פנטזיות, העברות וחוזים: אראוחו, מרטין, פדרי וגאבי האריכו חוזה

ברור שפיפ’'א יאשרו מהלך כזה.
ממתי זה לא בסדר ששחקן יעבור לקבוצה שהחלון העברות שלה פתוח? קורה כל הזמן.
הזויים האנשים שמנהלים את הליגה הזאת.

תיקנתי לך

אתה מה זה צודק.
באמת כל פעם שאנחנו מנסים לעשות משהו שמים לנו רגל לעצור אותנו ואז אומרים שלא עשינו את מה שצריך ואנחנו לא עומדים בתנאים. מתסכל.

אני עדיין חושב שזה תוצאה ישירה של הסירוב שלנו לעיסקת ה cvc המפוקפקת ההיא…

וואללה, דווקא פה אני לא סגור על כמה זה בעייתי.
כמו שדימה אמר - היו לו מספרים טובים בליגה הברזילאית ו

:man_facepalming:t2:

עזוב, אני כותב את התגובה ותוך כדי שאני כותב אותה אני מבין כמה אני עצמי לא מאמין למה שהייתי רוצה שתהיה האמת.
עם כל החרא שאכלנו בדוגמת קינג דוגלאס ועוד יקרות מבית היוצר של אנדרה קארי,
כן…
יש מצב שצריך לחקור גם את עיסקת רוקה.

אין ללה ליגה שום סיבה להתערב, בהנחה ששלושת המועדנים רוצים בעיסקה כולל השחקן.

כולם פה מרויחים (כולל רוקה שיקבל הזדמנות לשקם את הקרירה שלו שם). אפילו האינטרס של הפייר פלי. הרי הרגלוטור מעוניין שברצלונה ובטיס ישפרו את הפייר פלי שלהם זה אינטרס של כולם.

אני פשוט מסרב לחשוב שזה גשם . תתבעו אותי.

הליגה טוענת שכדי למכור שחקן, אתה צריך שהוא יהיה רשום אצלך. אלה החוקים, ולא מאתמול.
במקרה של רוקה, הוא רשום עכשיו אצל בטיס, אז בארסה צריכה לרשום אותו אצלה לחצי שניה, אבל זה לא אפשרי.
זה חוק מטומטם, ואם פיפ"א תבטל אותו היא תעשה את הדבר הנכון.
אבל זה לא חוק שהומצא עכשיו במטרה לטרפד את המעבר של רוקה.

מה שאני לא מבין, זה מדוע בטיס לא יכולה להשאיל אותו לפלמייראס . הרי עד 30.6 הכרטיס של רוקה שייך לבטיס. פלמייראס תתחייב לרכוש אותו בכל מקרה.
אולי כי התשלום יהיה ב 1.7, ובארסה רוצה לפני ה 30.6 כדי להכיר בהכנסה כבר העונה? לא יודע.

עד כמה שאני זוכר היה בלם מרוקאי של בטיס שנמכר לפני ה-30.6 כי החלון של אנגליה היה פתוח.
יהיה חלון פתוח ביוני עבור קבוצות המונדיאל כמו פלמייראס. אז כנראה שזה קשור לעניין ה-‘‘רישום’’.

זה לא קשור לחלון. זה קשור למתי נסגרת שנה פיננסית. ברוב מועדוני כדורגל ביא נסגרת ב 30.6.
כלומר אם נכנס כסף לפני ה 30.6 אז הוא נחשב כהכנסה לעונה הזאת. אם ב 1.7 אז לעונה הבאה.
אני לא יודע אם זה העניין בכלל בסאגה של רוקה, סתם תהיה.

שאלת למה אי אפשר להשאיל אותו מבטיס, אז ניסיתי לשער למה.
על הנייר אין בעיה מבחינת החלון עצמו, אז כנראה שמדובר בעניין ה-‘‘רישום’’ שהוא משמעותי עבור הליגה כדי לבצע עסקת מכירה.

