המועדון מודיע רשמית על אמון בשחקן והארכת החוזה לברנאל -
חוזה עד 2026 (המקסימום האפשרי, בהתאם לגיל שלו), עם אופציה להארכה עד 2029.
סעיף שחרור של 500 מיליון יורו.
המועדון מודיע רשמית על אמון בשחקן והארכת החוזה לברנאל -
חוזה עד 2026 (המקסימום האפשרי, בהתאם לגיל שלו), עם אופציה להארכה עד 2029.
סעיף שחרור של 500 מיליון יורו.
זה קשור ל1:1 ? כי אני זוכר שקראתי שלא יהיה שום הארכה חוזה ל1:1
לא קשור, הוא לא שחקן סגל ראשון.
אם ירצו לרשום אותו בקיץ הבא ככזה, אז יצטרכו להעביר את החוזה בפייר פליי
למי שדאג, שסני חתם רשמית.
יש הודעה באתר הרשמי.
לפורטה : החוזה של לבנדובסקי יחודש אוטומטית לעוד עונה אם הוא ישחק 50% מהמשחקים.
בנוסף הוא מאשר מו"מ לחידוש של אראוחו, פרנקי, פדרי וגאבי.
55% מהמשחקים
כתוב פה “לא שותף בקלאסיקו”, פעמיים. כאילו זה איזה אירוע.
הבחור בכלל פצוע.
בסטנדרט שלך זה אפילו הופך אותו לשחקן המצטיין, לא?
מצטיין המשחק יחד עם מרטין ודומינגז.
הוא לקח את זה צעד קדימה והוציא את עצמו מהסגל לחלוטין. תן לו את הכתר.
אוהדי ריאל מדריד: 4-0 בקלאסיקו אין כדור זהב לויני השבוע הזה לא יכול להיות יותר גרוע…
ארסנל בתגובה : Hold My Beer MF
פראן טורס נמכר !
דירה בבוקרסט שמניבה 12% בשנה נשמע יותר אמין מזה.
אל תהיה “שובר שמחות” לא כיף איתך במסיבות. אתה בטח בחתונות מספר לכלה ולחתן את הסטטיקה של הגירושים…
אני מספר להם על הילדים. יש לי 2.
תדאג שהם לא אוהדי ריאל!
אח שלי מעודד את הבת שלו לאהדת ריאל רק רק בשביל לעצבן אותי.
מתפנה סופסוף לכתוב פוסט התנצלות.
לפני שנה+ ניטש ויכוח די ארוך ביני לבין @RDT (יובל נכון?) בנושא איניגו מרטינז.
אני טענתי ששחקנים כאלו לא ראויים ללבוש את החולצה, בארסה כמועדון על צריכה לכוון או לשחקני וורלד קלאס, או לצעירים כשרוניים שזרחו רק מעט (דמבלה, סורי על הדוגמה הגרועה) כמובן כמובן על הלא מאסיה, וגם אם בא לנו לבדוק שחקני יציבים/בינוניים שדפקו עונה שתיים טובות הם צריכים להיות בטווחים של עד 24-26 כעוד יש להם מה לתת - אם אכן הם ישמרו על הרמה. אבל מרטינז בן ה 31??? עבר זמנו. אסור היה לו לשחק דקה. כך חשבתי.
הוויב שהיה לי על איניגו מרטינז זה מתייה. לקבל שחקן שהיה פעם קצת טוב לליגה הספרדית איזה עונה וחצי, ולקבל אותו מזדקן ורע.
סו… טעיתי. אני אמנם מחזיק עדיין בשיטת הרכש שאמרתי לעיל, עם זאת כדי לקבל רוטציה רחבה (כשיש מאמן שאשכרה משתמש בה ולא מקפיא שחקנים ומפשיר אותם בפציעה של שחקני הרכב) וזמני מנוחה הגיוניים נכון להחזיק בלם גם אם הוא מעבר לשיאו וגם ובעיקר אם הוא לא מיועד לצמד הבלמים הפותח האמור להיות וורלד קלאס.
ועוד משהו, לא תמיד נכון לשחק עם צמד בלמים זהה יכולות. צמד הבלמים הוא יחידה אחת המורכבת מסט יכולות שכל שחקן מהצמד יכול להחזיק ביכולות שונות לגמרי. פיקה האיטי והאינטליגנט יחד עם פויול הלוחם והאחראי זה דוגמה מיני רבים שאפשר להביא. ויש משהו מאוד מאוזן בצמד קובארסי איניגו שאחד משלים את השני גם אם יש להם מכנה משותף כצמד של בוני משחק (שניהם מחזיקים בכדור לא רע עם העברת כדורי גובה מצד לצד). אני עדיין חושב שהצמד קובארסי בשמאל וארואחו בימין או קובארסי בימין וכריסטיאנסן בשמאל מוצלח יותר, אבל יחסית לבלם רביעי הוא נותן שקט ותיאום לא טריוויאלי בכלל.
קניה מעולה. טעות שלי.
ההבדל הוא עצום.
מת’ייה היה מגן שמאלי, שעקב פציעה הפך להיות בלם ומעולם לא הרשים בעמדה הזאת. מרטינז לעומת זאת, היה נפלא בסוסיאדד ובבילבאו, ואם ברתומיאו לא היה מחבל אז היינו קונים את מרטינז במקום את מת’ייה.
בשבילי זו חכמה לאחר מעשה, מתייה גם בתור מגן היה רע אצלנו, הוא פשוט הרגיז אותי שהוא תופס עמדה שבלם/מגן ממוצע מהליגה הספרדית יכול לנסות להיות טוב בה.