פנטזיות, העברות וחוזים: אראוחו, מרטין, פדרי וגאבי האריכו חוזה

לא אמרתי שהוא שוער טופ. אמרתי שהוא נתן כמה הצלות של שוער טופ.

אני אוהב אותו פרמין

האמת שכמו עם החוזה של אראוחו עד 2030 שגורם לי לחששות (חוזה ארוך ומי יודע מה יקרה עד אז…),
גם הציטוט:
“His only focus is succeeding in Barca”
עושה לי עור ברווז…

מצד אחד, כמה טוב לשמוע שחקנים מתבטאים ככה, במיוחד אחרי שמציעים עליהם דמי מעבר גבוהים והעלאה משמעותית לשכר.
מצד שני, כל מיני פאטי ואומטיטי ופרנקי ו״אני רוצה להצליח רק בבארסה״ כבר השאירו בי טראומה גדולה מדי…

יש לי בעיה עם פרמין, כי הוא מבחינתי תאום ססק פברגאס. רק שהלב שלו במקום הנכון. וזה מבאס כי הוא לא שחקן ברסאי, והוא שחקן טוב מדי בשביל לשבת בספסל או לשחק בעמדת הקיצוני, וברור לי שהוא לא יהיה מוכן להיות שחקן ספסל עוד שנתיים שלוש. הבעיה שעוד שנתיים שלוש שהוא יתמרמר על הספסל ויראה פחות דקות הערך שוק שלו יהיה שווה הרבה פחות.

האם אני אוהב אותו? וואו, מאוד. האם חסר לי שחקן כזה בסגל? ברור. האם הייתי מוכר אותו עכשיו ב80-100 מליון? חד משמעית. הוא ירצה לקבל יותר דקות במוקדם או במאוחר והערך שלו ירד ככל שישב על הספסל יותר.

במערך של פליק יש קשר אחורי, קשר חצי-חצי וקשר סופר התקפי.

קסאדו אחורי
ברנאל אחורי
פדרי חצי-חצי
פרנקי חצי חצי
גאבי לא מתאים לאף עמדה (פליק מתפקד אותו כסופר התקפי)
אולמו סופר התקפי

בקיצור התחרות של פרמין הוא עם גאבי ואולמו בתאכלס.

אולמו פציע. גאבי אוברייטד.

לפרמין יש סיכוי משמעותי מאוד לתפוס מקום בהרכב הבעיה שפליק משום מה לא תופס ממנו.

בפרפראזה על מה שאתה אומר - כי פליק אפס

הבעיה שגאבי לא אוברייטד ופרמין לא שחקן ברסאי. אין לו נגיעה ראשונה טובה בכדור, הוא לא יודע למסור ברמה שאתה מצפה משחקן ברצלונה, וגם הראיית משחק שלו כקשר לא מטורפת. הוא פשוט סקורר לוחמני שיודע לעשות הכל מהכל ברמה טובה. תאום ססק.

מסכים כמעט עם כל מילה.
הבעיה שקשה לבצע צעד כזה ברמה האידיאולוגית.
באמת שצריך הצעה יוצאת דופן, ואז יגיעו השאלות ‘‘אם הוא מספיק טוב בשביל לקבל הצעה כזו, אז למה משחררים אותו?’’.

לגאבי יש נגיעה ראשונה בכדור? מסירה? ראיית משחק? פרמין עדיף עליו בכל האספקטים.

כן, כן וכן. והוא גם יותר מנהיג, וגם לוחץ יותר טוב וגם יותר חזק מנטאלי.

פליק ‘‘מחמיא’’ לפאטי = כיסא יותר גבוה עבור ביציע.

יש לו עוד צ’אנס לצאת להשאלה בטורקיה.

אבל אלה לא תכונות שאתה צריך לחפש אצל קשר התקפי… אלה תכונות שמצופה למצוא אצל קשר אחורי ולמשבצת הזאת גאבי לא מתאים…

פלמייראס עדיין רוצים להחתים את ויטור רוקה.
חלון ההעברות בברזיל נסגר ב-28/2.
בארסה יצטרכו את האישור של בטיס כדי לבצע את זה עכשיו.

ב MD טוענים שג’ונתן תא החליט סופית להצטרף אלינו ולדחות הצעות יותר גבוהות של באיירן ומאנגליה. אחת הסיבות היא שהוא אוהד בארסה מאז הילדות.
הם כותבים שפליק רוצה 4 בלמים, וכריסטנסן המועמד המוביל לעזוב.

עוד הם כותבים שבארסה מחפשת מגן ימני מחליף, ושלפליק יש ספקות לגבי פורט.
בשמאל הוא סומך על באלדה, מארטין מחליף וגם ואלה יכול להישאר.

קובא חתם על הארכת חוזה עד 2029 היום במשרדי המועדון.

ההנהלה עובדת במרץ על הארכות חוזים אסטרטגיות למה שאמור להיות השלד של המועדון בעונות הבאות, כאשר חלקם הגדול יגיע לשיאו רק בעוד 3-6 שנים :raised_hands:t3:

מרטין זה הקייטע של פליק?
לא מבין איך הוא יכול לסמוך על מרטין יותר מפורט.
פורט נראה אחלה בכמעט כל משחק שראיתי אותו.
כשמרטין רק לא מועיל זה משחק מעולה שלו.

אתה לא באמת שומע את דעתו של פליק, אתה שומע את מה שהעיתונאי רושם. לפעמים מה זה גם שהמועדון חושב אבל אתה לא באמת יודע מה דעתו של המאמן.

זה בסגנון של “פליק אוהב את פאטי” שהיה בקיץ שפאטי לא רצה לעזוב.

תכלס? כן. תיאור מדויק.

נכון, אבל אני כן רואה שבפועל מרטין מקבל יחסית הרבה דקות ופורט סופר זבובים מהספסל

קייטע היה קשר, קייטע היה אינטליגנט! זה שרצו עוד קוסם(טיאגו) כשקוסם אחר ירד לנוח לא אומר שקייטע נגר. היה שחקן עם יכולת התמצאות ומיקום מעולה. וקולה בדם!!!

איפה הוא ואיפה מרטין אהוב ה var והאופסייד.