נכון לעכשיו - אולמו וויקטור לא רשומים לחצי השני של הליגה.
הסוכן התראיין והכחיש מכל וכל.
“החלום של פרנקי להצליח בברצלונה” או משהו כזה.
בעניין של אולמן וויקטור, זה ממש לא נראה טוב.
בית המשפט דחה את התביעה של בארסה .
בארסה תגיש תביעה אחרת לבית משפט אחר, לא התעמקתי מה ההבדל.
תזכורת - היה ניתן להשתמש ב 80% מהשכר של טר שטאגן, ובארסה השתמשה בזה כדי לרשום את שסני. אבל נשאר עודף, ובארסה רוצה להשתמש בעודף כדי לרשום את אולמו.
הטענה של בארסה היא שלא הייתה מגבלה לשימוש בכסף הזה ליותר משחקן אחד. לה ליגה שינתה את החוקים, ועכשיו היא לא מרשה לנצל את העודף עבור שחקן אחר.
יש עוד קטע. למרות שמשחק ליגה הבא הוא ב 18 לינואר, בארסה חייבת לרשום את אולמו עד 31 לדצמבר. הסיבה היא חוק אחר, שלא מאפשר לרשום אותו שחקן פעמיים במהלך העונה באותה קבוצה.
בגלל לחץ זמן, הכנסות מספונסרים נוספים ירדו מהפרק. או שיצליחו לנצח בבית משפט , או שיצטרכו לשים כסף אישי כבטחון. או להשאיל את השחקן.
כמובן שאם אולמו לא יירשם , אבל יישאר, הוא יוכל לשחק בכל התחרויות מלבד לה ליגה - הסופרקאפ, הגביע, ליגת האלופות.
עלה במוחי ראיון לוותר על שסני עבור הליגה, ולרשום את אולמו במקומו על השכר של טר שטאגן. אני לא יודע אם זה חוקי מבחינת הליגה. מצד אחד שסני רשום לכל העונה, מצד שני אם הוא נניח פורש או מושאל, כנראה אפשר להשתמש בשכר של טר שטאגן עבור אולמו.
תנו לי לנחש שבדומה למה שהיה פעם שנת לימודים כל שנה בארץ בסוף ימצא פיתרון בדקה ה90. כנראה ערבויות אישיות.
פשוט התנהלות מביכה, יותר מזה, מעלה הרבה סימני שאלה לגבי לאפורטה.
מתי היא שינתה את החוק? השנה?
לפי MD, זה מה שבארסה טוענת בתביעה החדשה שלה.
לא בדקתי בעצמי.
לדעתי זה תירוצים כדי להגיד שלה ליגה מתנכלת לבארסה, כדי להוריד את האשמה מעצמם.
באותו זמן מדווחים שג’ונתן טא כמעט סגור. מעניין מה הוא חושב כשהוא קורא את כל הסאגה של אולמו.
בעיני שתי הדברים יכולים לקרות באותו זמן, ברצלונה יכולה להיות רשלנית והיא רשלנית ולה ליגה מתנכלת לברצלונה. אני לא חושב שזה סותר אחד את השני.
אני מאשים יותר את לאפורטה פה, אבל אני לא משקר לעצמי וחושב שטבאס עושה את זה ממניעים טהורים.
אם אני צריך להמר, הייתי מהמר שהאשמה על בארסה.
אני בטוח שגם בקבוצות אחרות יש שחקנים במעמד של אולמו, ויש להן בדיוק אותן בעיות . פשוט אולמו הוא שחקן מפורסם והוא בבארסה.
ספורט אומר שיש עוד אפשרות להכנסה מיידית שתפתור את הבעיה.
לפורטה הגיע להסכם עם חברה קטארית על מכירת כל תאי ה VIP תמורת 120M ל 20 השנים הקרובות.
הבעיה שבבארסה קיוו למכור אותם ב 200M, והסכום הנמוך הוא רק בגלל לחץ זמן לרשום את אולמו.
קומבינה על קומבינה על קומבינה, מתחיל להזכיר נשיא אחר.
כמו שחשבתי בתחילת העונה: במה מועיל הרכש של אולמו? 60 מיליון על עמדה שהיא לא הכי הכרחית, על שחקן פציע ועם בעיות עם השכר שלו.
הוא לא מצליח לייצר רצף משחקים, לא של משחקים טובים ולא של משחקים שהוא כשיר.
ב-60 מיליון היה אפשר לעשות יותר. וזו לא חוכמה בדיעבד.
באסה עם ההתנהלות הזאת. אני אישית שמחתי שאולמו הגיע כי מקצועית הוא שחקן מצויין, ואין לנו המון שחקנים שיכולים לעשות את מה שהוא עושה, ואני בכלל לא בטוח שפרמין היה מחזיק מעמד כל העונה (והפציעה שלו בהמסטרינגס בתחילת העונה היא עדות לכך). הבעיה היא שמעבר לפציעות ולקושי בשמירה על הפורמה, ציפיתי לפחות של מועדון כן תהיה תוכנית בזמן שהרוויחו עם הטריק של פציעות כריסטנסן, אך התבדיתי.
אני יודע שכולם מחפשים למכור את דה יונג, אבל כפי ששמעתי לב מכל המחירות האחרונות וגם כפי דפיקה אמר אחרי שהוא פרש- האשימו את כל הותיקים ואילו עם משכורת ברטומאו בבעיות הכלכליות של המועדון. כמעט כולם הלכו ונשארו רק דה יונג וטר שטגן ועדיין יש בעיות ואי אפשר לרשום שחקנים. מה לעזאזל קורה פה? ומי מבטיח לנו שהכל יתאפשר אחרי מכירת כל השחקנים שלנו? אני כבר לא מצליח להבין איך מגיעים ל 1:1 ב tffp הפייר פליי הפיננסי של טבאס.