פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

ברצלונה בתגובה: “בוא…התחרות שלך זה פנייה. תהיה שוער ראשון גם אם לא תופיע למשחקים”.

ברדיו סר: ״בעוד שקיילור נבאס מתאמן עם מאמן פרטי, בבארסה יש ספקות לגבי סצ׳שני, שפרש מכדורגל ונצפה מבלה בבארים ומסיבות. הם רוצים ממנו מחויבות מלאה אם וכאשר״.

שצ’זני (או שטזני כמו שנהגה בפולנית) שוער מצוין, שפרש מכדורגל כי היה עייף מנטלית למרות שנותרה לו שנה בחוזה ביובנטוס.

ככה שבגדול הוא לא לגמרי שחקן חופשי. מעניין איך יסתדר הקטע הזה.

חואנמארטי טוען ששצ’סני הוא השוער הנבחר.
אם לא יהיו בעיות מול יובה הוא יחתום, ושמהועשון מכוון לכך שהוא יהיה מוכן לקראת סוף אוקטובר.

לפי פבריציו זה סגור

שצסני הוא השוער המחליף. מחר בדיקות רפואיות

איך אתם עם ההחתמה הזאת?

לא עפתי על הסטט׳ שלו ולא זוכר אותו כשוער עילוי ואפילו לא כשוער טוב.
אני שוער אותו בעיקר מארסנל כשוער עם הרבה פדיחות אבל הוא היה יחסית צעיר.

פחות אכפת לי העישון כי הוא שוער (אגב, גם גיא פניני עישן והיה אחלה ברמות הגבוהות), סתם לא מקבל את הטענה ש׳כל דבר יותר טוב מפנייה׳ בטח במצבנו הכלכלי

אני לא לגמרי סגור איך זה עובד, אבל אם (לפי בארסה מאניה) שצ’זני ירוויח שכר סרג’י רוברטו, והחוזה הוא רק עד סוף השנה, והשכר של מאטס עובר להיות תחת ביטוח לאומי - אז דווקא מצבנו משתפר, עד סוף השנה. לא?

זה לא שנדפקנו פה כלכלית.

עצם זה שהיה שוער ראשון ביובנטוס עד השנה האחרונה בקריירה, ומבחינת אוהדי יובנטוס תמיד היה נקודת אור בקבוצה המסורסת של אלגרי, עושה רושם טוב. הוא היה ביורו, פתח את העונה הנוכחית באימונים עם יובנטוס, אבל החליט לפרוש בסוף החלון.

בסך הכל סוף סוף תהיה לנו תחרות בשער, לא קרה הרבה מאוד זמן. אף אחד לא טר שטגן שיהיה באנקר. צריך להתרגל לזה.

לא אוהד בארסה ואיכשהו נקלעתי לפה. סורי כולכם חיים בסרט, זאת החתמה מדהימה.

אני לא אוהב את שצ׳זני אישית (אני אוהד טוטנהאם ויש לו עבר בארסנל) אבל הוא שוער נהדר. שוער של משחקים גדולים. ביובנטוס נכנס לנעלים של בופון (!!) בקלילות ובלי מאמץ. גם עונה שעברה עדיין היה בכושר מעולה. החיסרון היחיד שלו הוא משחק רגל לא מדהים.

הוא עזב את יובנטוס בגלל שהשכר שלו היה גבוה, הגיע מאמן חדש (תיאגו מוטה) שהחליט להצעיר את הסגל, אז שצ׳זני בחר לפרוש למשפחה שלו במקום לחלטר בערב הסעודית. הרבה מאוד הרימו גבה שהוא החליט לפרוש מוקדם למרות שהיה בכושר מעולה והיו לו אופציות.

אתם צריכים להגיד תודה לאלוהים ששוער ברמה כזאת איכשהו פנוי… באמת חושב שמלבד משחק הרגל, לא מדובר בירידה ברמה מטר שטגן.

ולגבי קיילור נבאס - הראש שלכם כנראה נתקע ב2016. נבאס בשנותיו האחרונות איבד את הזריזות והגמישות שלו, העיפו אותו מפסז׳ אחרי שאפילו בתור שוער שני לא היה מספיק טוב, ואז הייתה לו תקופה כושלת בנוטינגהם פורסט. הוא איבד את זה לחלוטין, שצ׳זני הבחירה הנכונה ללא ספק.

