פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

כאמור הוא עשה הסבה ממגן לבלם אחרי הפציעה, ולא היה טוב בשתי העמדות. לא שהחזקתי ממנו לפני הפציעה, אבל הוא לגמרי היה ברמה שיכל להיות מחליף לאלבה במקום כל הלוקה דיניות האלה שהביאו לנו.

הבעיה היא שהוא הגיע למרות שכולם ידעו שהפציעה גמרה אותו. זה כמו שהיו מביאים את אומטיטי אחרי הפציעה, ועוד מעדיפים אותו על אומטיטי של לפני. מבלי להכיר את כל ההנהלות בהיסטוריה של ענפי הספורט אני בטוח שאין אחת יותר גרועה ממנה.

לוקה דין היה ממש אחלה. למכור אותו זו היתה החלטה מפגרת. הרבה יותר טוב מבאלדה למשל.

אני חשבתי שאיניגו טוב רק בשביל להיות בלם רביעי/חמישי כזה, שהגיע בחינם למלא חורים פה ושם. כמו אריק גרסיה.
זה בדיוק מה שהוא, רק שהחורים נהיו קבועים כי אראוחו וכריסטנסן פצועים.
אם כולם היו כשירים, לא חושב שהיה רואה הרבה דקות גם ביכולת הנוכחית.
אני לא חייב לו התנצלות.
אבל כן מעריך את המקסימום שהוא נותן. טוב שהביאו אותו וטוב שלא ויתרו בקיץ ורשמו אותו.

אולי יותר טוב מבאלדה, אבל לא מספיק טוב באופן כללי.
פחות טוב מאלבה שחצי פורום רצה שיעוף.

אם כריס יוכל לתת לנו אפילו 60 אחוז ממה שהוא היה בעונה הראשונה שלו וגם להישאר סוף סוף כשיר אז יש לנו ליינפ של בלמים שבפעם הראשונה מזה שנים אני יכול בלב שלב שלם להגיד שלם ומוחלט… וזה עוד בלי גרסיה

שאלה מתי ואיך הוא יחזור

לפליק יש כאב ראש שלא מהעולם הזה

אחרי שהדאיכה של ג’ורדי באמת התחילה, הוא היה יותר טוב. אני לא טוען שהוא היה מגן טופ, אבל הרבה יותר טוב מכל המגנים שהיו לנו בשני הצדדים עד קונדה בערך, אז למכור אותו זו היתה החלטה רעה.

בדיעבד אולי אתה צודק, אני לא עקבתי אחרי דיניה, אבל זה לא היה ברור בזמן המכירה.
קנינו במקומו שחקן צעיר ומבטיח , היה לנו אחד צעיר אחר שהושאל כדי לקבל דקות , ועוד אחד שהתפתח בלה מסיה

פירפו הסתבר כפלופ ענק.
קוקורייה נמכר בגרושים.
מירנדה הסתבר כלא מספיק טוב.

ממה שאני זוכר מדיניה בברצלונה, אלבה היה יותר טוב ממנו.

בחזרה להווה, אני חושב שהיום המגן השמאלי היא עמדה הכי דחופה להתחזק בה. אפילו לפני חלוץ מחליף או מגן ימני.

מסכים.

אם זה אפשרי מבחינת פיירפליי בקיץ, יש מצב שמשתלם לתת לדייויס את המשכורת המוגזמת שהוא דורש.

לגבי דין, כבר אז חשבתי שזה רעיון רע- הוא באמת שיחק טוב.

לגבי קוקרייה לא הייתה סבלנות (או מישהו שיעזור לו להתפתח), ופירפו זו הייתה החלטה פשוט מוזרה.

לדעתי זאת תהיה טעות גדולה מאוד, קןדם כל הוא לא טוב כפי שעושים ממנו ושנית ישנה לגמרי את היררכית השכר אצלכם עבור מגן שמאלי.
לא חשבתי שהוא שידרוג מספיק גדול על מנדי לשלם מה שמבקשים עליו.
מגן שמאלי סביר פלוס מהליגה הספרדית גם יספיק וגם ישאיר כסף.

תנקוב בשם. איזה מגן שמאלי בליגה הספרדית בגיל סביר זמין כרגע שהוא ברמה מספיק טובה לריאל\בארסה?

