצה בסדג הזה, תציע לו חוזה. מה היה אז? סיבוב שני?
אל תבלבל את האינטרס שלך לאינטרס שלהם. איזה מסר זה ישלח לשחקנים האחרים? עשית שביתה? לא באת לאימונים, לחצת לברוח… עכשיו לא הצליח לך, אז יאללה הכל נסלח? והוא עשה את זה בצורה פחות מגעילה מניימאר…
דרך אגב, אין שום מקור רציני שמדבר על קוטיניו לליברפול. מאיפה זה צץ פתאום?
זה הופיע במדור שמועות של סקיי ספורטס וגם בליברפול אקו.
אני אישית לא רוצה אותו בחזרה, לא בגלל הצורה שבא עזב אלא בגלל שאני לא מחזיק ממנו, לא החזקתי ממנו גם לפני שכל הבלגן עם ברצלונה התחיל והייתי בין הבודדים בקבוצות הפייסבוק של ליברפול ששמחו שהוא עוזב(ועוד במחיר אסטרונומי), חזרה שלו לליברפול לדעתי יעשה רק רע לקבוצה, אם בברצלונה הוא לא מצליח להיכנס להרכב בליברפול יהיה לו עוד יותר קשה בגלל שהוא צריך להוציא את מאנה או סלאח וגם ובעיקר בגלל שיטת המשחק של קלופ עם הלחץ הבלתי פוסק שקוטיניו לא מתאים לה(שאקירי אחרי התחלה טובה כמעט ולא שיחק כי לפי קלופ הוא לא לוחץ ולא עושה מה שנדרש ממנו מבחינה טקטית). בקישור של 3 שחקני הוא לא מתאים לשחק למרות שכמה כאן ציפו ממנו משום מה להחליף את אנייסטה.
קוטיניו בליברפול קיבל פריווילגיות של מסי והחזיר במספרים מאוד צנועים(13 שערי ליגה בעונת השיא שלו) שגם שאקירי יכול לספק, בנוסף הוא דורש כל כדור ומאט את ההתקפה של ליברפול ותוקע אותה וימנע מסלאח ובמיוחד ממאנה(קוטיניו מעדיף להשתלט על אגף שמאל) לבוא לידי ביטוי ושני אלה שחקנים הרבה יותר טובים מקוטיניו.
ובכל מקרה אני לא רוצה שליברפול תהיה דווקא זאת שתגרום לו להתעורר מחלום הילדות שלו שזה לשחק בברצלונה…
קנינו את מארק קוקורייה ב4 מליון אירו כדי למכור אותו במספרים שהתחילו בדו ספרתי, והתחילו לרדת לכיוון ה8 מליון.
היום הוא הושאל לחטאפה שמקבלת אופציית רכישה ב6 מליון בעוד שנה.
אני מרגיש רע כלפיי אייבאר. דוגרי, למה לקחו להם אותו? הוא השתלב שם נהדר, הם אוהבים אותו, ואנחנו לא מרויחים . אי אפשר היה לעשות איזה הסכם דומה איתם?
לדעתי ההסכם עם חטאפה מצויין, זאת בשל העובדה שבארסה תקבל 40% ממכירה עתידית. הוא שחקן טוב מאוד וערך השוק שלו יעלה מהר מאוד. הרווח העתידי שווה הרבה יותר משניים שלושה מליון כרגע…
זה מדהים איך ההנהלה שלנו לא יודעת למכור שחקנים,
שמעתי שאתלטיקו הולכים למכור את אנחל קוריאה באיזור ה 50 מיליון יורו.
אם הוא היה שחקן שלנו הוא היה נמכר ב 10-20 או מושאל.
פשוט בדיחה
תשמעו אתם איבדתם פרופורציות לגמרי.
עכשיו תלונות על זה שיש שמועה שקוראה אמור להמכר תמורת 50 מ’? איך הגעת למסקנה הזאת שהוא היה נמכר ב10 מיליון? חלאס עם הקונספירציות ההזויות. כל יומיים שטות הזויה חדשה.
מותר להתלונן, אבל תשמרו על זה בגדר הסביר והנורמלי. להסתכל תמיד לעבר קבוצות אחרות ומכך להשליך חרא על ההנהלה שלכם זה לא רציני. אני מקווה שהנהלת הפורום תעשה קצת סדר, כי זה כבר עובר כל גבול.
