שניכם מזהמים בפוליטיקה את דיון ההעברות.
כמה עצוב…
צודק, אני אפילו לא אוהב לנהל דיוני פוליטיקה במדור פוליטיקה, כאן נפסק.
אם היית טורח לבדוק את הנושא, היית מבין שרימו אותם לפני שהם הגיעו לקטאר. וסוחרי העבדים שם לקחו להם את התעודות. אז הם לא יכולים לעזוב… בניגוד אלינו. שהם יכולים לעזוב מתי שהם רוצים…
מה שכתבתי לפני, תלמד טיפה לפני שאתה מקשקש סתם. יש תחקיר מצוין שהבי בי סי עשו על זה.
המשפט הכי נכון שכתבת. הם צריכים כסף. ובגלל זה הם לא פליטים אלא מחפשי עבודה. (אחד הסיבות)
בקטאר, הם גם בקושי מקבלים את זה…
אני מוכן למחוק את כל מה שכתבתי, אבל לא מוכן שירמזו שאני גזען או שאני חי במדינת עבדים. כל המשפחה של אבא שלי חוץ משתיים נמחקה בגלל גזענות אמיתית. יש דברים שאני לא מוכן לסבול.
אני לא טענתי טענה אחת נגד הגזע או המוצא שלו. אין למילה בעיני שום משמעות. כל הוספה של פרשנות אחרת היא אחריות שלך בלבד.
ראשית, אני חושב שניימאר לריאל זה פייק, מהסיבה שזידאן לא רוצה אותו והבחירה בהזאר שיושב על העמדה שלו מעידה על כך. שנית, ההצעה של ריאל הייתה בייל + 90 מיליון יורו, לא מאמין שמישהו ימכור את ניימאר עבור שחקן שלא משחק פלוס 90 מיליון- זה לא הגיוני במחירים של היום. שלישית, אם פ.ס.ז כבר תיהיה מעוניינת בטרייד אז מבחינת איכות השחקנים, לבארסה יש מגוון רחב יותר טווב יותר של שחקנים להציע, מאשר הטרייד על בייל+ כסף שריאל מציעה. לבארסה יש אפשרות(בדגש על אפשרות אני לא יודע על מי היא מוכנה לוותר בשביל ניימאר) לשלוח לפ.ס.ז. את קוטיניו, דמבלה, מלקום וראקיטיץ. כל חבילה שכוללת את קוטיניו פלוס עוד שחקן עדיפה על האופציה של בייל.
מסכים איתך לגבי התמהיל של העסקה- נכון לעכשיו פ.ס.ז מעדיפה לקבל כסף תמורת ניימאר ולא טריידים.
לא מבין את השייח (אגב מדובר בתואר כבוד).
באמת שאני חושב שטרייד עדיף על כסף.
עם כסף אתה קונה שחקנים, וכשיש לך כסף (ואחרי מכירת ניימאר יהיה לו) ידרשו עבורם מחיר גבוה בהרבה, כמו שקרה לברסה כשמכרו את אותו שחקן בדיוק.
אם יצליחו ליצור טרייד של קוטיניו ודמבלה על ניימאר, ואפילו אם יוסיפו כסף לכך (פסז יוסיפו) מדובר בטרייד חלומות עבורם.
בסופו של דבר אילו שחקנים יכולים להיות תחליף הולם עבור ניימאר? חושב שדמבלה הוא בין הבודדים שיכולים להכנס לשם (שווה יותר מבייל)
אגב לא מעוניין להכנס יותר מידי לדיון הפוליטי שנוצר כאן, אבל בתור אחד מהשמאל הגזמתם לגמרי. לא הייתה כאן שום גזענות ושום כלום, כל מה שנטען זה שהוא פועל רגשית כי ככה הוא, לא כי הוא ערבי. לא נטען ששייחים פועלים רגשית אלא שהשייח עצמו פועל כך. אפילו הובאו דוגמאות ללמה הוא פועל רגשית.
ברור שכשאומרים שייח זו קונוטציה לערבים, אבל גם אם יקראו למישהו מוחמד זו קונוטציה לערבים.
קשה לי עם תרבות הפיסי. כרגע מטייל בעולם וכיף לי לצחוק עם אנשים על המדינה שלהם ועל שלי, הומור הופך לגזענות רק כשאחד הצדדים נעלב, אז למה צריך להעלב כל כך מהר?
זה שאני צוחק על היותי יהודי זה לא כי אני שונא יהודים או את היותי יהודי.
אנשים פה שכחו מה זה גזענות.
גזענות זה אשכרה לפגוע באוכלוסיה! לא לצחוק על כך שאי אפשר לעשות הטלת מטבע עם יהודים כי הם לא יתנו למטבע להגיע לרצפה…
צ’אבי סימונס שנחשב לכישרון הכי גדול של לה מאסיה עזב את האקדמיה וחתם בפריז עד 2022. הסוכן שלו הוא מינו ראיולה.