אראוחו בחמישה המשחקים האחרונים:

אתלטיקו מדריד: 0 דקות
לאס פלמאס: 0 דקות
ראיו וייקאנו: 0 דקות
סביליה: 22 דקות
ולנסיה: 0 דקות

אפשר להתחיל לתכנן מה נעשה בכסף של יובנטוס?

האריכו לו חוזה בשביל למכור ביותר כסף? זאת התיאוריה החדשה?

שמעו, איניגו לא ילד. אומנם הוא חווה העונה רנסאנס מדהים ויפה, הוא סיפור מאוד מרגש, אבל אם מסתכלים על זה בצורה ריאלית הוא לא ילד. כמה הוא יוכל להחזיק באופן כשיר? הוא גם פציע. הוא לא ילד.

אם לא בונים על אראוחו בגלל שהוא פציע והם יודעים משהו שאנחנו לא-למכור במרבה במחיר. יובה, באיירן או יונייטד. אבל בחייאת תנו לו קצת לשחק בשביל הערך שוק.

אם איך שקסאדו נראה, גם את דה יונג הייתי מוכר אחרי עליית הערך שוק שלו אם הוא ימשיך לשחק באופן רציף העונה. אחלה כסף ונוכל באמת לנשום ולחזק איפה שצריך.

אני חושב שזה יותר נובע מהפציעה שלו נגד סביליה מאיזה קונספרציה למכור אותו…

האריכו לו חוזה כי הוא אחלה שחקן לרוטציה וכי כמו פאטי שהוארך לו החוזה הוא מסמל משהו. לשחרר אותו בלי מראית עין של מאבק זה לא טוב עבור ההנהלה.

מקצועית הוא לגמרי בבעיה. העובדה שאריק עוקף אותו ברוטציה זה סימן קריאה ברור.
אראוחו היה עוגן בתקופה שבה לקבוצה לא הייתה זהות כדורגל, ברגע שהגיע פליק הוא הפך להיות שחקן פחות נחוץ בתוך השיטה שעובדת הרבה יותר טוב בלעדיו.

אני מתחבר למה שאיל אמר שהוא יצטרך לבנות את המעמד שלו בקיץ. הבעיה היא שהוא יצטרך להמר על עוד עונה עם מעמד נחות ממה שהוא רוצה שיהיה לו.

לא משוכנע.

הרבה תלוי בסטטוסים של אריק וכריסטנסן בקיץ, אם יישארו או יימכרו (או ייפצעו, או יושאלו). מזכיר שהחוזים של שניהם נגמרים ביוני 2026.
בנוסף, כמו ששביט ציין - איניגו מעולה העונה, באמת מעולה, אבל זה לא אומר שזה יימשך לנצח. מבחינת יכולת ומבחינת כשירות (עד העונה היה די פציע בעצמו).

אני מאמין שאם בקיץ אראוחו גם ירצה לבנות את עצמו (מבחינת יכולת, מוניטין, תיאום וכו’), וגם יצליח לעשות את זה - הוא יחזור להיות בלם ראשון/שני בלתי מעורער.
יש לי ספק בעיקר לגביי התנאי הראשון.

העניין הוא שגם אם שניהם יעזבו, מסתמן שיגיע טא, אז התחרות עדיין תהיה חזקה.

לדבר על הכשירות של איניגו זה נון אישיו לדעתי.
אי אפשר לדעת מה יהיה ברמה הזו וגם אראוחו עצמו הוא לא בדיוק מודל הכשירות. גם פדרי היה נחשב פציע עד הקיץ, בגלל זה זה בונים סגל רחב. לא משהו חדש.

אתה בסה"כ מרחיב את מה שאני אומר, שזה בקצרה - אי אפשר לדעת. בטח לא על ידי המצב כרגע בלבד.