הבעיה היא שקשה מאוד למצוא מגנים שמאליים טובים. אם נונו מנדש היה על המדף זו אופציה, אבל פאריז לא ישחררו אותו, ובפרט לא לנו. גם אם כן - בסכום מופרע.

אני אוהב את דימארקו מאינטר אבל גם יקר ולא פרקטי.

image

זה היה כל כך קשה להחזיר אותו שהוא היה בהעברה חופשית יכול להגיע

אם אני ברצלונה אני בקיץ שופך את הכסף עליו.

אין ויכוח. טעות מחרידה לאבד אותו וטעות עוד יותר מחרידה לא להחזיר אותו בחינם. אבל בשלב הזה הוא כבר בן 29, עם חוזה. לא יודע אם הגיוני לשים עליו את ה-30-40 שאני מניח שיבקשו.

זה לא שהוא גומר את הקרירה ב30

לא. אבל בספטמבר הוא יהיה בן 30 - נביא בקיץ שחקן בן 30 בסכום הזה כדי שיהיה לנו פתרון לשנתיים שלוש?

גם ככה אין לנו כרגע יותר מידי כסף. לדעתי נכון להשקיע לטווח ארוך ולהביא שחקן עם פוטנציאל לשחק 5-6 עונות ולא 2.

גם הם הוא יתן לך שלוש שנים גדולות זה שווה את זה. תביא אותו ותגדל שחקן כשרוני לצידו.

מי אשם בזה שפיספנו אותו ללברקוזן? צאבי או לאפורטה? שימישהו יסביר לי איך הוא הגיע ללברקוזן בחופשית…

ובאלדה זה לא מספיק תשובה טובה בשבילי. באף נקודה בקרירה של באלדה הוא לא היה יותר טוב מגרימאלדו ואפשר היה לשלב בין שתיהם.

בסנאריו רגיל זה היה יכול להיות אחלה, אבל ריאלית, אם יהיה לנו פייר פליי בקיץ וקצת כסף לרכש, זה לא יהיה הרבה - אז להוציא 30-40 על גרימאלדו+ עוד 30 על מגן צעיר זה לא נראה לי בקלפים.

אתה לא תקבל גם אתה את מבוקשך. באלדה ישאר .

הדבר הכי טוב שכנראה לא צריך ק.א יקר יותר

אין לי, גם לא חייב מהליגה הספרדית למרות שעדיף.

אני פשוט אומר שעמדת המגן לא מספיק חשובה וקריטית כדי להוציא שם כסף של סופרסטאר, במיוחד לא כשזה דייויס שלדעתי די אוברייטד, אפשר להביא מגן שמאלי סביר שלא יעשה חורים בהגנה ומניע את הכדור בצורה מספיק טובה ולסתום את החור ולהשקיע את הכסף איפה שבאמת צריך, כמו קיצוני שמאלי עם רגל הפוכה או קשר אחורי.

בנוסף כפי שכתבתי דייויס גם יעשה בעיות בהיררכיית השכר אצלכם ואם תתנו לו מה שלפי הדיווחים הוא מבקש אז הוא ישתכר יותר משחקנים יותר טובים וחשובים במערך שלכם מה שיכול לייצר בעיות.

הכוונה היא לא שדיוויס אינו שדרוג אבל המחיר שמתלווה אליו לא שווה את השדרוג הזה במיוחד לא בעמדת המגן.

כנראה שאתה צודק לגבי באלדה, לצערי.
אם כבר, בהנחה ולא מביאים מגן, הייתי משקיע את הכסף בקיצוני שמאלי.

תיעדוף הרכש שלי הוא

מגן שמאלי
קיצוני שמאלי
חלוץ צעיר

אני יודע כמה אתם לא סובלים את מנדי. באמת היית מסרב לדייוויס?

אגב,.אני מנחש שהוא וה-20 מיליון שלו באמת יגיעו אליכם בקיץ, לפי הדיווחים.

עכשיו שכנראה פתרנו את הבעיה של קשר אחורי, אני האמת יותר אופטימי ממך. זה תלוי אם סוף סוף לאפורטה יצליח עם נייקי ולהחזיר אותנו ל1:1 אני גם חושב שאמורים לחזור לקאמפ שנה הבאה.

אם הכל ילך לפי התכנון, שנה הבאה אתה תוכל להפסיק להיות “דום וגלום” לגבי ברצלונה :wink: