פנטזיות, העברות וחוזים: אראוחו, מרטין, פדרי וגאבי האריכו חוזה

לפחות ברתומאו מת, בסנאריו הזה? חחח

אם לא הוא יהיה ברתומאו גוניור… זה כמו חוק הסית במלחמת הכוכבים. תמיד אחד חי בכל דור.

תזכור שלוק (הבן של ויידר) היה בצד של הטובים. רק אומר…

מה לוק הוא הבן של ויידר???

חחחחחחחחחחחח באמת לא ידעת?
זה הסוף של הסרט הראשון
download

ספויילר, ויידר זה במקור אנאקין סקייווקר.
טרילוגיית הפריקוולים זה איך הוא הפך מגד’יי לפסיכופת.

זה הסוף של השני… או יותר נכון הסרט החמישי בסדר שלו בסידרה אבל לא חשוב…

צודק, השני (:

השיחה הלכה למקום מוזר קצת חחחח

דארת ווידא מזכיר לי את ויניסיוס

אתה אומר שויני הוא בתוך נשמתו אוהד ברצלונה שבסוף הקרירה שלו יקריב את הקרירה שלו בשביל לתת לנו אליפות על חשבונם?

ויני הצהיר שהוא אוהד ברצלונה לפני שהגיע לריאל. אני אחפש את זה בהזדמנות.

טוב, יותר מדי דיבורי סטאר וורס, בפורום פנטזיות ולא מד"ב. מיי דה הקטור פורט בי ווית’ יו וכאלה, אבל אולי נעביר את זה לאנקדוטות?

גילוי נאות - הכותב לא ממש מחבב את הפרנצ’ייז.

לדעתי אם נצליח לעמוד בתקציב אנחנו נהיה עם 600-700 מיליון תקרה.
בארסה בנתה על הכנסות מהקאמפ במשך חצי שנה וזה חסר. אבל במקום מכרה מושבי VIP הסכום גדול יותר. אם נגיע לחצי גמר האלופות ההכנסות מהטלויזיה צריכות להיות גדולות מהמתוכנן. חוזה עם נייקי אמור לכסות על מה שהקרן הגרמנית לא שילמה.
בשנה הבאה ההכנסות צריכות להיות עוד יותר גבוהות. הקאמפ יהיה כמעט מלא, יתחילו כבר עם ההופעות.
יש כמה שחקנים צעירים שיקבלו שדרוג בשכר, אבל פרנקי יימכר או יירד בשכר, לבנדובסקי גם קצת, פאטי וכריסטנסן יעזבו ויפנו הרבה שכר.
אני לא מאמין שיהיו הרבה חיזוקים, אבל אלה שיהיו יירשמו הפעם בלי בעיה.

בכיין, עם תסביכי נחיתות, עושה הצגות, וגם כשהוא בפורמה הטובה ביותר שלו - הוא בלתי נסבל באופן כללי?

כן, נשמע מתאים בסה"כ.

העיקר רדפו אחריו, שילמו מלא כסף, הקדימו את ההגעה שלו לברצלונה, והתעלמו מהדעה של המאמן לגביו.

זה לא שיש סיכוי שמישהו פה גוזר עמלה על הרכש והחזרה שלו לברזיל. מה פתאום. לא יכול להיות.

לא מבין מה הסיפור של הסוכן שלו שכבר 20 שנה קשור למועדון, לא משנה מי הנשיא, ורק מביא לנו נפילות.

היו לו סטטיסטיקות לא רעות בשביל חלוץ בן 18 בליגה הברזילאית. אני יכול להבין למה קנו אותו.
הוא נכשל, אבל לפחות נחזיר כמעט את כל ההשקעה.

לפי רומארו הליגה והתאחדות חסמו את המעבר עכשיו מ"סיבות משפטיות"

https://x.com/BarcaTimes/status/1894063307050336436

MD גם חוזר על הידיעה הזאת, אבל טוען שבארסה בודקת עם פיפ’'א אפשרות להחזיר אותו מבלי לרשום לליגה, ואז למכור.
לעקוף את החוקים של הליגה.

אני לא מבין למה בטוויטר מחשיבים את זה כהתנכלות של טבאס. זה לא חוקים שהוא המציא עכשיו נגד המעבר של רוקה.

רק פרמין יודע למה לעזאזל מועדון לא יכול למכור שחקן שלו כשהוא מעוניין לעשות זאת ולמועדון הקונה יש אפשרות חוקית לעשות זאת.

בכל פעם מוצאים עוד ועוד טמטום אצל מנהלת הליגה הזאת.

BREAKING: FIFA have given their ‘OK’ to Barça for Vitor Roque’s transfer to Palmeiras, despite earlier rejection from La Liga and RFEF. All that remains now is an approval from Real Betis

לא יודע אולי בגלל זה, אם פיפא במסר של “יאללה עזבו אותי תעשו מה שאתם רוצים” .

אולי בגלל שלה ליגה שכל כך רוצה שברצלונה תאזן את הפייר פלי שלה ואז כל פעם שברצלונה מנסה תמיד מופיע איזה “חוק” נגד זה.

אם זה היה יוצא מן הכלל שלא מעיד על הכלל הייתי מבין אותך אבל ברגע שזה הופך להיות סידרתי שכל פעולה שברצלונה מנסה לעשות בשביל לאזן את הספרים מקבלת ישר סירוב אוטומטי, מה אני יעשה, אני מתחיל לחשוב שיש פה מניעים לא ענינים… אולי אני טועה… אבל אי אפשר להאשים אותי שזה שאני פראנויד לא הופך אותי לטועה.

זה לא קשור לזה, שכל העיסקה של ויקטור רוקה מסריחה. אם היה תקשורת קטלונית אמינה בברצלונה היו גם חוקרים מי עשה פה קופה…

https://x.com/BarcaTimes/status/1894379697422688732