אם אראוחו לא ותרן, הוא יחכה לקיץ וינסה להוכיח את עצמו מחדש, בהתאם לנסיבות שיהיו ביוני-אוגוסט. אם הוא ויתר כבר מעכשיו - אז שיהיה בהצלחה, ותודה על 65 מיליון.

כהערת אגב, ללא קשר לאראוחו, אגיד שאני ממש ממש לא עף על טאה. רק בגלל שזה בחינם וזה אז אולי בסדר.

אוקיי, לא הבנתי נכון.

הוא לגמרי יכול לשנות את המצב, רק אומר שהוא מהמר על עוד עונה דומה שבה הוא יהיה בלם 3-4 ולא שחקן הרכב ודאי. אני שיערתי שהחצי עונה הזו תהיה המבחן הזה, אבל עד כה זה לא הולך טוב. מאחר והוא כבר חתם על חוזה הוא יצטרך לבחור בין לנצל את הסעיף המוקדם או לקחת את ההימור שוב.

אני גם שיערתי ככה, אבל זה גם לא הולך טוב בינתיים רק כרגע (*), וגם בקיץ הרבה פעמים הקלפים מתערבבים ויש יכולת לבנות את עצמך בצורה יותר טובה מאשר תוך כדי עונה. לך תדע מה הכוונה שלו ושל פליק לגביו בהקשר הזה.

מבחינת פוטנציאל - הוא לחלוטין יכול להיות בלם ראשון/שני, למרות העונה הנוכחית. מבחינת רצון וסבלנות - פה המבחן שלו.

(*) - אנחנו בסוף פברואר, ויש עוד 3 חודשים לשחק, בהם הרבה יכול להשתנות. תראה מה קרה עם פרנקי, שחזר ממש ממש לא טוב מהפציעה שלו, ואז אחרי כמה שבועות כן הצליח להשתחל חזרה להרכב ולהתקבע שם. מתעלם לרגע האם בצדק או לא.

https://x.com/JijantesFC/status/1894856259612090791

https://x.com/BarcaTimes/status/1894857235622175221

רומארו אומר שהעיסקה נסגרה. 25.5 +5 משתנים

צפו שטבאס ימציא חוק גם נגד זה. “כל מועדון בלה ליגה יכול למכור שחקנים לברזיל חוץ מלברצלונה שלה אסור לא למכור ולא להשאיל”

עלה 30 (אלא אם כן שילמנו על משהו מהמשתנים), ככה שהחזרנו את מלוא ההשקעה.

לא הצליח - לא נורא.

לא שילמנו. כשקראתי על מה היו המשתנים, זה העלה לי חיוך. (המקור - רוג’ר טורייו מ MD)
As for the €31 million in variables, they are based on three different concepts.

For starters, Barcelona will pay Athletico a fee of €5 million every season that Roque plays more than 50% of the games, until up to €25 million.

Another €5 million is linked to ‘Tigrinho’ being among the three finalists for the ‘The Best’ award given by FIFA.

Finally, the remaining €1 million would be paid off if Roque were to win the Ballon d’Or as a Barcelona player before the summer of 2031 when his contract expires.

בנוסף, נתקלתי גם בזה. אייג’נט קורי לשירותך! (קיץ 23)

בנוסף, אנחנו משלמים את ה 30 מיליון קבוע בתשלומים של 5M כל חצי שנה. אם פלמייראס ישלמו הכל במכה, אפשר להגיד שלקחנו הלוואה. גם כן מצחיק.

לשם שינוי, אשכרה הצלחנו להיפטר מהשקעה לא טובה במחיר עלות.
יחד עם זאת זה גורם לי להאמין שרוקה לא כזה רע.
סביר להניח שמדובר בשחקן פחות טוב ממה שמכרו לנו אבל בעיקר שחקן לא בשל.
אם פלמייראס מוכנה להפוך אותו למשתכר הבכיר שלהם, זה אומר משהו.

בכל מקרה, שא ברכה ובהצלחה. קרבן של הנסיבות.