פנטזיות, העברות וחוזים: אראוחו, מרטין, פדרי וגאבי האריכו חוזה

1000120462

זה היה צפוי, זה היה ברור, זה היה הגיוני. ועדיין - איזה יופי לקבל בשורה רשמית על זה.

הוא נראה בתמונה כאילו אנחנו כבר ב-2030. או אפילו 2040.

אהההמממממ…

טענה שאני לא עומד בפניה… הבעיה שאאאפ חייב עוד דקות ולהיות יציב למשך תקופה כדי לקבל הרכב. מפדרי התייאשתי בגלל הפציעות עד שבא מאמן והתאים לו תוכנית משחק הגיונית בה יש לו אנרגיה בדקה ה 90 ולא נפצע בדקה ה 40.

לא רוצה להגיד מי היה בין היחידים בקיץ שהיה משוכנע שהוא לא שחקן גמור, ולא התנדב למכור אותו בגרושים כדי להרוויח משהו כלכלי ומקום בסגל. בעיקר כי אני מפחד מפתיחת עין, פה, ואיברים אחרים.

לגביי אאא"פ - צחקתי בהערה למעלה. טוב, חצי צחקתי.

אני באמת משוכנע שאאאפ עם הכוונה והמשכיות יכול לתת לנו משהו אחר שאין לכל הקשרים שלנו. אני מאמין בו ממש ולא מבין למה הוא לא מקבל יותר הזדמנויות.

אני לא צחקתי בכלל.
(למרות שהבנתי שאתה צחקת)

אני מבדיל בין מה הוא שווה עכשיו, לבין מה אפשרי שייצא ממנו.

כרגע, למרות ואולי בזכות דקות המשחק המועטות, הוא מראה שיש לו דברים שקשרים אחרים לא מביאים (למעט אולמו, אבל הוא גם עולה לנו הרבה יותר). האם זה משהו שיהיה עקבי אם וכאשר יהיה שחקן הרכב, או לפחות אם וכאשר יזכה לנתח דקות משמעותי יותר (בעיקר אם זה יקרה בעמדה הגיונית) לתקופות ארוכות וממושכות? רוצה להאמין שכן, אבל אין באמת הוכחה כרגע לכאן או לכאן.

אבל בטוח שווה לנסות.

אגב, לא הייתי פוסל אותו כחלוץ (מדומה) מדי פעם, מתישהו, במשחקי גארבג’, מול איזו ברבאסטרו.

ברור שאנחנו לא יודעים כלום, אנחנו צריכים להיות ניזונים ממעשים. בפועל, בסופו של דבר, רוב האוהדים הם כמו טל-מספיק להם לקרוא מכתבה שמצטטת ״מקורבים של השחקן״ בשביל לבסס דעה אישית עליו. אבל זה לא אשמתו, הוא ניזון מעמודי פח כמו ברסה מאניה שאוהבת להכתיר ואז ללכלך.

אם אראוחו היה רוצה ללכת לכסף זה היה קורה לפני שנה. אם דה יונג היה רוצה ללכת זה היה קורה מזמן-הוא הוריד בשכר שלו בשביל להישאר בזמנו כשהיינו בקשיים. אנחנו צריכים להעריך ולהוקיר שחקנים כמו דה יונג מבחינת פרסונה, לא לטנף עליהם בגלל שלא הלך מקצועית.

דה יונג דחה את השכר וקיבל שדרוג על זה.

זה לא מובן מאליו. הוא קיבל מה שהגיע לו.

הוא קיבל יותר.
לא נעשתה פה טובה למועדון, עם כל הכבוד.

אני לא חושב שהוא צריך לקבל ביקורת על זה שהוא קיבל יותר כסף, אבל זה טיפה מוזר להגיד שצריך להעריך ולהוקיר אותו על זה שהוא הסכים להרוויח יותר כסף.

הוא לא קיבל יותר לפי מה שהבנתי. הוא הסכים להוריד בשנים מסוימות בשביל לקבל את השכר שהגיע לו בשנים אחריי.

