פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

לא שהם צריכים אותי כעו״ד אבל נראה לי שאתה טועה לגבי המקורות שלהם.
אביב במועדון כמה חודשים והם כבר שנים עם מקורות.

הם ממש לא נשענים רק על עיתונות זרה.

לגבי ניימאר, כל העולם לא האמין ככה שזה לא מקרה מייצג, דה ליכט בעצמו אמר שהיה קרוב מאוד לבארסה וכנראה ככה גם שידרו מבארסה.

מעבר לזה 99% מהדברים שם נכונים

לגמרי…
אני רק חושב שבמקרה של ניימאר חשוב מאוד לא רק להתחזק, אלא למנוע מהיריבה להתחזק.

וניימאר -עם כל החסרונות שלו- הוא כרגע הבוסט הכי חזק שקבוצת כדורגל יכולה לרכוש…

זה נכון שבגדול הם אמינים, אבל הרבה פעמים הם נוטים להגחיך ידיעות שמסתמנות בסוף כנכונות.
לא בא לתת להם ציונים, פשוט אומר שאני לא הייתי מתייחס אליהם כמקור.

אני לא קשור לבארסה מניה מבחינה ניהולית.

א. הם לא טעו בקשר לדה ליכט. אני אומר לך את זה בודאות. דה ליכט בנקודה מסוימת היה על סף חתימה. מה שקרה אח"כ נתון לפרשנות ודעה. אני חושב שברתומאו הבין שניי רוצה לעזוב והחליט להמר על ניימאר או שבגלל שאתלטי לא הסכימה לתשלומים, לא היה כסף לברתומאו לעיסקת דה ליכט.

ב. לא הסניגור שלהם, אבל עקב שינוי מנהלת שמה חלה הידרדרות עמוקה בהם. אבל לצערי, הם עדיין הדף הכי אמין באופן יחסי בקשר לברצלונה בארץ. וזה רק אומר על המצב הרע שלנו.

ג. מי שרוצה לעקוב אחרי ברצלונה , לטעמי חייב ללמוד להשתמש בטויטר. שמה החדשות הכי אמינות והכי מהירות.

ניימאר במקום בייל + 90 מיליון ? השייח הקטארי צריך להיות ממש אבל ממש מטומטם בשביל להסכים לקבל את הפצוע הוולשי. ועוד כמה בוחטות.

דרך אגב אני בעד זה. בהתחלה אתם תשמחו. אחרי זה תבינו שהוא סוס טרויאני משובח.

אני אמרתי בשירשור של ריאל ואכתוב זאת גם כאן, הרכש הכי טוב שאתם יכולים לעשות העונה זה ניימאר, לא בגלל שאתם כ"כ צריכים אותו אלא בזה שאתם מונעים אותו מריאל שכ"כ צריכה אותו.
בגלל מסי הצטרפות של ניימאר לא תוסיף הרבה לברצלונה, כי בסופו של דבר הכדור יהיה ברגליים של מסי, ואם הכדור לא ברגליים של מסי אז יש ירידה ביכולת של ברצלונה מהסיבה הפשוטה שמסי הוא היחיד שטוב מניימאר, בריאל יחד עם הזארד ריאל הופכת לקבוצה מפחידה.
לריאל כבר כמה שנים יש בעיה ביצירתיות ובשחקנים עם יכולת אישית שיכולים לייצר לעצמם ולחברים מצבים מכלום, ניימאר הוא השחקן השני הכי טוב בעולם בעניין זה ותצרף אליו את הזאר ופוטנציאלית(וקרוב למדי שגם מעשית) ריאל הופכת לקבוצה הכי טובה בנקודה שהייתה נקודת התורפה שלה.

ואם בכלל ניימאר מגיע תמורת בייל ו90 מיליון זה כמו לקבל אותו בחינם.

על ניימאר כל יום יש “חדשות”.
היום זה תמורת בייל פלוס כסף.
אתמול זה היה דמבלה פלוס כסף.
שלשום קוטיניו פלוס כסף.
לפני זה קוטיניו + ראקיטיץ’ בלי כסף.
עוד לפני כן הייתה מנצ’סטר יונייטד או יובנטוס.
מחר יהיה עוד משהו חדש.

PSG צריכים להיות ממש מטומטמים בשביל להסכים לקבל את בייל תמורת ניימאר, אפילו בתוספת 90 מיליון. בייל בן 30, הקריירה שלו דועכת, הוא פציע, והוא לא יוביל אותם לשום מקום. עדיף להם לדרוש את קוטיניו+כסף מבארסה, או עוד יותר עדיף את דמבלה.

