פנטזיות, העברות וחוזים: אראוחו, מרטין, פדרי וגאבי האריכו חוזה

אנחנו פשוט לא יכולים לקחת סיכון ים השקעות כאלו במחירים הללו. אנחנו עדיין במקום בו אנחנו צריכים להיות חכמים עם עסקאות כמו רבייה, כריס וטאה (אם יבוא). הימורים על ילדים ברזילאים זו כבר לא אופציה עד שלא נתייצב כלכלית.

אני לא בטוח שבטווח הזמן הנוכחי עם דור מפותח מאוד של ילדי לא מאסיה נכון לנו לרעות בשדות ברזיל.

בואו נפתח את מה שיש לנו עם חיזוקים של מניות בטוחות. לא רוצה עוד ילדים ברזילאים כרגע.

מי שבאמת ובתמים חושב שעיסקת רוקה עלתה לנו רק 30 מיליון יש לי איזה וילה בניגירה למכור לו, שיפנה אלי בפרטי.

בחיי שאתם תמימים.

תבדקו את הסוכן שלו וזה לבד יסגור את הפינה.

הדבר היחיד שאפשר לשמוח פה שהפסדנו עליו כסף אבל לא כל כך נורא…

בחיי איזה ציפיות נמוכות יש לנו מההנהלה שלנו.

לא יודע להגיד אם אתה צודק או לא, אבל בנושא תקרת השכר 30 מיליון זה המספרים.
עד שלא נפתור את החרא הזה, זה כנראה הדבר שהכי חשוב לנו.

קופונים שנגזרו מתחת, מעל, לצד או בכלל בלי קשר לשולחן, לא נספרים…

אז בא לך איזה וילה בניגריה? יעלה לך הרבה פחות מויקטור רוקה…

:wink:

בזמנו היה רעיון לצוות את לבנדובסקי המבוגר עם מחליף צעיר שיוכל להתפתח להיות המחליף שלו. לא רעיון גרוע.
בנוסף, החוקים של הליגה היו שונים כשהעסקה התחילה לנוע וההחתמה הזו לא הייתה אמורה לעשות כל-כך הרבה צרות מבחינת הרישום וההשפעה על עסקאות אחרות. בפועל רוקה מעולם לא נרשם במועדון, אז הוא אפילו לא תפס מקום של ‘‘פיירפליי’’. אך זה אומר שהמועדון לא באמת יכל לתת לו צ’אנס אמיתי(אפילו בתור מחליף).

לא הייתי פוסל השקעות על שחקנים צעירים בכלל, אפילו הייתי אומר שאחת הדרכים להשתדרג כלכלית זה בצורה הזו, אבל הייתי שם את זה מתחת לקידום שחקני נוער כי באמת מה שקורה בלה מאסיה זה מטורף מבחינת האיכות שהם מספקים לקבוצה הבוגרת.

מה שכן, ברמה הכלכלית צריך לבחון את הסכומים הראויים להשקעות האלה ביחס לצורך בקבוצה.

יאללה, יש כסף לחודש משכורת של פרנקי.

מבארסה מאניה -

העיתונאי פראן קוריאס טוען שבארסה שלחה לפרנקי הצעה להארכת חוזה ל-3 שנים ובאותו שכר.

“פרנקי דה יונג חוזר להיות שחקן מפתח בברצלונה. ההולנדי הוא שחקן הרכב עבור האנסי פליק, שעבר להעדיף אותו על פני מארק קסאדו בעמדת הקשר האחורי. במשחק החשוב מול בנפיקה בליסבון, דה יונג שוב פתח בהרכב, מה שמעיד על חשיבותו גם בעיני המאמן וגם בעיני ההנהלה המקצועית של המועדון.

לכן, המנהל הספורטיבי דקו כבר החל בשיחות עם סוכניו של הקשר במטרה לחדש את חוזהו, שיסתיים ב-30 ביוני 2026. ב-19 בפברואר נפגש דקו עם סוכנו של דה יונג, עלי דורסון, והגיש לו הצעה חדשה, שכן ההצעה הקודמת כבר פגה מבחינת המועדון. ההצעה החדשה היא לחוזה לשלוש שנים נוספות, עם שכר זהה לזה שהוא מרוויח כעת – בין 18 ל-19 מיליון יורו ברוטו לעונה.

