פנטזיות, העברות וחוזים: אראוחו, מרטין, פדרי וגאבי האריכו חוזה

זמני בלבד

היה לי עשרות ויכוחים על ארואחו, גם בפן המקצועי שלדעתי הוא בלם שלא מתאים לבארסה, וגם ובעיקר בפן הפיזי.

על איזה מעמד מדברים אם השחקן לא מצליח לסגור 3 חודשים ברצף? כאילו דאממ, מי אתה בכלל שמגיע לך מעמד ואיזה גביע בדיוק הבאת הביתה? כל שחקן פלוץ דורש דרישות כאילו יש לו קבלות. יש לך מחזרות ואתה רוצה לעזוב? הדלת פתוחה. אבל קבלות של בלם על אין לו. אולי שנה אחת… גם לדה יונג יש שנה אחת טובה ברפרטואר והוא חרא של שחקן.

2 בעיות עיקריות שיש לי עם הסיטואציה לגביע אראוחו -

1. נכון לכרגע לאף אחד (מעבר לברצלונה ואראוחו עצמו) אין מושג מה הוא רוצה, איזה מעמד הוא דורש, מה ברצלונה הציעה, מה הפערים וכו’. כל חצי שעה יש איזה ציוץ על זה ש"אראוחו הודיע לאנשים שהוא פגש ברחוב שהוא רוצה להמשיך/לעזוב/להיות באנקר/לשלש את השכר/להילחם על מקומו", אבל כל עוד אף אחד מהצדדים לא מדבר - הציטוטים האלו אמינים כמו האופטימיות שיש בהנהלת ברצלונה כל פעם לפני רישום של שחקנים. אבל עדיין אנשים (כולל אני) מתייחסים אליהם כאיזושהי אמת כי…זה באינטרנט.
  2. בגלל שמדובר בברצלונה, מה שהכי מפריע לי זה שגם אם RFA יעזוב, איכשהו זה יהיה בעסקה הכי גרועה האפשרית. אם היה בלם של שטוטגארט ומחוזר על ידי הסיטי, היו מקבלים עליו 80+ מיליון. אם היה בלם של ריאל שרוצה לחקור מקומות חדשים, היו מקבלים סכום דומה. אנחנו? זה בטח ייסגר בהשאלה עם אופציית רכישה ב-5 מיליון ומשחק ידידות בקיץ. שיבוטל. שלא לדבר על זה שבטח בתמורה נקבל רכש מפוצץ לעמדה שלא צריך ושלא נצליח לרשום.

עוד דיווח של כלי תקשורת קטלאני, על כך שאראוחו לא מרוצה מהתנאים שהוצעו לו ומהירידה במעמד המקצועי.

מה שכן ,אני עדיין לא מאמין שההצעה מיובה היא רצינית בעיני הסוכנים שלו. רוצים ללחוץ את בארסה עכשיו לפני שמביאים הצעה משמעותית מאיזו יונייטד בקיץ.

*ב-‘אס’ מדווחים שעסקה למעבר קבוע של לנגלה לאתלטיקו על סף סגירה בין המועדונים.

• טוני חואנמרטי טוען שבארסה סימנה את ראשפורד בשיא הרצינות. השאלה עד סיום העונה.

לא מוכן לשמוע על זה, הם ברשימה השחורה , צריך להחזיר את לנגלה לברצלונה להעניש אותם גם אם זה אומר שנשלם ללנגלה כאילו הוא מסי!

:joy:

הוכחה מבחינתי למי צודק בקייס אראוחו :wink:

גם פבריציו אומר שיובה רציניים לגמרי לגבי אראוחו ורוצים אותו כבר עכשיו בינואר.
מעניין מה יהיה הסכום אם זה יקרה. אני אזכיר שבארסה הגישה הצעה ללברקוזן על סך 20M בקיץ עבור ג’ונתן טא, והם סירבו. העדיפו לאבד אותו בחינם כי זה לא שווה את ה 20M אפילו עבורם.
אז אני אכעס על לפורטה אם לא נקבל לפחות 50 על אראוחו.

גבריאל סאנס מ MD אומר שאסטון וילה מוכנה לשלם את סעיף השחרור של מינגסה ששווה 20M. לבארסה יש 50% מהכרטיס שלו וזכות ראשונים עליו. כלומר אפשר לקנות אותו ב 10M בחזרה, או לקבל 10M ביד.
יכול להיות שזה לא ראיון כזה גרוע אם אראוחו עוזב ופורט ממשיך לא להיספר.

איך יובה מבחינה כלכלית?

צריך לזכור שאם זה היה הפוך יובה היתה חולבת אותנו. אין צורך לגלות רחמים כלפיהם

נראה לי שתי הצדדים רוצים פרידה. גם ברצלונה.

