השנה חידשו למי שמסיים ב 2025 וב 2026, ועדיין לא סיימו. בשנה הבאה שידאגו למי שמסיים ב 2027.
מה הלחץ ? פראן שידרג את המשחק שלו כמו ראפיניה? היריבות עומדות בתור? סעודים מציעים לו בארות נפט?
מבין אלה שמסיימים ב 2027 , יש ששידרגו את המעמד שלהם כמו ראפיניה וקונדה. שידאגו קודם להם, אחר כך למחליפים כמו פראן.
המניע היחיד שיש לבארסה לחדש לו עכשיו זה להוריד אמורטיזיישן. הוא מאבד 10M מערכו בשנה אז אולי רוצים להקטין את זה על ידי מריחת חוזה.
גם לראפיניה וקונדה יחדשו את החוזה.
החידושים העונה היו לא מעט באיחור, אז זה לא דוגמא לדבר טוב.
לא משדרגים לשחקנים שלא עשו שום פריצה או שדרוג שנתיים לתום החוזה שלו.
בטח לא במצבינו הכלכלי. חוזה חדש צריך לרשום בדיוק כמו רכש חדש.
אני לא מתנגד לזה עקרונית, אבל אני משוכנע שזה לא יקרה השנה.
דיברו על שדרוג? אם כן אז באמת לא נחוץ.
יש שם אחד רציני שלדעתי אפשר להביא שלחוד בקבוצה בינונית שקוראים לו אוסימן. לדעתי כמו כפפה ליד לבארסה של פליק בתור חלוץ פותח. מקווה שזה שם שבא בחשבון. לגבי מחליף, ז’סוס אם לא הפציעה אני בוודאות מביא על פראן. אנדריק גם לא פוסל רק שהאופי שלו מעצבן אותי. לא חושב שהמצב של החודש שלנו הוא טירוף כדי להגיד שאין אופציות סבירות בחוץ. אני לא חושב שחוסר הסבלנות מהביצועים של לבה ופראן הם פינוק. זה מגובה סטטיסטית.
מה המצב באמת עם אוסימן? היה לו סיפור עם נאפולי שהביאה אותו לליגה הטורקית.
אז מה סגרנו לגבי פראן כמחליף?
אם יוותר על 70% שכר אז נרשה לו להישאר.
עושה חיל בליגה הטורקית.
20 שערי ליגה ב-22 שערים
6 שערים ב-7 משחקים בליגה האירופית.
קל לו מידי…יאללה להביא
כל אחד מהרשימה. קל.
מחליף מושלם? הוא שחקן רע מאוד, שמידי פעם מבליח ואז כולם מאבדים לשניה פוקוס לגבי האיכויות שלו. גם לבה פעם ב עושה משהו מועיל. רוצה להאריך לו חוזה?
ורסטילי= יכול להיות גרוע בכמה עמדות?
במקרה שלו, כמו במקרה של לבנדובסקי, הסטטיסטיקה משקרת. על כל שער יש אינספור מצבים בטוחים שהוא החמיץ. אנחנו מעולים בליצור מצבים, אני אפילו אעז לטעון שייתכן ואנחנו הקבוצה הטובה בעולם כרגע ביצירת מצבי הבקעה. הסיבה העיקרית שבגינה אנחנו לא קורעים את אירופה ואת הליגה זה הניצול המכפיר ואיבוד הכדורים בחלק הקדמי.
כבר עכשיו, בסגל הנוכחי, יש לדעתי אופציה טובה יותר מפראן - פאו ויקטור.
זה בדיוק מה שיגידו רוב האוהדים של הקבוצה של אותו שחקן שהיית לוקח.
מצטער אתה לא אובייקטיבי אם אתה חושב שהוא ‘‘רע מאוד’’.
הוא במקרה הגרוע ‘בינוני’, אבל זה בערך מה שאתה מקבל מרוב שחקני הספסל.
וזה בדיוק ההבדל.
לבה שחקן הרכב עם חוזה של כוכב כדורגל. ממנו אני מצפה להיות כוכב כדורגל.
פראן שחקן סביר שאמור להיות גיבוי לשחקנים ההתקפה, מה שהוא נותן העונה זה בערך מה שאני מצפה ממנו.
האם עדיף להשתדרג? ברור. אבל איזה שחקן בכיר יבוא בשביל לקבל פירורים של לבנדובסקי? ולמה שנשלם את הסכום הדרוש בשביל זה?
בהשוואה לפראן? יש לי ספק.
אני לא אובייקטיבי לדעתך אתה מתכוון? אני חושב שאתה טועה, וברור לחלוטין שפראן שחקן רע. אני מקבל הרבה יותר מרוב שחקני הספסל האחרים שהם לא מרטין.
לפראן השחקן הסביר אין חוזה של שחקן סביר. הוא לא מרוויח כמו לבנדובסקי אבל גם לא כמו מרטינז או גאבי.
עזוב להביא שחקן - הייתי מריץ את ויקטור כבר עכשיו במקום פראן. המניע היחיד מבחינתי לתת לו דקות על חשבון ויקטור זה כדי לוודא שהערך שוק שלו לא צונח.
איך אפשר להגיד על שחקן שמיטב אנשי המקצוע באירופה כל הזמן מהמרים עליו - גרוע?
@Eyal תסביר לו
מי הימר על סרג’יו רוברטו?

אגב, במקרה של רוברטו דווקא הכי ברור למה כולם הימרו עליו. לא דוגמה טובה.
אולי הוא הוריש את הקלטות לפראן?
כן סרגי רוברטו זה בדיוק מה שחשבתי ששמעתי את הארכת החוזה לפראן. לא בציניות.
אין לי בעיה אם פראן במשכורת יותר נוחה אם הוא ימשיך להיות החלוץ המחליף.
הבעיה שלי שכמו במקרה של רוברטו, החשש שלי שבגלל סיבות כלכליות הוא יהפוך לפלסטר בהרכב…
חושב ש @RDT מגזים איתו והוא לא גרוע כמו שהוא חושב, אבל הוא לא הפיתרון שלנו לעידן של אחרי לבה…