החוב של ברצלונה לא נכלל בחוזה החדש

בחוזה החדש אין אזכור לחוב שהמועדון עדיין חייב לדה יונג בגין שכר דחוי, סכומים שנחתמו באוקטובר 2020 בתקופת נשיאותו של ז’וזפ מריה ברתומאו, בזמן מגפת הקורונה. אז, יחד עם פיקה, טר שטגן ולנגלה, דה יונג הסכים לפרוס את שכרו כדי לעזור למועדון, שסבל מירידה חדה בהכנסות.

לאחר הארכת החוזים של גאבי, פדרי ואראוחו, ההנהלה הספורטיבית של בארסה אינה רוצה ששחקנים שמסיימים חוזה ב-2026, ואשר הם חלק מהתוכניות לעתיד, יגיעו ל-30 ביוני הקרוב ללא חידוש החוזה. לכן, במועדון מצפים לתשובה מדה יונג בשבועות הקרובים, במיוחד כשהם יודעים שהגיעו הצעות משמעותיות עבורו מהפרמייר ליג, כולל התעניינות מארסנל. דה יונג, שסבל בעבר מפציעות בקרסול שהגבילו אותו, נראה כמי שהתגבר על הבעיות הללו וחזר לכושר מלא.

עמדת השחקן – דה יונג רוצה להישאר

נשמע הזוי בהתחלה, אבל השאלה הגדולה היא מה ההבדל/הפרש בין השכר שלו תכל’ס, לשכר שלו + כל הדחיות והחובות והנגררות?

@dmitrys זה שלך.

אוי ואבוי… מקווה שזה עשן לפני מכירה. אוי ואבוי אם זה באמת ככה.

אוי ואבוי, ממש אוי ואבוי. בזבוז של כסף. שחקן פציע, לא נתן את האקסטרה שציפינו, ולמען השם יש מלא ילדים שמחכים לקחת את המושכות בשליש שכר. פשוט התנהלות שגויה. הוא לא יהיה שווה הרבה עוד שנתיים שלוש.

מאוד מקווה שזה למען מכירה.

בסיטואציה הנוכחית שגאבי מקבל דקות בעיקר כשחקן התקפה, ברנאל רק חוזר מפציעה קשה בגיל 18, ופרנקי סוף סוף נראה כמו שחקן כדורגל מועיל אז למשוך את ההתקשרות לפחות לעוד עונה יכול להתברר כצעד סופר חכם.

אני לא בונה עליו כשחקן הרכב אבל אין לנו שום פיתרון אחר אם פדרי צריך מנוחה או חס וחלילה נפצע.

בקיץ הבא אפשר לחשב מסלול מחדש ואולי לייצר הכנסה נאה.

הבאת רעיון… איך פרנקי מתפקד ליד קסאדו? (או שנה הבאה עם ברנאל) היו משחקים כאלו השנה שפרנקי היה 50/50 ליד קשר אחורי?

היו כמה בודדים.
הוא פתח שם ב-7-1 נגד ולנסיה.

לא, זה של דקו.

קודם כל, פראן קוריאס נתפס אצלי כעיתונאי לא אמין.
אני מעדיף להאמין ללואיס רוחו של מארקה.
לפי רוחו , שכר בסיס של פרנקי הוא 14M. הוא מרוויח השנה 18M ואמור להרוויח בעונה הבאה 22M בגלל שכר דחוי.
חייבים לו הרבה, אז אולי חוזה קצר וביטול החוב זה לא כזה מטומטם.
בנוסף יש לו גם משתנים, חלקם על כמות המשחקים וחלקם על זכיות בתארים. מקסימום של 3.2M בעונה.

https://x.com/ReshadFCB/status/1897708431743893522

זה הטרלה ? 179 בשביל איסק?

נקודה למחשבה הם שלפו את איסק עם סעיף שיחרור מהליגה הספרדית ועכשיו הם נהנים מזה.

שמישהו עוד יעיז להגן על החוק הזה, החוק בניסוח הנוכחי שלו פוגע רק בקבוצות בספרד מחליש את הליגה וקושר להם את הידים.

צריך לשנות שרק לקבוצות בליגה הספרדית זה יהיה תקף.

