קייטע גם היה לא רע בסביליה, וחשוב לציין שהוא היה נגר בעיקר ביחס לקישור הטכני המדהים שהיה לברצלונה.
ברומא, כשהיה קפטן שלהם לא לחץ לשחקן מדרידאי את היד ונראה לי שזה הגיע לכאפה גם, קולה אמיתי. מת עליו. אני וליאור
לא יודע איך אתה מגדיר נגר, אבל קייטע בשבילי זה ההגדרה לנגר.
לא סתם הוא לא לחץ ידים לשחקן ריאל מדריד אלא לא לחץ ידים לחלאה פפה
אבל זה לא הגיע למכות. בתחום הזה פפה היה קורע אותו
גם אני לא מבין, אבל הדקות מדברות בעד עצמן.
אולי הזמן של פורט עוד יגיע, הוא בן 18 בלבד. לא כל יום לאמין וקוברסי.
פורט רק בן 18? יואוו, דריבל יש לו, מעניין מה עוד.
ברמה הפיזית ג’רארד מרטין נראה רמה אחת מעל פורט, גם יותר בוגר ממנו. יהיה מעניין לראות מה יהיה איתו בעונה הבאה.
הוא זוכר טוב מאוד מה פפה עשה בתקופה שקייטה היה בבארסה
רק לחשוב שקוברסי שיחק לראשונה בקבוצה הראשונה רק לפני שנה, בינואר 24 בגביע.
איזו שנה זאת הייתה בשבילו. וואו.
להבדיל מלאמין, שסומן מזמן כהדבר הבא, מי שמע על קוברסי לפני שצ’אבי שלף אותו? קרדיט מלא לצ’אבי.
גם אני זוכר, אבל אני כנראה מתעב את פפה מסיבה אחרת, ניחוש אחד למה…
הוא וקייטה רבו באיזה קלאסיקו כמעט מכות, וגם במשחק אחר של רומא נגד ריאל קייטה זרק עליו בקבוק ופספס. בעיקרון קייטה היה נגר אבל איש מאוד ערכי וצנוע, אני זוכר שהוא אמר לפפ שהוא חא רוצה לפתוח בגמר נגד יונייטד בתור מגן כי הוא לא רוצה לפגוע בקבוצה. פפ חשב לפתוח איתו ולא עם סילביניו. הוא עד כדי כך היה לא אנוכי וחשב על הקבוצה, נגיד עליו מה שנגיד.
הוא ידע שפפה זה חלאת המין האנושי והוא פסיכופט עם רישיון להכות בחסות פרז (ואוולרדה שמרביץ לשחקנים בחניון זה כלום)
פפה זה זבל אנושי-
וגם איכשהו תמיד שופטים אכלו את החרא שלו-
בנאדם דוחף את ניימאר בלי קשר לכדור, נתקע בשוער שלו כי הוא אלים חסר מוח, ואז תוקף את ניימאר שכאילו הוא האשם שדחף את פפה על השוער שלו. ניימאר כמובן מקבל צהוב
זבל אנושי.
הכל טוב ויפה. אני שונא אותו בעיקר בגלל זה
2-2 הקלאסי. מכל השחקנים נטפל דווקא לאיניסטה. שישבור את הרגל שלו כל החיים. נבלה סרוחה
אפשר לומר שפיזית הוא נופל רק מאראוחו.
זו הסיבה שלדעתי פליק מתלהב.
השאלה אם יש לו איפה להתקדם מבחינת הבנת המשחק.
ביום בו הוא ידיח את באלדה מההרכב נדע בוודאות שקרה מה שפליק ראה בו. לא שבאלדה הציב רף כל כך גבוה…
אתה אומר את זה כאילו אתה בטוח שזה יקרה.?
מה?
לא מבין איך אפשר לטעון את זה. הוא לא פיזי יותר ממרטינז כריסטיאנסן או קובארסי. הוא לא מהיר יותר מלאמין, באלדה, פראן ורבים אחרים.
להפך, הוא שחקן איטי למדי.
דבר ראשון התכוונתי רק לשחקני הגנה.
דבר שני, פיזית הוא בערך פי 1.5 בגודל של קובארסי.
במקרה של כריסטנסן בכלל לא ברור לי על מה מדובר כי הוא סופר גמלוני.
בכל מקרה נצטרך שלא להסכים.
כנראה שנצטרך לא להסכים.
אבל היי, לפחות על קייטע אנחנו מסכימים (:
התכוונתי אם זה יקרה. בכל זאת יש משהו שפליק רואה בו, ואולי בעונה הבאה זה באמת יתממש והוא יהיה טוב מבאלדה
100 מיליון? שייקח את הכישרון שלו ללונדון.