גם אני הבנתי שלא קיבל יותר.
אבל כמו שאיל כתב, אנחנו מסתמכים על פירורי מידע שלך תדע מי כתב או המציא אותו.

לא יודע מי הסתום שסופר כסף במדרגות

בלי לאיים לעבור ליובנטוס. בלי לחפש “ביטחון” מהמאמן. בלי להצהיר על כמה הוא עשה בשביל המועדון.

עם עבודה קשה בשביל למנוע פציעות. עם להיות טופ 3 שחקנים שלנו העונה (אולי אפילו הכי טוב). עם רגעי קסם שמצדיקים כל שקל שהוא יקבל. עם להיות אחד השחקנים האהובים עליי בקבוצה הזאת.

פלוס הארכת חוזה בשנתיים, פלוס שדרוג של 4 מיליון כל עונה, פלוס בונוס נאמנות נחמד, וכל מיני סעיפים של הופעות וכו’ וכו’.

שוב, לא בא אליו בטענות על זה.

דל"פ
אבל בגלל הגיל, בגלל חסרונות שאולי פחות באים לידי ביטוי העונה (מצויין במשחק מעבר ומגרש פתוח, לא טוב כשאין לו הרבה ספייס) ובגלל שיש את אולמו, את פרמין ועוד כמה צעירים מאוד מבטיחים בעמדה, הייתי מוכר את ראפיניה בקיץ בשביל הצעה טובה.

הצעה טובה = 100+.

בהנחה ואנחנו ב1-1, הייתי לוקח את הכסף הזה ומשקיע אותו בחלוץ ברמה גבוהה, או קיצוני שמאלי אם אנחנו תקועים עם לבה עוד עונה.

בתמונה: הבן דוד המשותף של גאבי וקסאדו.

בסדר זה יעבור לך. אתה הפכפך כמו דמבלה.

בניגוד אלייך, שאם בעתיד הוא יהיה מאמן ויוריד אותנו ליגה אתה תגיע כדי לטעון שאסור להעביר עליו ביקורת.

כן רק שזה לא היה הקייס. אתה שנאת את לואיס אנריקה שהיה גם קפטן ברצלונה בזמנים הרעים וגם כמאמן לקח איתה טרבל, דאבל, ואז גביע המלך. משמע-אתה אוהד בכיין וכפוי טובה.

הקייס השני היה צ׳אבי, שהיה אגדת מועדון כשחקן, שהגיע כמאמן בתקופה הכי מחורבנת שהייתה לנו בעשרים שנה האחרונות, ללא מסי, ללא תקציב, ללא שום דבר, והוא נתן לך אליפות בליגה עם זוללת גביעי אירופה של מדריד. משמע-אתה אוהד בכיין וכפוי טובה.

אין בעיה להעביר עליהם ביקורת מקצועית, אבל לשנוא אותם בגלל כישלון מקצועי ולנסות להכתים את השם שלהם ואת התרומה שלהם למועדון זה בושה וחרפה.

רשמי -

לפחות זה בלי אופציית רכישה.

לואיס רוחו של מארקה עם כמה פרטים לגבי החידוש של אראוחו.
יובנטוס הציעה 35 מיליון, מה שבארסה דחתה על הסף.
לאחר מכן דקו נפגש עם אראוחו והבין שאראוחו רוצה להישאר, אבל זה תלוי במצבו הספורטיבי. בכתבה לא מוזכרות דרישות כספיות מצד אראוחו.
לאחר מכן דקו נפגש עם הסוכנים והם סגרו עיסקה.
סעיף השחרור יישאר 1B, אבל מ 1 עד 10 ליולי 2025 סעיף השחרור יורד ל 70M. זה החלון בו אראוחו יכול לברוח אם ירצה, במחיר סביר. לאחר מכן סעיף השחרור חוזר להיות 1B עד תום החוזה.

לי זה נראה הרבה יתר הגיוני מהשמועות על סעיפים מוזרים או על כך שהסוכנים הסתירו מאראוחו את ההצעה של בארסה.
בכתבה לא צוין איזה שדרוג שכר בדיוק אראוחו קיבל.