הם במצב לא טוב כלכלית.
כל העסקאות שהם עושים זה השאלה + חובת קנייה.

תתכונן לכעוס. הרבה.

ממשיכים להפסיד המון כסף.
562M ב 3 השנים האחרונות.
אבל אין באיטליה כללים נוקשים כמו שטבאס קבע בספרד, כל הקבוצות מפסידות כסף, אז אני לא יודע.

יובה קנתה את קופמיינרס בקיץ האחרון בעסקה של 50-60 בקיץ.
אם הם מסוגלים להביא הצעה כזו עכשיו, אז וואלה… אי אפשר לפסול שאנחנו נקבל את ההצעה.

לא צריך לרחם עליהם. אין להם כסף שיחפשו בלם אחר.

אני לא רוצה למכור את ארואוחו אבל בנושא של הסכום כסף אין לי פשרות. לצערי כמו שאני ואתם מכירים את המועדון , בטח יסכימו לאיזה השאלה עם איזה סעיף…

אני לא אבכה אם נחליף את פאטי בראשפורד.
יכול לתת פה חצי עונה נחמדה סטייל דאווידס/אובאמיאנג.

או תקופה כיפית כמו בואטנג.

לפי ספורט, לראשפורד יש שכר עצום של 10M נטו לעונה. לא פלא, הוא היה כוכב כשחתם על החוזה שלו.
שחרור של פאטי לא יספיק לממן את זה, אפילו אם מישהו יסכים לשלם את שכרו במלואו (לא יקרה).
צריך לשחרר עוד מישהו משמעותי עם שכר גבוה בשביל זה. לא טורה או אריק.
אני לא חושב שאפילו השכר של אראוחו אם יעזוב יספיק, בנוסף לאחוזים מהשכר של פאטי.

א. אם זה הסכום אז קח בחשבון שמדובר על חצי מזה. 10.
ב. אני בספק אם בארסה תסכים לקחת אותו בסכום הזה, ולכן משער שהוא יצטרך להתאים את עצמו.
המועדונים האחרים שהתעניינו אלה מילאן, יובה ודורטמונד. לא חושב שמישהי תסכים לסכום המדובר.
ג. עכשיו שאנחנו ב-1:1, אפילו 10 זה יותר פשוט.

א. גם השחקנים שיעזבו בינואר, מדובר על שכר של חצי שנה, כך שאפשר לא לחלק ב 2.
ב. אני מאוד מקווה שזה מה שיקרה, אבל כשלפורטה מתלהב הוא לא רואה בעיניים. כבר היינו בסרט הזה כמה פעמים.
ג. כן, אחרת לא היו מדברים בכלל על שום חיזוק בינואר.

ראשפורד היה שחקן מרשים עוד לא מזמן, אני לא יודע מה קרה לו. אם הוא החליט לצאת לפנסיה, למה בדיוק אנחנו צריכים אותו? אפילו שפאטי בפנסיה כבר שנים.

החוזה שלו הוא לחצי העונה לכן הסכום הוא חצי, איך הכסף יכנס זה נושא נפרד. 10 יותר פשוט מ-20, ו-5-7 עוד יותר.

לאפורטה גם התלהב מפליקס והביא אותו בגרושים.

גם על אובמיאנג היו ביקורות דומות כשבארסה לקחו אותו.
אני לא יודע אם הוא בפנסיה או לא, אבל הוא עדיין בגיל שעם קצת מוטיבציה הוא יכול להיות טוב, ומצידנו אנחנו לוקים בכנף שמאל. זה הימור סביר.

אני לא מבין מה זה משנה שנה או חצי שנה. אם אנחנו משחררים שחקנים בינואר, השכר השנתלי שלהם צריך להיות כמו השכר השנתי של ראשפורד.
אתה רוצה להפוך את כל החישובים לחצי שנתיים? בסדר, אז כדי לממן חצי שנה של ראשפורד צריך לשחרר שחקנים שהשכר החצי שנתי שלהם שווה לראשפורד.
אני לא יודע כמה אחוזים מסכום מכירה פוטנציאלי של אראוחו אפשר לנצל לשכר של ראשפורד. לפני החזרה ל 1:1 היה אפשר לנצל 20%, עכשיו אני לא יודע.

פליקס רצה רק בארסה, וירד לשכר סמלי בשביל זה. זאת לא דוגמא מוצלחת. גם קאנסלו רצה רק בארסה.

יש סיבה מדוע ראשפורד לא משחק ביונייטד. עד כמה שאני יודע הוא לא רב עם המאמן, אלא ירד לספסל ואפילו ליציע בגלל היכולת.
ברור שיש דוגמאות טובות, כמו גם רעות להשאלות מסוג זה, אז אי אפשר לדעת.