פנטזיות, העברות וחוזים: אראוחו, מרטין, פדרי וגאבי האריכו חוזה

ברנאל, קסאדו, גאבי, פדרי, פרמין, גיז’ה…
אבל נראה.

בדיוק אתמול כתבתי שסיטי יתגמשו אחרי שחטפו מארסנל וישלמו את סעיף השחרור שלו.

אני טוען נחרצות שהכסף הזה לא היה עוזר לנו בחלון הזה גם אם היה מגיע בדצמבר. רק הכסף משחקנים רשומים נחשב. גם אונאי הזה שהלך לסעודיה לא נחשב.

אם הטיעון הזה נכון, אז פה זה כבר תלוי אם ניקו היה רשום בזמן שנמכר.

ברנאל - אולי.
אסאדו - בהרכב זה בכל מקרה או הוא או ברנאל, אבל זורם.
גאבי - מחזיק ממנו פחות מכמה שאחרים מחזיקים ממנו, אבל זורם גם פה.
פדרי - נומרו אונו.
פרמין - נומרו דוסו.
גיז’ה/גייה/וואטאבר - לא משווה שחקנים עם ניסיון, גם קצר יחסית, לילד עם חצי שעה במשחק זניח. אם וכאשר אראה אותו יותר בקבוצה הבוגרת, אכניס אותו למשוואה.

זה עזר אז, כשהוא נמכר. עכשיו כשהוא רשום כשחקן פורטו? לא עוזר.

איך אחוזים עזרו אז?

לא אחוזים, קיבלנו עליו 8 מיליון.
כרטיס השחקן שלו שייך לפורטו, הוא רשום בפורטו, בארסה רק מקבלת אחוזים וזה לא נחשב.
זה ייכנס כהכנסה רגילה של השנה הזאת , ויעזור לסגור את השנה. בסופו של דבר ישפיע על תקרת השכר בעונה הבאה.

מה ההבדל בין העונה הבאה לעונה הזאת?

העונה אנחנו מעל תקרת השכר ולכן כדי להביא מישהו או לשדרג מישהו , צריך למכור מישהו מהקבוצה הראשונה או להוריד לו בשכר.
בעונה הבאה אולי לא נהיה מעל התקרה. ככל שיש יותר רווח העונה כך התקרה תהיה גבוהה יותר. הכסף הזה מניקו נכנס ישר להכנסות.

אם אתה ב-1:1 אז אתה לא מעל.

חייב להיות מעל. מי שמתחת לתקרה, אין לו מגבלות.

אין עלייך מגבלות, אתה ב-1:1.

אריאל, אתה סתם מתווכח. 1:1 זאת מגבלה. אתה צריך למכור כדי לקנות.
ריאל למשל לא צריכה למכור בשביל להחתים מישהו עכשיו כי היא מתחת לתקרה.
בכל כתבה על למה ריאל לא מבצעת רכש בחלון, לא כתוב אף מילה שהם צריכים למכור מישהו קודם. כי הם הרבה מתחת לתקרה, כמה מאות מיליונים.
אנחנו עלינו מדרגה מלהיות ב 1:4 ל 1:1. שתי המדרגות האלה עדיין מתחת לתקרת השכר. התקרה לא השתנתה בגלל שמכרנו מושבים VIP.

המגבלה קשורה ישירות לתקרה. אני גם יכול להגיד שאתה סתם מתווכח.

ברגע שאתה 1:1, אתה ישירות מאוזן מול התקרה או מתחת.
אתה לא תשמע על זה במקרה של ריאל כי הם ככל הנראה הרבה מתחת לתקרה. זה לא אומר שהם לא 1:1.

אז אתה רוצה להגיד שאחרי שמכרנו מושבים בעשרות מיליונים, אנחנו בדיוק על הקשקש של תקרת השכר? כי אין לנו יורו פנוי כדי להחתים אף שחקן זול אפילו.
זה לא הגיוני. ההסבר שלי הרבה יותר הגיוני.
בנוסף, תקרת השכר שלנו לא השתנתה מספטמבר. מה שהיה רשום באתר של הליגה אז, מופיע גם עכשיו.
לי זה מאוד ברור שאנחנו מתחת לתקרה עדיין. עלינו מדרגה, אבל עדיין מתחת.
מי שמתחת לתקרה, לא מדבר על 1:1 או על מגבלה כלשהי.