שישימו מיליארד יורו על כל שחקן ויעקפו את החוק. כמו שבארסה וריאל עושות.
סעיף שחרור כשלעצמו הוא לא בהכרח רע, זה עוד נושא למו’'מ בין הקבוצה לשחקן.

אני עכשיו הבאתי לך דוגמה איך זה פגע בקבוצה בינונית כמו סוסידאד ושקבוצה ספרדית מתקרבת לאנגליה היא עם ידים קשורות…

בנו ובריאל זה פחות פוגע כי רוב הסיכוים (דמבלה וניימאר היו יוצאי דופן) שהשחקנים לא ירצו לעזוב בניגוד לרצון המועדון.אבל נחש במי זה יפגע?

אני לא נגד החוק הזה באופן עקרוני, אבל כל עוד שאר הליגות באירופה לא מחיבות את הקבוצות להשתמש בסעיף הזה ורק הספרדים מחויבים זה לא הוגן.

אולי זה רק אני, אבל זה יותר מצב שקבוצות כמו סיטי ופסז למשל יכולים לשתות לך שחקנים מהליגה בלי שתהיה לך יכולת להתגונן והם יכולים לשים את השחקנים שלהם תחת “בית כלא”.

זה נראה לך הוגן?

ריאל וברצלונה עושים את מתוקף החוזק שלהם מול השחקן. רוב הקבוצות בלה ליגה לא יכולות לעשות את זה.

אני בטוח שאם סוסידאד היו יכולים לשים מילארד על איסק הם היא היתה עושה את זה בזמנו. רק ברתומאו מספיק טיפש בשביל לא לעשות את זה…

אבל החוק הוא לא חוק כדורגלני (עד כמה שאני יודע) אלא חוק עבודה כללי בתוקף בספרד.
הבקשה שלך היא להחריג את הכדורגלנים בספרד לרעה על פני יתר העובדים בספרד, עובדים שיכולים להשתחרר מחוזה עבודה בתנאים מסויימים (כמו סעיף שחרור) ולא מחוייבים להשאר במקום עבודה שהם לא מעוניינים בו.

לא יודע איך לעשות את זה נכון, אבל אני מסכים איתך שההתאחדות צריכה לאפשר איזשהו תיקון לחוק ככה שיפצה את הקבוצות הספרדיות. עם זאת, רוח החוק המחייבת סעיף יציאה לכל עובד במדינה חייבת להשמר, ככה שאין לי מושג איך נכון לתקן את החוק.

לגבי הרעיון שהחוק יהיה תקף רק לקבוצות בליגה הספרדית, אין לזה ״תוקף חוקי״ כי השחקנים ברמות האלה מוגבלים ביכולת שלהם למצוא ״מקומות עבודה״ אחרים ואם תיקח מהם את האפשרות לעבור לליגה אחרת אתה בעצם במידה מסויימת כובל אותם.

אגב, דוגמא לזה היא מסי או אינייסטה, פויול, פיקה… אלו שחקנים שלא היו מוכנים לעבור לשום מועדון אחר בספרד, כדי שלא יצטרכו לפגוש את בארסה ולשחק מולה…

בעצם, מה שנכון נכון… הם גם לא הסכימו לעבור לשום מועדון באירופה מאותה הסיבה בדיוק :stuck_out_tongue_closed_eyes:

אני מבין שזה חוק של ממשלה, אבל כמו שאתה מבין גם ממשלות מחוקקות חוקים לא טובים…

אין לי באופן עקרוני התנגדות לחוק הזה, להפך, זה צריך להיות חובה בכל התאחדויות תחת פיפא.

הבעיה שזה לא… ופה הבעיה שלי איתו.

פגע בסוסיידד? הוא עלה 70 מיליון , יותר מהשווי השוק שלו באותו הזמן.
אם קבוצות כל כך נפגעות שיתעקשו על סעיף שחרור של טריליון יורו. מי שלא מסכים שלא יחתום על חוזה. זה חוק שקל מאוד לעקוף.
מה תגיד על סעיף השחרור של האלנד בדורטמונד? מישהו חייב את דורטמונד להסכים? זה עניין של מו’'מ בדיוק כמו בספרד.

גם אני זוכר שזה חוק כללי, לא ספציפי לכדורגל.