פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

תחזור שנתיים אחורה ותקרא את כל הדיווחים. צ’אבי לא רצה את טורה, קסייה וכריסטנסן (אלמאני הביא אותם) והתעקש על לבנדובסקי, ראפיניה וקונדה. הוא גם רצה את ברנרדו ואזפיליקווטה שלא הצליחו להביא לו, והעדיף את אלונסו על פני גרימאלדו.

גם ביירין הגיע באותו קיץ, אבל אני לא זוכר את העמדה של צ’אבי בנוגע אליו.

הוא לא ביקש, אגב, קשר אחורי. נזכר להתלונן על זה שנה לאחר מכן, אחרי שהוא בזבז מיליונים ולא היה מרוצה מהם.

זוכר את הדיווחים. מה שאני מכיר זה שלאפורטה הביא את לבנדובסקי בתור הגלאקטיקו שלו.
וראפיניה הגיע כי דקו היה הסוכן שלו.

נ.ב.
כבר באותו קיץ היה רצון להביא את זובימנדי, אבל זה לא היה אפשרי ודחו את זה לסיום החוזה של בוסקטס.
כמה חודשים לאחר מכן הליגה שינתה את החוקים ובארסה כבר לא יכלה לבצע שום רכש רציני.

בסוף הכל חוזר לתכנית של לאפורטה שרצה לבנות את בארסה מחדש כמו שעשה בפעם הקודמת בעזרת רכישות יקרות, וההחלטה של טבאס בנובמבר 22’ ששמה סוף לתכניות האלה ומאז אנחנו חוזרים כל הזמן לאותו קיץ.
מצד אחד היום מסתכלים על זה בעיניים שליליות כי לאפורטה רצה להסתכן עוד יותר בשביל האפשרות לרכוש עוד שחקנים, מצד שני התכנית די נזרקה לפח אחרי הקיץ הראשון והפכה כל החלטה ליותר חשובה ממה שהיא הייתה אז בפועל.

אם בארסה הייתה מוכרת את זכויות המרצ’נדייז ומצרפת את זובימנדי, ברנרדו סילבה ושחקן כנף שמאל משמעותי ההצלחות היו משכיחות את כל ההחלטות שבפוטנציה נראות יותר יעילות עכשיו כשהאפשרות למכור את אותן זכויות לא קיימות.

תחזור לתחילת הדיון, במקור דיברתי על תרחיש של הסתמכות מוחלטת על צעירים כפי ש @RDT הציע.

זה יותר 3 אליפויות (4 בפוטנציה) ברצף של מדריד מאשר אי לקיחת אליפות של בארסה, מן הסתם זו פגיעה תדמיתית רצינית.

עוד Here we go של פבריציו -

מקווה בשבילו שזו תיחשב גניבה להחזיר אותו ב-35 מיליון מתישהו. מקווה בשבילנו ש-25% יהיו שווים משהו.

הסוכן שלו זה הסוכן של אולמו. עכשיו היה אפשר לרשום את אולמו.

הוא לא עשה את זה אז בעזרת רכישות יקרות.
הייתי מצפה שישתמש במינופים כדי לבנות קבוצה ולהחזיר חובות, לא בשביל לקנות שחקנים די יקרים שהם לא פעם בדור. פלוס אחד שכן אבל הרבה אחרי השיא ומאוד יקר.

גם הוא לא התכוון לשחק רק עם שחקנים צעירים ללא שום רכש. יכלנו להוציא הרבה פחות ועדיין להגיע לליגת האלופות. אולי גם יכלנו להיות קבוצה אטרקטיבית עם שחקנים צעירים שיש להם מה להוכיח.

אז אם אנחנו קונים אותו ב-35 אנחנו צריכים לקבל 9 מיליון חזרה?

אין כפל מבצעים.

לאפורטה, בשנה הבאה:

קונה את פיי ב-100 מיליון, פורס את הקנייה על-פני 10 שנים ככה ששווה בכל שנה בספרים רק 10 מיליון, מקבל חזרה 25 מיליון ע"פ החוזה - וככה נמצא ב-15+ מיליון לטובת הפייר-פליי של עונת 2025/6, כדי לרשום את ניקו וויליאמס שמחכה לקבל מספר.

