אתה מדבר על למה אולי רצו למכור את פרנקי. אני מדבר על איך פרנקי הוצג בתקשורת בתקופה שניסו לדחוף אותו החוצה.
באמת לא יודע מאיפה הבאת את זה. אני לא אומר שזה לא נכון, אבל מעבר לכל מיני פרננדו פופולואים, מישהו באמת יודע שזה מה שאראוחו רוצה? או ששוב נחזור לנושא הזה ששואל למי זה נוח להציג אותו ככה, מה שיחזיר אותנו לאירועי קיץ 2022 עם פרנקי?
כלומר יש משהו באוויר לגביע כל אלו שהחוזה שלהם נגמר בקיץ 2026, ועדיין לא חתמו על ההארכה?
גונדוגן וקאנסלו הצדיקו את ה 0 יורו ששילמנו עליהם. אני עדיין מתגעגע לקאנסלו.
אריק גם הוא בסדר בתור מחליף חינמי עם משכורת נמוכה.
רק פראן הוא נפילה קשה.
ווקר שחקן מצוין בדיוק בעמדה שאנחנו לא מכוסים היטב.
וברצינות - אנחנו יודעים בכלל מה מילאן מציעה לו, כדי לדעת אם אנחנו, קבוצה שלא יכולה להכריז על החוזה החדש של פדרי כי עדיין לא יודעים אם הוא ייכנס בפיירפלי, יכולים להתמודד בכלל עם ההצעה שלהם?
אני מסתמך על דיווחים ומקרי עבר, אחרת איך ננהל דיון?
אני לא אומר שאראוחו רוצה שינשקו לו את הרגליים מילולית, אני אומר שאראוחו רוצה לקבל יחס של שחקן מפתח ושזה יתבטא במו’'מ. זה כל-כך דמיוני?
מאותן סיבות שאנחנו לא מוזכרים בהקשר של שחקנים אחרים: הצוות המקצועי בברצלונה ישב, ניתח, חשב, בדק היתכנות כלכלית, התאמה מקצועית, השפעה על תקרת השכר, התאמה למרקם הקבוצתי, ובסוף פסל אותם כי הסוכן שלהם לא חבר של לאפורטה.
אם זה האורוגאי, אז שום דבר לא ישתנה ועדיין ההדלפות ימשכו… אבל אם פתאום הטון התקשורתי ישתנה ונתחיל לשמוע "אראוחו התרכך ושינה את דעתו " אז נדע שהמועדון הוא זה שעומד מאחורי ההדלפות.
הבעיה שעכשיו גם האורוגאי בכלל בהרגשה שפגעו בו… שהיה לנו בהצלחה. יובה יכולים לשכוח ממנו השנה…
אראוחו לא יעזוב מהינואר, ויש לו הזדמנות להזכיר לנו מי הוא.
זה לא משנה את העובדה שהוא שחקן עם ערך גבוה בשוק וביקוש. הראש אומר למכור חד משמעית, אין לנו כסף לשוקו ולחמנייה ואני לא רוצה מקרה פאטי. אין לדעת מה יקרה איתו עוד שנה ומה יהיה הערך שלו עם הצוות הרפואי שלנו. הלב אומר שישאר ויהיה פויול.
השנקל שלי לגבי אראוחו: הוא מקצוען ויש לו תשוקה אדירה לכדורגל. זהו.
אני מבין איך זה יוצר בלבול כשהוא עולה לשחק עם שבר ביד או קופץ מעל לסמל על הדשא… למה אוהדים יירצו לחשוב שהתשוקה שלו היא לבארסה.
אבל בפועל בן אדם עם תשוקה אדירה למה שהוא עושה יפעל באופן הזה. ההצלחה של הקבוצה היא גם ההצלחה שלו. זה לא אומר חתונה קאטולית, זה לא אומר שהוא יתאבד על הסמל ולא יחליף אותו לעולם באחד אחר.
ומהצד השני של אותו המטבע, אם הוא יישאר הוא ימשיך לתת את כל כולו. כזה הוא, זה למה @Eyal כינה אותה RFA - הלב שלו גדול מספיק בשביל הכינוי, גם אם הנאמנות שלו לקבוצה לא עולה בקנה אחד עם האהבה וההערכה שלנו אליו.
זו תאוריה שהייתי יכול לקבל אם לא שמי שהפריך אותה עד לא מזמן היה אראוחו עצמו.
בכל ראיון איתו הוא הדגיש כמה שהוא מחובר ורוצה להישאר כל החיים והוא ויתר על כסף כדי לחדש חוזה בברצלונה.
אם אני צריך לשים את האצבע, התפנית התחילה בהרחקה מול פריז.
משם הוא התחיל לדבר אחרת ולהישמע אחרת.
אני חושב שהבעיה שלנו שאנחנו מצפים ליותר מידי משחקני כדורגל, ולכן אנחנו נופלים בזה פעם אחרי פעם. שהם מבטיחים לנו שהמועדון חשוב להם יותר מכסף, אינסיטה ופויול היו כאלו, אבל זה יותר היוצא מן הכלל שלא מעיד על הכלל.
אם ארוחאו רוצה להרגיש שהוא מוערך ורוצה קידום ספורטיבי וכלכלי, אין בזה בושה.
אני לא יכעס עליו אם הוא יעשה את זה בצורה שקטה. אבל שזה יגמר לטובת המועדון.
אבל עם הפציעה הלא פשוטה של אינגו, אני באמת לא רואה איך ישחררו אותו עכשיו.