אני חושב שבעקבות הדם הרע בין ברצלונה לפסז׳, אפילו אם תציעו את מסי על ניימאר השייח׳ שפועל בעיקר מהאגו יסרב. ניימאר המאיס את עצמו, ובצדק, על כל אנשי המערכת בפריז. וכשיש להם הזדמנות להיפטר ממנו ולקבל בתמורה שחקן שיודע דבר או שניים בלזכות בצ׳מפיונס (תואר עליו הם חולמים כבר שנים רבות), אז אני מוצא הרבה הגיון במעבר הזה מהצד שלהם.

בכל מקרה השמועות היו שריאל הציעה. לא שפסז’ מעוניינת בכך. ריאל יכולה להציע מה שבא לה אבל השאלה היא האם פסז’ תסכים.
היא לא.

אני לא מסכים עם הקביעה לגבי השיח’.
בכלל כל הקטרוג הזה שאם הוא שיח’ סעודי אז המניע שלו רגשי, זה טמטום טהור שלא נאמר גזעני.

הבנאדם מנהל עסקים במליארדים, ועומד בראש פסז’ ולא מוכן להיכנע לשום סחטנות. זה לא משו רגשי בכלל, זה ניהול עסק בלבל הכי גבוה.

לעניינינו, אני כן רואה סיכוי גדול שריאל תנחית את ניימאר במחיר “סביר”, והסיבה העיקרית לכך -תחזיקו חזק- היא דווקא השיח’.
הוא רואה שיש לו תפוח רקוב בחדר ההלבשה ששותה לו המון מהתקציב ושנפצע תמיד במאני טיים, כך שכדאי מכל הבחינות להיפטר ממנו.
אם תבוא הצעה של בייל + 150± אני לא רואה את השיח’ מסרב לזה.

הבעיה של ברצלונה שאין לה את ה 150 מליון ואין לה מספיק שחקנים שרוצים/השיח רוצה. כך שהעסק הזה מאוד מסובך מבחינת ברצלונה, הרבה פחות -לדעתי- מבחינת ריאל.

נ.ב. כל הקטע עם הדגשת כתב, אין לי שליטה על זה. כל פעם מתפלקת לי איזה אות או מילה או פסקה שלמה כמו במקרה הזה… מה לעזאזל קורה פה?

דווקא יצא לך טוב

אין לי מושג , איך אל חאליפי עשה את כספו (יש לי השערה, אבל היא לא מבוססת מספיק.)

אם שופטים את אדון אל חאליפי רק מבחינת ניהול הכדורגל, אז במבחן התוצאה הוא לא מוצלח לשון המעטה.

אתה טוען

אתה טוען לזה?, אז תסביר לי למה הוא ייבש את ראביו שנה שלמה ביציע בידיעה שהוא יעזוב בחינם.? זה נראה לך ניהול כלכלי מוצלח?

אני חושב שניימאר יכול לעזוב לריאל , אבל לא תמורת הפצוע הניצחי וסכום של 90 מיליון. אני במקומו, היתי דוחף את ניימאר לריאל תמורת שחקן שהוא לא בייל וסכום גבוה יותר. או לקבוצה אחרת באירופה (לפי שמועות יובה הציעה את דיבאלה)

ניהול כלכלי נבון , זה ההבנה שאם שחקן ממש אבל ממש לא רוצה לשחק והופך מנכס לנטל, אז ממקסמים את הרווח על השחקן. ובסופו של דבר משחררים אותו. ליברפול עשתה את זה עם קוטיניו ובתמורה זכתה בצמפיונס…

לגבי הרמיזה האומללה לגזענות, אני רק יכול לצחוק על זה, השמאל הפך את האשמה בגזענות למשהו שסובל מאינפלציה… גזענות זה אפלייה על רקע גזעי מין או מגדר. לא אם משתמשים במונח “שייח”

דרך אגב, אני לא מסתיר את התיעוב שאני חש כלפי המימסד הקטארי (שאל חאליפי הוא בשר מבשרו), מדינה שמשחדת כל דבר שזז, שאת האצטידיונים שלה בונים לה עשרות אלפים של עבדים חסרי זכויות. ( עד עכשיו המספר של הנפאלים האומללים שמתו שם בגלל תנאי תת האדם שלהם הוא לא ידוע כי הקטארים מסתירים את זה) ולא פחות גרוע, מדינה שממנת את חמאס ודעאש. אז תסלח לי, רביע היקר, שאני חש רגשות תיעוב נגדם. אני בטוח שהעבדים שמתו וחיים שם בתנאי תת אדם ראוים לסימפטיה שלי יותר מהשייחים סוחרי העבדים שם.