ההנהלה שוברת שיאים חדשים של זלזול בלה מאסיה. למרות שלא אתפלא אם ראיולה קיבל עמלה משודרגת מפריז (ועדיין, אי אפשר לוותר על כמה מאות אלפי יורו בשבילו?)
אני לא מגן ההנהלה, אבל לשלם כמה מאות אלפי דולרים לילד בן 16, רק כי הסוכן שלו הוא ראיולה? לא ולא.
מי שמחפש כסף בגיל כזה הראש שלו לא בכדורגל ובטח שלא חושב על טובת הקבוצה או המועדון…
אם תבוא הצעה בלי בייל + 150± אני לא רואה את השיח’ מסרב לזה גם.
אז עכשיו זה יובנטוס, עם דיבאלה+כסף. מחר כבר ימציאו משהו על באיירן ומחרתיים הוא יילך לסין למשכורת של מיליון יורו לשבוע.
הכל בולשיט אם אין בזה שום הגיון.
בטח ב PSG הוא יפרח, יש שם אקדמיה מעולה וההנהלה משקיעה בכשרונות צעירים.
בארסה גם הביאה את לואי בארי, בן 16. כמו שסימונס “כישרון הכי גדול של לה מאסיה” ככה בארי כישרון הכי גדול של אנגליה. זה לא עושה את ההנהלה שלנו מעולה, כמו שעזיבה של בן 16 לא עושה אותה מטומטמת.
היא מטומטמת בגלל דברים אחרים רבים, לא בגלל שילד בן 16 שעזב כי הסוכן שלו מתנקם בנו.
קודם כל, במקרה הספיציפי הזה. אין אשמים. לא צריך לשלם לילד בן 16 (או משהו כזה, אני גם לא עוקב אחריו יותר מידי) סכומים מנופחים, אבל גם צאבי סימונס הוא לא “אויב האומה הקטלונית” כמו שחלק פה ובפייסבוק מנסים לצייר אותו. קודם כל, הכתב של ספורט שעוקב אחרי הלה מאסיה (שכחתי את שמו, אלברט רוחה או משהו כזה) טוען שברצלונה מבחינה כספית הציעה לו יותר, וזה בכלל לא קשור למינו ראיולה. פשוט חילוקי דעות מקצועיים. ברצלונה רצתה שהוא ישחק בנוער א והוא רוצה להשתדרג לקבוצה בוגרת יותר. (מניח בארסה ב).
פסז מציעה לו כבר שנה הבאה , דקות בבוגרת (מניח שמשחקי חסר משמעות בגביע ודברים כאלו) . ברצלונה לא יכולה להציע לו את זה.
בכלל, לקבוצה הנוכחית, אין מקום לשחקני לה מאסיה. ריקי פוץ עשה טעות שכבל את עצמו. זה האמת.
לדעתי גם הדרג המקצועי לא מחזיק ממנו יותר מידי. שהיה לו בהצלחה בפסז, לדעתי הוא טעה בבחירה שלו, אבל באמת שאני לא כועס עליו. עשה את השיקול שלו. זכותו.
מדקות שאני צופה בקובו באימונים של ריאל, ההרגשה והתחושה שלי שעליו נבכה פי מאה יותר מאשר סימונס. מה שהוא עושה שם באימונים שם זה ממש מרשים. קנו איזה ילד יפאני במקומו, למטרות שיוק. השם סם בואי עולה לי בראש למי שזוכר. אולי אני מגזים, אבל הוא נראה ממש משהו אחר.
איך הגעת לזה שהוא הכישרון הכי גדול של אנגליה? אתה מכיר אותו?
פסז נקמה בנו בגלל זה. ודבר נוסף, יש שתי אפשריות בלבד:
א. אין באמת רצון אמיתי להחתים את ניימאר (תודה לאל)
ב. ההנהלה שלנו מורכבת מחבורה של מטומטמים.
מי שרוצה להכנס לעסקים עם פסז, אסור לו לעשות כזו מחטף לפסז. אחרי זה, אני באמת לא רואה סיכוי שניימאר יגיע לברצלונה הקיץ. סגר את כל הפינות.
זאת הייתה תגובה צינית למי שהכתיר את סימונס לכישרון הכי גדול של הלה מסיה.
העיתונים שצריכים כותרות מפוצצות הגדירו את בארי כאחד הכשרונות הבולטים של אנגליה. אני מסרב להתלהב לא ממנו ולא מסימונס ומכל כשרון אחר בן 16 או 17, כל עוד הוא משחקת בליגות נמוכות. זה הכל.
כן. כל מי שיכול להרוויח הרבה כסף ורוצה להרוויח הרבה כסף הוא בן אדם כל כך נורא. אני בטוח שכולנו היינו מוותרים על “כמה מאות אלפי דולרים” (מילים שלך).
