פנטזיות, העברות וחוזים: טאה יחתום? וגם יירשם?

קצת קשה להאמין שזה הסכום.
אני זוכר שיש לנו בייבק עליו ב 9 מיליון.

הלוואי שזה נכון. יאפשר לרשום את אולמו לא?

בגדול זה בערך הסכום.

אחרי ההפחתה שנובעת מזה שאנחנו לא ב1-1?

צודק, שכחתי מזה.

כל מיני דיווחים הבוקר על התקדמות בשיחות עם ג’ונתן טאה (יהיה בן 29 בפברואר) של לברקוזן -

מה זה אומר על כריסטנסן/אראוחו?

ולגבי ההנהלה? העובדה שאנחנו סוגרים שחקן בדצמבר לעונה הבאה? אם זה לא היה דקו, עוד היינו מחמיאים בטעות.

א. עוד לא סגרנו כלום.
ב. גם אם נסגור - נצטרך לרשום אותו, ובברצלונה זה החלק הקשה.
ג. זו עדיין לא העמדה הכי נדרשת לחיזוק, וגם לא השנייה הכי נדרשת, ואני מנסה להבין כיצד הגעה (אם וכאשר) של בלם בן 29 תשפיע על מצבת הבלמים הקיימת.
ד. יש שחקנים אחרים בלברקוזן שהייתי מביא קודם, אבל אין לנו סיכוי להביא אותם.

כשזה יהיה מוגמר, אברך על המוגמר. זה עדיין בגדר ידיעות/שמועות.

מה עם גיוקרש או שחקנים אחרים מספורטינג? הפרוייקט הזה כרגע מתפרק.

די עם פורטוגלים. די.

כמו שאביתר בנאי שר: “לא צריך אף אחד”

חדל קניות. בארסה צריכה להיות משק אוטארקי.

מה לעשות שאין מגינים שמאליים, חלוצים ו-ווינגרים. תמיד התצורות הכי טובות שלנו הגיעו מהשילובים הללו.

מה עושים במשק אוטרקי כשאין חציל? מגדלים חציל או משתמשים בזוקיני.

לא יודע, כבר יש לנו חציל וזוקיני. לא התרשמתי.

1000111466
1000111467

תבדוק למה אתה לא מצליח לגדל חצילים וקישואים - כשארטיקושים יש לך כמו זבל…

זה קטע של מחזורים ליאור, לפעמים תגדל שני מגינים שמאליים טובים, לפעמים, תייצר ווינגרים טובים ולפעמים קשרים. מנסים במצבים כאלו לייבא שחקנים לבארסה ב’, אבל גם זה לא תמיד עובד.

אני חושב שהאנאלוגיה שלך כל כך תיאורטית ורחוקה שאתה שוכח שאתה לא תייצר דרים טים כל שנה.

אבל אין לנו מחזורי גידול טובים של חלוצי מטרה או של וינגרים נכון?

מה הבעיה? עוד פציעה מסתורית של כריסטנסן והכל בסדר.

וברצינות , לדעתי זה אומר שכריסטנסן בחוץ. כל יורו עליו הוא רווח נקי, מותר לנצל חלק לרישום שחקנים חדשים וגם לדווח על רווח בספרים.
אני בספק אם ימכרו את אראוחו, האוהדים לא יבינו את זה. גם המחיר שלו לא ברור אחרי עוד פציעה ארוכה.

הדיווחים על טא היו עוד בקיץ, וכבר אז דיברו על פליק פאקטור. הוא רוצה אותו, וטא רוצה את פליק.

זה פשוט ביזנס טוב על בלם בפרופיל יחסית גבוה לקבוצה עם סגל בלמים מידלדל.

לא יודע לגבי השאר, אבל אנחנו לא נביא את גיוקרש(או 9 יוקרתי אחר) כל עוד לבה בקבוצה.

הכל טוב ויפה, עד שנזכרים שברצלונה לא ידועה ביכולת המדהימה שלה להיפטר משחקנים בכזו קלות, ושאם כריסטנסן לא ירצה ללכת - ניתקע איתו עוד שנה ונאבד אותו בחינם.