ושייח’ שייך לאיזה גזע ומגדר ? אם אני כותב “שייח’” אתה יכול להתבלבל ולחשוב שאני מדבר על אנגלו-סקסי נוצרי ?

תמיד מצחיק אותי לראות אנשי ימין שכ"כ אוהבים להגן על עבדים בקטאר וכאלה ומתעלמים לחלוטין מעבדים שנמצאים כאן אצלנו…לא עדיף להתחיל לעזור לעבדים הקרובים אליך שאתה כן יכול לעזור להם ?
וכשהשמאל כן יוצא להגן על העבדים כאן הוא הופך ל@#@#@#@#@ ו@#@#@# שכל מטרתו למכור את המדינה ל @#@#@.

משה בבקשה לא…

זה לא צריך להפוך לדיון פוליטי…

הודעה מלאה בדמגוגיה ופוליטי קורקט.

אין בישראל עבדים. בטח לא עבדים ממוסדים. אין קשר בין קטאר לישראל. לך לנפאלים שם , הם מוכנים להתחלף היום בעובדים הזרים של ישראל.

שאני כותב “שייח” לתאר את הבוס של פסז לא יותר מזה. אם אתה בוחר לתת לזה משמעות אחרת זה על חשבונך בלבד.

דרך אגב אם ישראל היא מדינת עבדים ואפרטייד לפני מה שאתה כותב, למה אתה וחברייך עוסקים יום ולילה לנסות ולהביא לפה את כל אוכלסיית העולם?

אדון רביע התחיל בזה שרמז שאני גזען.

דיברתי באופן הכי כללי שאפשר.
אין קשר לשמאל וימין זה סתם פיגור שכלי ולקיחת הנושא לכיוון לא קשור.

הקונטקסט של "שייח’ " תמיד בכיוון אחד, כך שלפני שתתחיל לדבר איתי על ימין ושמאל דבר עם עצמך לגבי הגינות.

ולעניין, ניהול כלכלי לא מתבטא רק בכמה כסף עשית (ועשה הרבה), אלא בעמדות שאתה נוקט גם במחיר הפסד לצורך העצמת המותג שלך. זה מאין פרסומת סמויה להצהרה על עמדות המועדון והדרך שלו. לא הכל רק כסף.

אני מוכן להפסיק עכשיו, אבל אני ממליץ לך בתוקף להפסיק עם פיגור שכלי או דברים כאלו. בעיני זה מעליב פי מילארד מלכנות מישהו בתואר “שייח”

אם בראש קבוצת הכדורגל היה עומד מישהו תואר של תפקיד יהודי או נוצרי, היתי כותב אז גם. אני לא יפסיק לכתוב כי זה לא “פולטי קורקט” מספיק בשבילך.

ומה לא קשור. אתה כתבת את זה:

משמע, בין היתר שאני גזען. זה הפרשנות שלך.

ודרך אגב, אף אחד גם לא טען את זה.

איזה כיף, העבדים שלנו במצב יותר טוב מהעבדים בקטאר, אני יכול לישון בשקט עכשיו.

אין במדינת ישראל עבדים. אתה לא יודע מה זה עבדות. אז אתה מקשקש בפי סי שלך. אם מדינת ישראל היתה מדינה של עבדים, הם לא היו רוצים להגיע לפה בהמוניהם.

עבד זה אדם שעובד ללא זכויות ושכר. עבד זה אדם נטול הגנה חוקתית. אין כזה דבר בישראל

ושוב אם אנחנו מדינת עבדים, למה הם רוצים להגיע לישראל ? למה הם לא מוכנים לעזוב את ישראל? למה המחנה שלך עסוק בתעמולה שתביא עוד ועוד לארץ? זה לא הופך אותכם ליותר גרועים? אתם אמורים להזהיר אותם שלא יגיעו לפה…

ולמה הם מגיעים בהמוניהם לקטאר ? ולמה הם לא מוכנים לעזוב את קטאר ?
כי הם צריכים כסף ! ובקטאר וישראל יש כסף !

אני לפחות דימגוג מוצלח, אתה דימגוג בגרוש.

דניאל לוי יהודי, ויודע לסחוט מחירים מקבוצות אחרות על שחקנים שלו… בראש שלי לא עובר לרגע שזה בגלל היותו יהודי, אלא היותו איש ממולח.
בכתיבה שלך (ושל הרוב למען האמת) כן עוברים הקוניטציות שליליות בהקשר שייח’, כמעט תמיד.

נ.ב. ישראל לא מדינת עבדים. המיסים כבדים מאוד ויוקר המחייה חוגג… אבל רבאק לא צריך להגזים…