הטיעון הזה תמיד עולה כקונטרה לשחקנים שעוזבים, אז כן, אינייסטה, צ’אבי וגם מסי ויתרו על סכומים גדולים יותר בגילאים 16,20,25,30 ועוד כדי לשחק בבארסה. נכון הם לא הרוויחו מינימום, רחוק מזה, אבל מבטיח לך שכל קבוצה הייתה משלשת להם את השכר אם ב2008-2012 הם היו מסכימים לעזוב.
דה יונג קיבל הצעה לשכר כמעט כפול בפאריס לפי הדיווחים, לא כמה מאות אלפי דולרים (מעולם לא אמרתי שכולנו היינו מוותרים) אלא מיליונים! טיפש גמור.
מי שבגיל 16 עוזב את ברצלונה ממניעים של כסף לא חורה לי אפילו מעט.
אני מבין שבדקת מה קרה עם מסי, צ’אבי ואנייסטה כשהיו בני 16 שאתה כותב את מה שאתה כותב כעובדה…
ילד בן 16 שמסרב לחוזה עתק יש לו הורים מטומטמים ! ואם לא יוצא ממנו שחקן או נפצע וגומר את הקריירה ? ברצלונה מפצה אותו ?
וזה לא שהילד עבר להפועל רעננה, הוא עבר לאחד מקבוצות הפאר של אירופה, הקבוצה אולי הכי עשירה בעולם.
בוא תסביר מה הדמיון בין סימונס בן ה16 לבין אינייסטה בשיאו?
האחד שמעתי על שמו פעם ראשונה, ולא בגלל כדורגל.
השני אלוף עולם ואחד הקשרים הטובים בהיסטוריה.
בנוסף, יכול להיות שאני טועה אך מדובר בקשר. לא יודע אם שמת לב, אך כרגע בקישור הלא אחורי אתם מחזיקים ב2 מהכשרונות הגדולים ביותר בעולם אשר שניהם צעירים, ושניהם הרבה מעבר לפוטנציאל. לא עדיף ארתור ביד מאשר פוטנציאל לארתור על העץ? אני בהחלט מבין קשר שמבין שאין לו אפשרות להגיע לקבוצה הבוגרת, כנראה עם כמה שהוא כשרון גדול הוא לא באמת רואה את עצמו לוקח לדה יונג את המקום בהרכב (או לראקיטיץ😜)
עריכה: משום מה הייתי בטוח שמדובר בקשר ולא בשחקן התקפה.
יותר מזה. סביר להניח שבארסה תמכור אותו לכל מיני אייבריות, ואז תקנה אותו רק כדי להשאיל אותו לחטאפה.
אני ראיתי אותו במציאות. צ’אבי סימונס הוא לא פוטנציאל לארתור. הוא פוטנציאל למסי. לא יודע אם יגיע לרמה הזו, אבל זו בהחלט עלולה להיות בכיה לדורות. המכשול המרכזי שלו זה הגובה (הוא כרגע 1.60, אני לא יודע אם הוא ממשיך לגבוה ומה מצבו)
לא רוצה לבאס, אבל גם גיא אסולין היה מסי הבא…
יכול להיות שכן ויכול להיות שלא, אבל כמות “הדבר הגדול הבא” שיש בכדורגל היום עם החשיפה הרבה שכל ילד זוכה לה היא גבוהה מאוד. אז פספסתם את אחד מהנערים הפוטנציאלים, יש לכם עוד 5 בטח ובגילאים שונים. כל שנה בריאל מגיעים מהנוער 4 רונאלדואים שמסיימים בראיו ואיקנו…
צ’אבי כמעט חתם במילאן בתחילת הקריירה (גיל 18 או 19 למיטב זכרוני), הציעו לו שם הרכב ראשון וחוזה גבוה יותר, אמא שלו הטילה וטו על המעבר ומאז הכל היסטוריה. ממש דוגמא קלאסית להורה מטומטם.
את ההתנשאות שלכם אתם מוזמנים לקחת למקום אחר, אני עוקב אחרי בארסה קרוב ל15 שנה, שחקנים כמו ריקי פוץ’, אלניה (ואלה רק דוגמאות אחרונות), ילדים שעוברים בשכבות הגיל הצעירות וגם ובעיקר מוכיחים שיש להם מה לתרום לקבוצה הראשונה, מבחינתי מגיע להם לקבל את הבמה. מי שבגיל 15-16 מעניין אותו עוד כמה דולרים יכול ללכת לחפש בחוץ.
מסי עוד משחק את המשחק, אבל רק לשם הבהרה, פוטנציאל למסי אני בלב שלם מאמין שלא נראה.
אין ולא יהיה לדעתי מישהו שמסוגל לשלוט בכל כך הרבה כלים בכזאת יעילות ויציבות.