האמת שזה דווקא יותר להסתכל על כמה ההנהלה שלהם חרא ואז להשליך על קבוצות אחרות.
הוא רשם את מה שרשם כתגובה לעסקה ששוסאקו עידכן לגביה. העניין עם קוראה זה רק דוגמה.
חדשות טובות לשם שינוי!
ויקטור ואלדס יאמן את נוער א. בהצלחה! מגיע לו!
אני יודע שהוא רשם את זה בתגובה. בכמה ציפית שיימכרו שחקן בקאליבר הזה? 40% ממכירה עתידית, במידה וצופים לו הצלחה זה סכום משמעותי שיניב המון כסף אם הוא יהיה מספיק טוב בעתיד. הקטע הוא שכל עכבר הופך לפיל.
אני לא מבין את העיסקה של קוקורלה.
למה עכשיו? קודם תמצאו מגן שמאלי מחליף, אחר כך תשאילו את קוקורלה. אם רוצים את פירפו נניח, עכשיו בטיס יהיו פחות גמישים, כי לבארסה אין מישהו אחר ביד.
ואם כבר קוקורלה עוזב, למה בהשאלה עם סעיף קניה זעום? תמכרו אותו עכשיו ב 10 מיליון וזהו. כמה כבר ה 40% ממכירה עתידית תביא לנו?
נראה לי כמו עיסקה מטומטמת בתזמון גרוע.
לפי מה שקראתי 6 מיליון יהיו התחייבות בקיץ הבא ולא רק אופציה כפי שנרשם בהודעה הרשמית, בנוסף לזה במקרה שקוקו נותן עונה או שתיים מעולות ונמכר בסכום גבוה בארסה מרוויחה המון, גם במקרה שהוא סתם שחקן ליגה לגיטימי ונמכר ב20-25 מיליון יורו לאיזה קבוצה אנגלית בארסה משלשלת לכיסה קרוב ל10 מיליון. זאת לא עסקה רעה לדעתי.
בארסה לא מרוויחה “המון” גם בתסריט האופטימי שתיארת. כמה מיליונים בודדים יותר. וזה תסריט אופטימי, בתסריט פסימי יותר חטאפה קונה אותו ב 6 מיליון ומוכרת ב 10 כי בשבילה זה רווח לא מבוטל. במקרה ממש פסימי היא תשאיר אותו אצלה או תמכור בהפסד או אם ההודעה הרשמית נכונה הוא יחזור לבארסה.
אבל עיקר הטענה שלי זה טיימינג. קודם תביאו מישהו, אחר כך תשאילו או תמכרו שחקן שוליים כזה. יכלו למצוא לו קבוצה גם בעוד חודש, הוא לא איזה מצורע.
העיתונים מדברים על 90 מליון + בייל…
עכשיו בבארסהמאניה צוחקים על זה שכנראה קמו שיכורים, אבל אני אישית מאמין שההנהלה שלנו מסוגלת לגרום לזה לקרות…
בארסה מאניה גם אמרו שהעיתונים קמו שיכורים בדיווחים הראשונים על 222 מליון יורו בשביל ניימאר לפאריז, ואמרו שדה ליכט יהיה שחקן בארסה.
לא הייתי לוקח אותם כמקור אמין במיוחד הם מסתמכים בעיקר על עיתונות זרה וגם קצת על אביב שנמצא שם במועדון (לא מאמין שהוא יודע מה קורה מאחורי הקלעים יותר מדי).
בכל מקרה, זה לא אומר שצריך להסתמך על העיתונים כי רוב הידיעות שם הם שטויות מוחלטות, אבל לעולם אין לדעת.
ניימאר נואש לצאת מפסז’.
אבל שלא תתבלבלו, זה שהוא נואש לא אומר שאיבד את התיאבון שלו לבוכטות כסף. לא הוא ולא אבא שלו איבדו חלילה את הרעב הזה.
ואם תבוא הצעה מריאל עם הבוכטות המתאימות ופרוייקט חדש תחת זידאן, סביר להניח שהוא יסתנוור שוב ויעבור למדריד…
הוא אפילו יתן ראיון בטלוויזיה הברזילאית שבו יטען שהחלום שלו תמיד היה לשחק בריאל ושכל מה שהוא עשה בקיץ זה רק להשתמש בברצלונה כדי להמאיס את עצמו על פ.ס.ז’ ואז לעבור למדריד.