ואחרי זה יש כאן אנשים שמתלוננים וטוענים שלבנאדם אין תוכנית פעולה.

רונאלדיניו? דקו? אטו?

מה שהוא עשה זה מה שאתה תיארת. בראש שלו.
רק שעצרו את התהליך באמצע כי היה אמורה להיות עוד קיץ של בזבוזים ב-23’.

אף אחד מהם לא היה יקר.

מיקאיל פאיה ינחת היום ברן הצרפתית לקראת חתימה במועדון :writing_hand::hourglass_flowing_sand:

◉ 12 מיליון אירו דמי העברה.
◉ 4 מיליון אירו תוספות כלולות.
◉ 35 מיליון יורו סעיף רכישה חזרה בשנה הראשונה.
◉ 40 מיליון אירו סעיף רכישה חזרה בשנה השנייה.
◉ סעיף רווח ממכירה לברצלונה כלול בעסקה.

ברצלונה ממשיכה למכור שחקנים במטרה לרשום את דני אולמו בקבוצה :es:

כמה התפתלויות כדי לרשום שחקן אוברייטד כמו אולמו, כאילו, ניחא היה ערך מוסף משמעותי בין אולמו לגונדגאן, אבל הפער מינורי ולא שווה את כל המחול הזה.

להיות אוהד בארסה זה פשוט מתיש בשנים האחרונות.
או שהזדקנתי.

אם נמכור את לאמין בדוק נצליח לרשום את אולמו, בואו נבדוק אם צ’לסי רוצה שחקן עשירי באגף ימין

לפי רלבו, גונדוגן הרוויח 18M ברוטו ומותר להשתמש ב 13M מתוך זה.
כדי לרשום את אולמו, בארסה צריכה כ 20M כי צריך לקחת בחשבון לא רק את השכר אלא גם את האמורטיזיישן.
פאיה ורוקה לא תורמים כלום לפייר פליי כי הם לא היו רשומים מלהתחילה.
מה שמשאיר אותנו עם לנגלה או מישהו אחר.
אני בטוח שלנגלה לבד יספיק כדי לרשום את אולמו, אבל לא כל אחד אחר יספיק. אני בטוח שאריק למשל לא יספיק כי השכר שלו די נמוך ואין לו אמורטיזיישן בכלל.

מבחינתי כרגע כל השמועות על רכש חדש או החזרה של קאנסלו הן מילים ריקות. חוץ מלנגלה, אף אחד לא באמת בדרך החוצה שממש יכול לעזור עם הפייר פליי. לנגלה אולי יאפשר את אולמו, אבל לא עוד שחקן עם שכר משמעותי.
חבל, רציתי שקאנסלו ימשיך למרות סוף עונה גרוע.

אני חייב להודות שמה שאתה רושם מייאש אותי ברמות. החתימו שחקן משחררים שחקנים ועדין לא מצליחים לרשום את אולמו ומחר משחק שני שהוא לא רשום.

דיכאון

אל תיתן להם רעיונות

אני אישית לא מתגעגע אליו , זה לא מיקרי שאתה כותב סוף עונה גרוע. זה לא מיקרי שהוא לא מצליח לייצר סביבו יציבות. זה קרה לו גם בשתי הקבוצות הקודמות שלו.

הבעיה זה שאנחנו בלי תחליף אמיתי בעמדה שלו

להפך משה. אני מתפלל שלא יצליחו לרשום את אולמו. זה יהיה בזיון לתפארת. כזה שיעלה בראשו של דקו או לאפורטה.

מה יעזור ראשו של דקו שלאפורטה פה? יהיה דקו שתים, הוא עוד יחזיר את אבידל מהאיחסון…

איבדתי כל אמון בלאפורטה. הלואי שזה לא היה כך, אבל זה פשוט מחדל.

אולמו ירשם בסופו של דבר, מה שמדאיג אותי זה המחיר של לרשום אותו.