תמיד היו לי חשדות !

שוער ליגה סביר וטוב, לכתוב שהוא לא ירידה ברמה מטר שטגן זה ממש לא נכון.

תגיד, הבחור שהגיב שם זה לא האוהד טוטנהאם (אוהד ריאל בארון בעצם) שהיה בפורום הקודם, והיה מגיב לא מעט ותמיד תורם פרספקטיבה חדשה ומרעננת לדיונים?
אם אני לא טועה גם לו קראו יניב, וגם סגנון הכתיבה שלהם דומה.

BornToRun קראו לו כמדומני.

אם זה הוא - תביא אותו לכאן!

נ.ב. הוא צודק, כמובן. שצ’סני של השנים האחרונות רק הלך והשתבח לעומת הגרסה המהוססת והפדחנית קצת של ארסנל. שוער מעולה, ואם הוא מגיע בגרושים אז רק הרווחתם.

חשוב לי להדגיש שאין לי העדפה בגלל שאין לי מושג.
הייתי נגד נבאס בגלל שהוא מזוהה אצלי עם ריאל, אבל אין לי העדפה לשצ’סני או בראבו או מאסיפ או שחקן חופשי אחר .
לא יודע מי מהם בכושר יותר טוב.

אם השכר הוא באמת רק מיליון יורו, והחוזה רק עד סוף השנה, אז זאת החתמה טובה גם אם הוא לא ישחק דקה.

העיתונים אומרים שבהסכם פרישה של שסני, הוא חייב לפצות את יובנטוס אם יחתום בקבוצה אחרת .
מדברים על 2 מיליון, לא משהו דרמטי, אבל לא הצלחתי להבין אם זה סכום שחרור קבוע או שצריך להיכנס למו’'מ עם יובנטוס. הם יכולים להקשות עלינו.
בכל מקרה, נדע תוך יום יומיים, זאת לא תהיה סאגה ארוכה.

היו ספקולציות ששסני דרש בהתחלה הבטחות שהוא יהיה השוער הראשון. בארסה הבהירה שלא תהיה הבטחה כזאת, הוא יצטרך להתחרות. שסני הסכים.

בארסה מאניה הביאו אתמול איזה דיווח שיובה ויתרה לו על הכסף ונסללה הדרך להגעה.

העסקה כבר סגורה, לא?

פבריציו כבר הוציא היר וי גו.
ספורט גם בטוח שהוא חותם ביום ראשון או שני…
MD עדיין לא בטוחים. אומרים שהוא קרוב, אבל בארסה רוצה לבדוק מה הכושר שלו והוא רוצה לבדוק סידורים עבור המשפחה (הוא פרש כדי להיות עם המשפחה, לא בגלל סיבות מקצועיות).

כן, קראתי גם, ב MD.
היום אומרים את ההפך מאתמול. שיובה חייבת לו כסף, והיא לא תצטרך לשלם לו אם הוא חותם במקום אחר.

שאלה קטנה, אם וכאשר שצ’זני באמת יחתום, הוא יוכל לשחק בליגת האלופות?, כי לי זכור שהרישום שחקנים לליגת האלופות נסגר בתאריך מסויים (שבוע לפני כמדומני) ורק שחקני נוער רשאים להיות מוספים.
אם זה נכון, אני בספק גדול לאפשרות שבארסה תסיים בטופ 8.
אבל אולי יש חריגה במקרה של פציעת שוער ראשון או משהו כזה.

פורסם שאם אין לך 2 שוערי סגל ראשון (לא נוער), אפשר להחתים.
לדוגמא, אם נוייר נפצע לתקופה ארוכה. באיירן מינכן לא היתה יכולה להחתים כי יש לה את דניאל פרץ ואולרייך.

לפי מקורות בפולין ש MD מצטט, שסני אמור לעבור מחר בדיקות רפואיות ולחתום.
לפי אותם מקורות, הוא לא יהיה זמין עד אחרי פגרת הנבחרות. הסיבה - הוא לא בכושר מספיק טוב.

אני יכול להבטיח לך שבארסה לא תסיים בשמונה הראשונות.