גם ברור לי שכל המכירות של שחקנים לא רשומים לא נחשבים עבור רישום של שחקנים חדשים בחלון הזה. לא משנה אם זה אחוזים ממכירה של שחקן פורטו, או סכום ממכירה של שחקן בארסה ב’. רק שחקנים רשומים לליגה עכשיו נחשבים.

זהו , אין לי עוד מה להגיד בנושא. כל אחד רשאי לחשוב אחרת.

אני לא מצליח להבין מה אתה אומר.
מכרנו מושבים. פתאום אנחנו ב-1:1. למה?

כל מועדון צריך להכניס שקל שביל להוציא שקל. ככה זה עובד חשבונאית. אתה לא יכול להוציא שקל שאין לך.

אתה לא תשמע על זה במועדונים אחרים אולי כי אתה לא מתעניין מספיק או בגלל אתה לא חשוף מספיק.
במקרה של ריאל לא ידברו על זה כי יש להם הכנסות הרבה יותר גדולות מההוצאות.

במקרה שלנו זה מיוחד כי אנחנו סוחבים חובות והפסדים שנים על גבי שנים. המון זמן לא היינו בסיטואציה כזו.

אני אחזור שוב למשפט המקורי: מה במכירה של המושבים החזיר אותך ל-1:1? העובד שהצלחת לכסות את החוסר שלך מול ההוצאות. איתם אתה אמור לרשום את אולמו, בגלל זה אין עוד.

תקרת השכר של ריאל היא מעל 700 מיליון. הם הרבה מתחת לתקרה ולכן לא צריכים למכור כדי לקנות. בניגוד גמור למה שכתבת.
הם לא פינו שום שכר כדי לתת שכר עצום לאמבפה. הם לא צריכים, כלל 1:1 או כל מגבלה אחרת לא תקפים כשאתה מתחת לתקרה.
אנחנו עם תקרת השכר של 462 מיליון וזה לא השתנה גם אחרי מכירת המושבים. אם היינו מעל התקרה קודם, והשכר לא השתנה, איזו עוד הוכחה אתה צריך שאנחנו עדיין מעל התקרה?

זה לא בניגוד גמור.
ריאל פשוט לא השתמשה בכל ההכנסות שלה ולכן יכולה להוציא יותר. לא מצליח להבין למה זה קשה.
כל הכנסה מחושבת לצורך תקרת ההוצאות שלך.
אם אתה מלכתחילה לא מעל השכר זה לא אומר שלא עשית הכנסה, פשוט לא השתמשת מראש. אותו עיקרון.
שקל נכנס, שקל יוצא.

שוב אני שואל, אם אנחנו עדיין מעל התקרה, אז מה נתן לנו מכירת המושבים?

מכירת המושבים היא הכנסה שבארסה הייתה אמורה לקבל כדי לקבל את התקרה שקיבלה בקיץ. זה במקום מה שליברו הייתה אמורה לשלם.
לכן אולמו נרשם על תנאי עד סוף דצמבר בלבד. אם בארסה לא הייתה מביאה הכנסה שהבטיחה, הוא לא רשאי להמשיך.
הויכוח על אולמו היא הזמן המדויק בו בארסה שלחה מסמכים שמאשרים את ההכנסה. לא עצם ההכנסה.
אין לזה קשר לתקרת השכר בינואר.

ממש לא. מינופים למשל לא, סגרו את האפשרות הזאת אחרי קיץ אחד.
תסביר לי איך הכנסה של עשרות מיליונים מהמושבים לא מאפשרת לנו לרשום שחקן בהשאלה לחצי עונה.

אתה מתחרקש בקטנות ואני מדבר באופן כללי.

בשורה התחתונה ההכנסות שלך(מה שהליגה לא חסמה בגלל בארסה) הן אלה שקובעות את תקרת השכר.
אם הכנסת כסף, התקרה עולה, כי יש עוד הכנסות.
אם החלפת הכנסה בהכנסה זה כבר משהו אחר.

כשאתה אומר 1:1 זה מתייחס למצב נורמלי עבור כל מועדון. ז’'א הוצאת 1 והכנסת 1. איזון. ככה מחשבים את התקציב השנתי כל קיץ.
אם שברת את האיזון אתה תחת הגבלה שמטרתה להחזיר אותך לאיזון.

היה לנו את אותו דיון לפני חצי שנה.
כשיהיה לי כוח אני אביא את ההוכחות.