פנטזיות, העברות וחוזים: אראוחו, מרטין, פדרי וגאבי האריכו חוזה

הציוץ הראשון לא רלוונטי מבחינת אמינות, כי כולנו מודעים לזה שפציעה ארוכה של איניגו שמה מקלות הגלגלים של העסקה(ז’'א, לא תתבצע בינואר, או תתבצע במחיר גבוה יותר ורק במידה ובארסה תצליח להחתים מחליף).

הציוץ השני יותר מעניין(גם בגלל הכתב), אבל גם לא מחדש.
הדיווחים הקודמים שאתה מדבר עליהם היו שאראוחו אמר לשחקנים ולצוות שהוא רוצה לעזוב(לא יודע עד כמה אמין), אבל חואנמרטי ממחזר משהו שאומרים בערך שנה בכל מיני דיווחים: בבארסה רוצה לשמוע מאראוחו(פנים אל פנים) שהוא לא רוצה להמשיך בבארסה(אם אכן זה המצב).

כמו שכתבתי, הם פתאום מתחילים לשנות כיון. לאט לאט. גם אותם עיתונאים אמרו שפליק סומך על פאטי בהתחלת השנה.

בוא נגיד כך, אם המחיר הריאלי של ארוחאו היה 50+ עכשיו אז בקיץ זה ירד ל20+ וזה במקרה הטוב.

אני מקווה ששתי הצדדים ירדו מהעץ ויאריכו חוזה. הוא שחקן נהדר. בעיני אינגו הוא אחלה בלם אבל בשום פנים ואופן לא עדיף על ארוחאו. בטח שהוא יותר מבוגר.

אני רוצה מגן שיודע גם לתקוף וגם להגן, לשם שינוי.
לא או-או. וגם לא לא-לא.
לקונדה יש מנטליות של בלם. אין מגן ימני אחר עם כל הכבוד לפורט וצריך גם לגוון.
אבל זאת פנטזיה נטו, אף אחד לא מקשר את ווקר אלינו.

מסכים, ועדיין, ווקר שם גדול מדי לשבת אצלנו על הספסל.

בארסה מאניה העלו סרטון של מאחורי הקלעים בחגיגות אתמול שרואים את לבה מנסה לשכנע אותו להישאר.

אני חושב שזה די שם סוף למי שחושב שהכל דחיפה מכיוון ההנהלה ולא רצון של השחקן עצמו.

מה פתאום, אראוחו מלאך. זו ההנהלה שחרא.

בגזרת ההתקפה -

כן כן, עטיפות דגים ולא יקרה בינואר, לפחות לגביי הציוץ השני, אבל מקווה שבקיץ כן תהיה תנועה בנושא.

איסאק, אם אני מתעלם מהטריליארד יורו שניוקאסל תדרוש עליו, נשמע מעניין. אחלה עונה עד עכשיו, וגם לפני כן, והוא מכיר את הליגה הספרדית ככה שהכניסה שלו תהיה חלקה יותר. כל זה לא אומר שהוא ישחק מעבר ל-10-20 דקות עד שלבנדובסקי יעזוב, אבל עדיין.

מצד אחד אם לבנדובסקי לא יעזוב, לא יגיע חלוץ יקר.
מצד שני ביום שלבנדובסקי יעזוב, אני יותר ויותר חושב על ראפיניה כאופציה מובילה להחליפו.

אם הייתי חלוץ צעיר כמו ששקו, ובארסה הייתה מתקשרת, ומציעה חוזה ארוך ל 5 שנים נניח, לא הייתי חושב פעמיים אפילו אם זה אומר להיות המחליף של לבנדובסקי שנה אחת.
זאת קפיצת מדרגה גדולה בשבילו.
גיוקרש או איזאק אני לא בטוח. הם כבר באמצע הקריירה וגם ככה כל אירופה רודפת אחריהם בלי הצרות הכלכליות של בארסה.

אמורה להתרחש השבוע פגישה בין אראוחו והמועדון.
אתמול ראינו את הסרטון שבו מנסים לשכנע אותו להישאר והוא נראה מהוסס.
על הנייר הוא היה הבלם השלישי שלנו להמשך העונה ועניין הדקות משחק היה משמעותי, אבל איניגו מרטינז קרע בשריר ואמור להיעדר חודש לפחות. זה אומר שאראוחו שחקן הרכב לחודש הקרוב אם לא עד סוף העונה.

מאחורי הקלעים אני מעריך שהוא יודע שכבר עדיף לו להישאר, אבל באופן פומבי ועסקי עדיין יותר משתלם לו להמשיך להציג חזית של ‘‘אני בדרך החוצה’’, עכשיו שהחשיבות שלו הרבה יותר גדולה.

דל"פ - אראוחו לוזר, וחסר אופי. שיעוף ליובנטוס, ויביא לנו כסף לניקו וטאה.

המקורבים לאראוחו מספרים לתקשורת שהוא התחיל להיות מתוסכל אחרי האדום מול פריז, ומרגיש שהאשימו אותו לא בצדק בהדחה.

שחקן עם אופי של ווינר היה אומר “אני אשם בהדחה, ואני אהיה זה שיפצה אתכם ויביא לכם גביע כזה בעתיד”. שחקן לוזר מחפש להאשים את כל העולם, ולא לקחת אחריות.

לא…לא הבנתי -

כל פעם מחדש -

בנאדם בן 34 על מה אנחנו מדברים?

כמה הוא מרוויח?

כיף לראות שאתה ממשיך בשלך בליצור נרטיבים הזויים על שחקנים. המשך כך :heart:

מה זה משנה, הוא לא רעב ללחם בסיטי וברצלונה לא צריכה להחתים שחקן שיהיה בן 35 והוא בסוף שלו ובטח לא בסכום שקרוב למה שהוא מרוויח בסיטי.

אז לא הבנתי אותך.
אני גם לא שש להחתים אותו.
הטענה שלי היא שאין היתכנות לשני הצדדים להגיע לעסקה.

המקורבים של אראוחו הם אלה שמתחילים למפמפם את הנרטיב הזה, כדי שאנחנו נתחנן אליו, נציע לו יותר כסף ונבקש סליחה. שילך, ויביא הצעה עם כמה שיותר כסף.

במקום אחר תרגמו את זה כ-''אראוחו לא מקבל את המידע המלא/מדויק מסוכניו". שיהיה.
אחרי הפגישה בין כל הצדדים הכל יתבהר.

ברשת מישהו טוען שפליק שוחח עם ראשפורד.

נגיד נגיד שהדיווח הזה נכון - לא משנה אם לא הועברו הצעות בכלל, או לא הועברו כל פרטי ההצעות, או הועברו פרטי הצעות שקריים. זה עדיין מוזר מאוד.
אבל כמו שאמרת - זה משהו שאמור להיפתר בפגישה של המועדון עם השחקן (ולא עם הסוכנים, או לפחות לא רק איתם), אם וכאשר תהיה כזו.

ואז אולי נגלה מתישהו דברים אמיתיים ומבוססים, ולא על בסיס ציוצים ממקורות לא ברורים ששמעו מקורבים שאמרו לאנשים שזה מה שהשחקן/מועדון רוצה.

לגביי ראשפורד - אני מודה שהנושא מתחיל To grow on me, ככל שאני חושב עליו יותר (שזה די מעט, אבל נגיד). בתנאי שזו באמת השאלה קצרה, בלי לקחת עלינו את (כל) השכר המופרך שלו, ובלי התחייבות לקנייה בסוף ההשאלה. לא רוצה שהוא יחסום חיזוק אמיתי בעתיד.